Şimdi Ara

EN ÇOK SATAN 10 KİTAP %35 İNDİRİMLİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
2.214
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Orada Olmayan Adam

İlginize teşekkürler.ben bekleyeceğim.Diğer siteleri de takip ediyorum özellikle d&r den bekliyorum.saygılar

hacı d&r ı sitesinden mi takip ediyon, mağazadan mı? indirimli verdiği kitap linki var mı?
  • Hocam arkadaşın konusunu başka bir sitenin ismiyle kirletmeyelim saygısızlık yapmayalım bence.
  • şu taksit olayını da halletseniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orada Olmayan Adam

Hocam arkadaşın konusunu başka bir sitenin ismiyle kirletmeyelim saygısızlık yapmayalım bence.

Katılıyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • indirim kuponları ne zaman gönderilecek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mobile Searcher

indirim kuponları ne zaman gönderilecek?

Hangi paylaşım alanında paylaştınız bildrebilirmisiniz?

Twitter de herhangi bir twit göremedim
  •  EN ÇOK SATAN 10 KİTAP %35 İNDİRİMLİ

MEVLUD MARTİNO'NUN DİZİLERE KONU OLAN "RÜCU" ADLI ROMANINDAN SONRA
    YİNE YEPYENİ BİR ROMAN
    "AŞKA DÖNÜŞ"

SADECE BUGÜNE ÖZEL
    ETİKETİN YARI FİYATINA
    SADECE 10 TL

SİPARİŞ :
    http://www.kitapokusak.com/aska-donus-p506026.html

• adı kitapokusak.com olan bir kitap sitesinin ilanında "kampanyada" yazması gereken yerde aşağıdaki gibi "kampanya da" şeklinde yazıldığını görünce insan mecburen yadırgıyor.
    (BİR SONRAKİ KAMPANYA DA WEBMASTERLERE SÜRPRİZİMİZ VAR.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: S_O_S

adı kitapokusak.com olan bir kitap sitesinin ilanında "kampanyada" yazması gereken yerde aşağıdaki gibi "kampanya da" şeklinde yazıldığını görünce insan mecburen yadırgıyor.
    (BİR SONRAKİ KAMPANYA DA WEBMASTERLERE SÜRPRİZİMİZ VAR.)

Uyarı için teşekkürler gereken düzeltme yapıldı.
  • taht oyunlarını sipariş verirsek ne kadar sürede gelir peki
  • quote:

taht oyunlarını sipariş verirsek ne kadar sürede gelir peki

Taht oyunları 5'li kitap serisinde şu an kılıçların fırtınası 1 eksik o da yarın gelecek.

Yarın çıkarırız kargo olarak UPS'i seçerseniz 24-48 saat aralığında elinizde olur bulunduğunuz yere göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nodanger

quote:

Taht oyunları 5'li kitap serisinde şu an kılıçların fırtınası 1 eksik o da yarın gelecek.

Yarın çıkarırız kargo olarak UPS'i seçerseniz 24-48 saat aralığında elinizde olur bulunduğunuz yere göre.

hadi diyelim ki yarın aksilik oldu, kılıçların fırtınası 1 gelmedi. diğer kitapları gene de gönderir misiniz mağduriyet olmaması için, yoksa ille hepsini beraber göndereceğiz diye bekletir misiniz. beklentiye girip sonra estek oldu köstek oldu gibi bir durumla karşılaşmak istemiyorum da o yüzden baştan öğrenip ona göre davranmak istiyorum.

• quote:

quote:

quote:

hadi diyelim ki yarın aksilik oldu, kılıçların fırtınası 1 gelmedi. diğer kitapları gene de gönderir misiniz mağduriyet olmaması için, yoksa ille hepsini beraber göndereceğiz diye bekletir misiniz. beklentiye girip sonra estek oldu köstek oldu gibi bir durumla karşılaşmak istemiyorum da o yüzden baştan öğrenip ona göre davranmak istiyorum.

Gelmesi yönünde bir sıkıntı olmaz,diyelimki oldu diğerlerini talep ederseniz göndeririz niye göndermeyelim.Çok ufak detaylar bunlar,burada önemli olan müşterinin talebi

• küçük detaylar insanın canını sıkan kısım oluyor sonra, daha önceki tecrübelerime istinaden böyle düşünüyorum ben. baştan net olmakta fayda var. herhalükarda yarın göndereceğinize inanarak bir sipariş geçiyorum şimdi.
  • quote:

Dün sipariş verdim 5 kitabı da ve bugün elime ulaştı. Gönderim konusunda baya hızlılar. Teşekkür ederim.
  • quote:

quote:

quote:

Merhaba @S_O_S ,

5 kitabınızda geldi ve kargoya teslim edildi.1-2 saat içinde barkod numaranızı maillemiş olacağız.

İyigünler

• ilginiz için teşekkür ederim.
  • Cumar günü verdiğim kitap siparişim elime ulaştı. Moralımı bozan konu kitaplar gayet özensiz paketlenmiş. gönderilen kutuyu görseniz bu kitaplar nasıl sığmış dersiniz.
    Kitaplar kutuya tabiri yerndeyse "depilmiş". Gönderilen kitaplartın karton kapaları kırılmış. Bir tanesinin tamamen katlanmış vaziyette. Gördükçe moralım bozuluyor.
    Ucuz kitap göndermek özensiz, deforme olmuş kitapları göndermekmidir? Çok üzüldüm bu şekilde alıdığım ürünler karşısında.
    Birde tweter'dan reklam yaptım. Çok yazık diyorum. 5-10 lira daha fazla verir temiz deforme olmamış kitaplar alırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drcar

Cumar günü verdiğim kitap siparişim elime ulaştı. Moralımı bozan konu kitaplar gayet özensiz paketlenmiş. gönderilen kutuyu görseniz bu kitaplar nasıl sığmış dersiniz.
    Kitaplar kutuya tabiri yerndeyse "depilmiş". Gönderilen kitaplartın karton kapaları kırılmış. Bir tanesinin tamamen katlanmış vaziyette. Gördükçe moralım bozuluyor.
    Ucuz kitap göndermek özensiz, deforme olmuş kitapları göndermekmidir? Çok üzüldüm bu şekilde alıdığım ürünler karşısında.
    Birde tweter'dan reklam yaptım. Çok yazık diyorum. 5-10 lira daha fazla verir temiz deforme olmamış kitaplar alırdım.

Size gerekli cevabı yazdık
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: drcar

Cumar günü verdiğim kitap siparişim elime ulaştı. Moralımı bozan konu kitaplar gayet özensiz paketlenmiş. gönderilen kutuyu görseniz bu kitaplar nasıl sığmış dersiniz.

Size gerekli cevabı yazdık

hocam biraz önce 8 kitap sipariş ettim, ama bu yorumu okuyunca tedirgin oldum açıkcası. inşallah güzel paketlenir.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.