Şimdi Ara

EN ÇOK PARA KAZANDIRAN SİTE NE İLE İLGİLİ OLUR? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
4.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bence Şöyle Bir Site Kur "SİZE SİTE DİYEBİLİRMİYİM" (bu aralar bu Söz Çok Kullanılıyor)Ya Da "SİHİRLİ SİTEM" gibi....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknokristal -- 18 Nisan 2005, 23:14:34 >
  • para kazanan siteler hangileri öncelikle mynet gibi haber7 gibi inndir gibi diğer arkadaşlıkların bence fazla ömrü yok.

aslında depon olsa film sitesi veya full program sitesi çok güzel gider programların cracklısını atacaksın indirir indirmez kuaracaksın. günde sende 50 bin ben diyeyim 100 bin ziyaretci. ama yinede çok araştırmak lazım. kurduğun siteyi buraya ekleki reklamını yaparız....
  • VALLA ARKADAŞLAR BEN 8 YILDIR PROGRAMLAMA İLE UĞRAŞIYORUM. ALIN SİZE ARKADAŞLIK SİTESİ KENDİM 1.5 YILDA YAPTIM ŞU AN ÜCRETSİZ HERKEZE İYİ EĞLENCELER...
    www.siberkalbim.com
  • sadece bi alana yönelmiş ve o alanda rakiplerine göre farkları olan her siteden para kazanılabilir bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: Guard

sadece bi alana yönelmiş ve o alanda rakiplerine göre farkları olan her siteden para kazanılabilir bence

açıklama süper olmuş...

aynen katılıyorum..yani en azından öyle umut ediyorum....
    bi proje varda..
  • Bence de % 99 doğru bir tespit

quote:

Bence Şöyle Bir Site Kur "SİZE SİTE DİYEBİLİRMİYİM" (bu aralar bu Söz Çok Kullanılıyor)Ya Da "SİHİRLİ SİTEM" gibi....

• En çok para kazanacağın site ...

Açtıpın konunun başlığı ile alakalı bir sitei olur
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.