Paran olacak kuracaks1n ekibini + tvlere ve heryere reklam1n1 vereceksin sonra da acacaks1n bir arkadaslik sitesi. basarilar sana
Alıntıları Göster
evet valla haklısın bizim milletin işi gücü arkadaslık
quote:
Orijinalden alıntı: ReiSeM
bence hosting sitesi olur
quote:
Orjinalden alıntı: DuNkeR
1 gb alan bulan herkes hosting satmaya devam ederse ve insanlarımız bu yönde teşvik edilirse daha çok dolandırıcılık haberleri duyarız.Bırakın da bu işi büyük firmalar yapsın
quote:
Orijinalden alıntı: farozlu
quote:
Orjinalden alıntı: DuNkeR
1 gb alan bulan herkes hosting satmaya devam ederse ve insanlarımız bu yönde teşvik edilirse daha çok dolandırıcılık haberleri duyarız.Bırakın da bu işi büyük firmalar yapsın
Alıntıları Göster
orda haklısın.Ama resellerı olanlar satmalılar
quote:
Orijinalden alıntı: ReiSeM
orda haklısın.Ama resellerı olanlar satmalılar
Alıntıları Göster
Bence bütün reseller firmalar kapatıp gitmeli,verdikleri hizmeti neye güvenerek veriyorlar anlamıyorum.Ellerinde sadece birkaç yere hükmedebilen cpanel veya plsek var bunla müşterimi yakalayacaklar.Büyük firmalarla veya büyük firmalardan desteği olan firmalarla çalışın.Benim çalıştığım yer çok sağlıklı ve çokda sağlam bir altyapısı var,bir çok arkadaşımda buradan mail veya hosting aldılar,çok memnunuz tavsiye ederim yani..İyi çalışmalar.
http://www.bilgisayarkurdu.org adresine girerek bu firma hakkında bilgi alabilir,mail göndererek bilgi isteyebilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: Drift
Bence bütün reseller firmalar kapatıp gitmeli,verdikleri hizmeti neye güvenerek veriyorlar anlamıyorum.Ellerinde sadece birkaç yere hükmedebilen cpanel veya plsek var bunla müşterimi yakalayacaklar.Büyük firmalarla veya büyük firmalardan desteği olan firmalarla çalışın.Benim çalıştığım yer çok sağlıklı ve çokda sağlam bir altyapısı var,bir çok arkadaşımda buradan mail veya hosting aldılar,çok memnunuz tavsiye ederim yani..İyi çalışmalar.
http://www.bilgisayarkurdu.org adresine girerek bu firma hakkında bilgi alabilir,mail göndererek bilgi isteyebilirsiniz.
Alıntıları Göster
TARTIŞMASIZ ARKADAŞLIK SİTESİ BU ARALAR ARKADAŞLARI GÖZLÜYORUM DA ADAMLAR BU ARKDAŞLIK SİTESİNİN MANYAĞI OLMUŞLAR BAK MESELA AKADAŞLIK SİTELERİNİN ÜYE SAYILARINA ANLARSIN TABBİİ DONANIM HABER GİBİ YAPMA ÇÜNKÜ BU SİTE KRAL...
quote:
Orijinalden alıntı: turans
TARTIŞMASIZ ARKADAŞLIK SİTESİ BU ARALAR ARKADAŞLARI GÖZLÜYORUM DA ADAMLAR BU ARKDAŞLIK SİTESİNİN MANYAĞI OLMUŞLAR BAK MESELA AKADAŞLIK SİTELERİNİN ÜYE SAYILARINA ANLARSIN TABBİİ DONANIM HABER GİBİ YAPMA ÇÜNKÜ BU SİTE KRAL...
Alıntıları Göster
valla bende arkadaşlık sitesi diyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Wishmaster
valla bende arkadaşlık sitesi diyorum.
Alıntıları Göster
Kesinlikle Aşk, dostluk arkadaşlık siteleri dolup taşıyo! Ama iyi reklam yapman lasım! TV'lerdekiler daha etili oluyo!
online olarak kadınlara takı, kozmaetik malzemelei satan bi site çok tutar
quote:
Orijinalden alıntı: o.n.u.r
quote:
Orjinalden alıntı: o.n.u.r
olabilir kardes :)) bu k1zlar1 anlayam1yorum abi ya :)))))))))))
quote:
Orijinalden alıntı: rtsngz
quote:
Alıntıları Göster
bakın bencede teredütsüz arkadaşlık siteleri ama bi de şöyle bi şey var neden yeni bi şey bulup ilk olup sonrada paraya para demesinki bence ilk bul en iyisini yap ii reklam yap köşeyi dön ama dedigim gibi kafanı iyi kullan bence
quote:
Orijinalden alıntı: rtsngz
quote:
Alıntıları Göster
Eheheh! Walla! Bayanlarla dolup taşar site. Bayanlar yılın hit kralı filan olur
quote:
Orijinalden alıntı: by ThundeR
Eheheh! Walla! Bayanlarla dolup taşar site. Bayanlar yılın hit kralı filan olur
Alıntıları Göster
ençok para kazandırması için içinde herşey den olması lazım yani...
hosting, mp3, arkadaşlık falan filan
quote:
Orijinalden alıntı: codellnet
ençok para kazandırması için içinde herşey den olması lazım yani...
hosting, mp3, arkadaşlık falan filan
Alıntıları Göster
arkadaşlık sitesi olan siberalem.com ve üye sayısı:3 milyon...başka yorum yok...
quote:
Orijinalden alıntı: hussoloji
arkadaşlık sitesi olan siberalem.com ve üye sayısı:3 milyon...başka yorum yok...
Alıntıları Göster
ya en çok para kazandıran site die bişi yoktur işini doru yaparsan her siteden kazanırsın ama tavsiye istersen ödev sitesi kur ben kendimden biliorum
quote:
Orijinalden alıntı: Poi
ya en çok para kazandıran site die bişi yoktur işini doru yaparsan her siteden kazanırsın ama tavsiye istersen ödev sitesi kur ben kendimden biliorum
Alıntıları Göster
ÖDEV SİTESİ İİ HOŞ DA O KADAR ÖDEVİ NERDEN BULACAZ...
quote:
Orijinalden alıntı: hussoloji
ÖDEV SİTESİ İİ HOŞ DA O KADAR ÖDEVİ NERDEN BULACAZ...