Şimdi Ara

En çok satan iPhone 14 modeli değişti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • şu fiyatlarla kim alıcak kullanıcak ya düşürsülsün artık delilik bu kadarı

• 14 plus ve pro max’in fiyatları birbirine yakın olduğu için tutulmadı. 14 plus 512 gb alacağına aynı paraya 14 pm 256 alınmıştır.

En çok satan iPhone 14 modeli değişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0ADA69E37 -- 19 Haziran 2023; 18:54:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı fiyat farkı iPhone 14 ve iPhone 14 Pro arasında var. Fiyat farkı bunlarda da az.

Edit: Hesaba katmadığımız bir şey var: orantı. Çünkü farklar aynı olsa da fiyatlar değiştiği için aynı oranda bir pahalılık söz konusu değil. Yani 200 doların 800 dolar üzerindeki etkisiyle 1000 dolar üzerindeki etkisi aynı değil. Fark değişmediği için fiyat yükseldikçe pahalılık oranı da buna bağlı olarak düşüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 19 Haziran 2023; 22:42:57 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İphone 14 kullanıyorum çok memnunum, bağımlılık yaptı. Raw fotoğraf çekmek istenirse uygulamalar var çekebiliyorum. Kablosuz şarj ve iyi bir kılıf var. Ayrıca type c to lightning ufak dönüştürücü anahtarlığa taktım heryerde şarj edebilirim herhangi bir usb c kabloyla da memnunum tavsiye ederim.

• Yıl sonu satış raporları açıklandığında dünyanın en çok satan telefonları listesi tahmini buna benzer birşey olacak;

1. iPhone 14
    2. iPhone 14 pro max
    3. iPhone 14 pro
    4. iPhone 15
    5. iPhone 15 pro max
    6. Giriş seviye bir android telefonu
    7. iPhone 13
    8. iPhone 15 pro
    9. iPhone 14 plus
    10. Giriş seviye bir android telefonu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avrupalı amerikalı için 14 ile 14 pro arasındaki fiyat farkı çok aman aman birşey değil yani 14 alan adam 14 proyu yada 14 pro max i de alır
    Buradaki tercih nedeni şu düz 14 serileri renkliler hafifler 3 tane kocaman kamera çıkıntıları yok vs
    Normal bir kullanıcı için zaten 13-14-14pro vs arasında bir fark yok hatta 11 lerin ekranı lcd olmasaydı 11 den bile kalkıp geçmeye gerek yoktu kırılmadığı sıkılınmadığı sürece
    Ben ip13 den 14 proya geçtim aynı cacık yani hatta ip13 ün bataryası daha güzeldi bence

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.