Şimdi Ara

EN ÇOK NEYİ ÖZLEDİNİZ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özleme duygusu diye bir duygu olduğunu özledim.sınav tüm duygularımı aldı da .

• Spor yapmayı özledim

Sınav kilolarını çabucak verip vücudu bi şekile sokmak lazım

Basketbol topu da aldım ama oynayacak yakın arkadaşlarım çok uzakta oturuyor, o biraz sıkıntı yaratacak :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BMO -- 23 Haziran 2016; 23:31:44 >
  • Football Manager oynamayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sen sırıtma la.

Bir şey üzerinde düşünmeden çalışmayı, tutkuyla istemeyi. Kazanıp kaybetmemenin öneminin kalmadığı ciddi emek verdiğim zamanları tam üç yıl öncesi yani ondan sonrasını sevmedim hayatımda yaşadığımı hissetmiyorum. Evet burdayım, nefes alıyorum, saglikliyim ama heyecan yok, bir şeylere cabalama yok.
    Ali fuat basgil bir kişi tembellik ve kötü arkadaş ikilisine tutulursa kurtulması zor olur diyor kitabında, zor ama yapılabilir(?)
    kötü arkadaştan kastım hep eglendigim hatta öyle sandığım arkadaşlarım hala seviyorum orası ayrı, zaman yönetimi yapsak belki farklı olurdu.
    Ne önemi var ki değil mi? Su an buradayız, bu ani yaşıyoruz iki gün bile yok sınava hala ayni yer sanki ama bir o kadar da değişmiş. Ne demiş aşık veysel kendimi aradım da bulamadım bu tarz bir şeydi, aynen o hesap.

hocam ne de güzel yazmışsınız aynı benim düşüncelerimi aktarmışsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: win streak

Eğlenme mekanıydı bizim için + beleş lahmacun xD gidiyodum yani

senin gibileri biliyorum ben hem orada zıkkımlanıp hem de at eti bu ya yenilmez diyenlerdensiniz.
    siz öyle bir ahlaksızsınız ki abilerde zomo bile açıp izliyorsunuz
    Allah iyilik versin ne diyeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dombiya95

Aklımda sınav olmadan roket atmayı.. Tam geliyorum gözümün önüne recaızade filan geliyor YETER LAAAN ):

• 12.Sınıfa yeni geçtim daha ama ben bile lol oynamayı özledim be :(
  • lolde junga sövmeyi
  • yaşamayi özledim,gercek anlamda yaşamayi.

• quote:

Orijinalden alıntı: lhaykol

KNİGHT ONLİNE

Pvp nasıl bilmemde ko bitti aga

• Bildiğin uzun vadeli hiç bir plan yapamadım. 11. sınıfın 2. döneminden beri + mezun yaşamınıda eklersek 2.5 senedir monotonluğun vücut bulmuş haliyim.

yaz tatillerim 2 yazdır kısa kesildi hepsi eylülde başlayacak tempoyu beklemekle geçti. 750 € bütçe ile çok güzel bir tatil ayarladım kendime. Temmuz sonu 1 hafta yunanistandayım,bütçesi olanlar mutlaka düşünmeli kafa boşaltmayı düşünüyorum
  • Cancanlako kullanıcısına yanıt
    Steamko nun oluru var be oğlum

USKO unutulmaz ama haci

• Windows XP bilgisayarımı özledim. Sanırım ülkede XP kullanan bi ben kaldım

• 2013 yazından beri ygs-lys çalışıyorum 3.senemdeyim,önceki hayatımı unuttum.Sınavdan sonra ne yapacaksın diye sorsanız bir şey diyemem.
  • Ya haziran oldu mu ben her akşam dışarı çıkardım 24 gündür bir kere tek cikabildim ya😕

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstediğim gibi oyun oynamayı, kendime bakmayı ,spor yapmayı , rahat rahat dizi filn izlemeyi :(

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.