Şimdi Ara

EN ÇOK NEYİ ÖZLEDİNİZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben en son ne zaman hiçbir şey yapmadan günümün geçtiğini hatırlamıyorum.

biraz basit olabilir ama bildiğiniz bir gün boyunca hiçbir şey yapmamayı mal mal oturmayı, arkadaşlarım çağırdığı zaman onlarla gezmeyi özledim

• Sınav hakkında düşünmemeyi.
  • Hayal kurmayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaMariposa

Hayal kurmayı

Bu sene en çok kurulcak sene
  • çok romantiksinz hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maykılscofieldd -- 23 Haziran 2016; 22:53:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Mathers

quote:

Hayal kurmayı

En azından insanın bi umudu oluyordu hayallerinin gerçekleşeceğine dair.
    Ama bu sene o yok :(
  • Kafa rahatlığını 😄
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3626416A3

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Mathers

quote:

Hayal kurmayı

En azından insanın bi umudu oluyordu hayallerinin gerçekleşeceğine dair.
    Ama bu sene o yok :(

Alıntıları Göster
    Sabaha kadar pc

• quote:

Orijinalden alıntı: intexo

Sabaha kadar pc

Alıntıları Göster
    metin2 oynuycam cmt aksamı başlıyorum
  • Bir şey üzerinde düşünmeden çalışmayı, tutkuyla istemeyi. Kazanıp kaybetmemenin öneminin kalmadığı ciddi emek verdiğim zamanları tam üç yıl öncesi yani ondan sonrasını sevmedim hayatımda yaşadığımı hissetmiyorum. Evet burdayım, nefes alıyorum, saglikliyim ama heyecan yok, bir şeylere cabalama yok.
    Ali fuat basgil bir kişi tembellik ve kötü arkadaş ikilisine tutulursa kurtulması zor olur diyor kitabında, zor ama yapılabilir(?)
    kötü arkadaştan kastım hep eglendigim hatta öyle sandığım arkadaşlarım hala seviyorum orası ayrı, zaman yönetimi yapsak belki farklı olurdu.
    Ne önemi var ki değil mi? Su an buradayız, bu ani yaşıyoruz iki gün bile yok sınava hala ayni yer sanki ama bir o kadar da değişmiş. Ne demiş aşık veysel kendimi aradım da bulamadım bu tarz bir şeydi, aynen o hesap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onurlu Bir Adam

metin2 oynuycam cmt aksamı başlıyorum

Alıntıları Göster
    KNİGHT ONLİNE

• quote:

Orijinalden alıntı: win streak

Arkadaşlarla abilere gidip abilerle dalga geçerdik sonra onlar bizi döverdi falan çok zevkliydi lan o günler

abiler mi sen gidiyor muydun öyle evlere
  • Metin 2 oynamayı team speak de sovusmeyi babamın gece geç saatlerde küfür ettiğim için ts açıkken dövmesi falan
  • Sabahtan aksama kadar oyun oynamayı, sınavı düşünmemeyi o kafa rahatlığıni, tatili, denizi kumsali özledim. Bir de uzun gece yolculuklarini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi will-graham -- 23 Haziran 2016; 22:40:59 >
  • 11. Sınıfı
  • Beyaz ve çıplak mürted ayakların kuru ve aydınlık toprağın üstünde koşmasını
  • quote:

Orijinalden alıntı: simülatör

Beyaz ve çıplak mürted ayakların kuru ve aydınlık toprağın üstünde koşmasını
    Fm oynamayı , wonderkid aramayı özledim abi .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Pilot -- 23 Haziran 2016; 22:51:12 >
  • Aklımda sınav olmadan roket atmayı.. Tam geliyorum gözümün önüne recaızade filan geliyor YETER LAAAN ):
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dombiya95

Aklımda sınav olmadan roket atmayı.. Tam geliyorum gözümün önüne recaızade filan geliyor YETER LAAAN ):
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4AE1C562F -- 23 Haziran 2016; 23:21:50 >
  • Hatun :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.