transpotır diyosuuuunnn .... Bide para ödemişler bu reklam için ...
İnsanı komaya sokmak için birebir.
valla o adamı her gördüğümde küfür ediyorum ne sinir bi tip ne sinir bi konuşma tarzı
quote:
Orjinalden alıntı: MuSTy!!!
quote:
Orjinalden alıntı: 57.ALAY
quote:
Orjinalden alıntı: Fosters
gelmiş geçmiş en kötü reklamlardan biri
transpotır diyosuuuunnn .... Bide para ödemişler bu reklam için ...
İnsanı komaya sokmak için birebir.
valla o adamı her gördüğümde küfür ediyorum ne sinir bi tip ne sinir bi konuşma tarzı
adamlar vw nin karizmasını sarmış be alacak olsam almam transporter
bide digitürkün noel babalı reklamına uyuz oluyom empoze etmesinler bize şam babalarını
ya su kekstra reklamı var ya ne kendisini seviyom ne de muzigini muzigi berbat otesi o kadar kotu bi muzik gormedim rtuk ten ricam cocuk ve genclerin ruh saglıgını bozdugundan dolayı yayından kaldırılması her gordugumde yapan adamlara kufretmek geliyo içimden
halk reklamları...bisküvi çorba margarin ne varsa...
bi reklam var hatırlamıyorum şöyle diyor aliler ahmetler için....ayşelerde tadabilir kuşbeyinliler espri yapıyorlar sözde
tabio diyosun lu reklamda berbat ötesi ve sinir bozucu
quote:
Orjinalden alıntı: chinablue
bi reklam var hatırlamıyorum şöyle diyor aliler ahmetler için....ayşelerde tadabilir kuşbeyinliler espri yapıyorlar sözde
tabio diyosun lu reklamda berbat ötesi ve sinir bozucu
ülker rodeo reklamı
fantanın bambuçya reklamlarına 9999*
bu kadar akılda bırakmak için sevilmeyen bir reklam yapmak sevilen reklam yapmaktan daha etkili galiba!!!baksanıza sevilmeyen reklam sayısı sevilen reklam sayısından çok fazla.ve sevilen reklamları hatırlayamıyoruz ama sevilmeyenlerin tüm sahneleri zihnimize kazınmış.ne dersiniz gerçekten reklamın iyisi kötüsü olmazmı?
ben teknolojiyi gösteren reklamların dışında tum reklemlaardan nefret ediyorum. doğru düzgün bir reklam yok yiyecek içecek temizlik vs için. ama bi gör 206 reklamı c4 ve seat leonun reklamı admlar yaratıcı.
aslında filmin ortasına cart diye giren tum reklmalardan nefret ediyorum
MAVİ JOJOVA TANELERİ
şu ali güvenin de oynadığı "sofistike birşeyler lazım" diyen kraker reklamı...sinir birşey...
quote:
Orjinalden alıntı: icon
unutmadan salak bellona reklamı aldılar bi italyanı,adam paso belisima,molto bene falan filan diyo. bi türkçe konuşması yokmu aaaaaarrrrrggggghhhhhhh
giovanni denen adam adın giovanniyse yakışıklıysan bide tabi lazım olur yatak döşek
o bambuçya rahatsızın olduğu reklam ve pörtlek gözlü hatunun olduğu reklamlarda korkunç
banka reklamlarinin hemen hemen hepsi igrenc....
nerde o eski reklamlar.herşeyin eskisi daha güzel be abi.ağzı olan konuşuyo.
quote:
Orjinalden alıntı: shadow_vain
MAVİ JOJOVA TANELERİ
Hocam nasıl aklında kalmış Jojova taneleri
jojoba taneleri çok yararlıdır cilt için
Akbank reklamı ... Amerikalı telefonu çıkartıyor yüzyılın icadı diyor , Japon telefonu kendi teknolojisiyle ne hale getirdiklerini gösteriyor ve bizimkisi Akbankı arayıp kredi başvurusu yapıp 20 dk. için onaylandığını gösteriyor.... Kendimizi bundan daha kötü nasıl aşağılayabilirdik???
Bu reklamı yapanlara
bamboocha... -nereye gidiosun? -hiçbir yere... -ben de gelebilir miyim? -bamboocha... bu ne be?