Bildirim
EN COK SATILAN 3500 TL KADAR EKRAN KARTI HANGİSİ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Merhaba,
Kredi çıktı yazmışsınız hocamda sonuçta bedavaya vermiyorlar bunun geri ödemesi var. -
yani öylede az zararla kapatmayı dusunuyorum..mecbur nakit lazım:( -
Mediamartk cok pahali. Burasi da mezarci yeri. Bence risk alma -
Hediye çekiyse telefon bölümüne git deki paraya çevirmek istiyorum bunu hemen müşteri bulurlar, yani hiç uğraşma ordan kart fln alıp satmaya. -
hediye ceki icin iade isteyecegim..urun kutularini acmadim cunku -
Hediye çeki alabiliyorsan işte dediğim gibi telefon bölümü müşteri buluyor, kaypsız çözebiliyorsun işi, yani yardımcı oluyorlar. -
Normalde 2000tl olan kart media markta 3500tl oyuzden senin icin cok zarar olur -
Bende TV almıştım iade ettim, bir hediye çeki verdiler 2650TL, dedim bunu nakite nasıl çeviririm, beni telefon bölümüne yönlendirdiler, gittim dedim böyle böyle bunu nakite çevirmek istiyorum, biraz beklemem gerektiğini söylediler max 20-25 dakika kadar beklettiler ve birisi telefon alırken, şimdi sizin çeki kullanıyoruz diyerek beni kasaya götürdüler, aldım nakitimi çıktım. -
denizbank kredisiyle alcam mecbur..ekran karti alip vs acmadan 3 4 gun sonra iade etsem hediye ceki verirlermj -
Bence nasıl aldığınızın bir önemi yoktur, sonuçta siz bankaya ödeyeceksiniz fakat elden alacaksanız yinede iade koşularını alışveriş yapmayacağınız bir mağazadan filan iyice öğrenmeniz güzel olur. -
bugun gittim iade ettm..kredi ile aldgm icin kredi iadesi olacak banka kapatacakmis.. -
Bu işlem firma ile kredi veren banka arasında olduğu için, yani özel bir kredi sistemiyle (firma ile banka anlaşmalı) olduğundan böyle bir durumum oluşmuş herhalde.
Ben kredi kartı ile almıştım böyle bir drum olmadı fakat yinede alışveriş yapmayacağın bir şubede filan iade koşulları yanında bu durumun bilgisinide alabilirmişsin. -
bende hediye çeki verin dedim..oda kredili aldığınız için 14 gün içinde iade edersiniz bankaya bildiriyoruz krediyi kapatıyor dedi.cayma hakkınızdan dolayı dedi..14 gün geçseydi iade alamazdım dedi -
kredi için iade fromu doldurmuştum:) krediyi iade etmediler direk bugun para olarak hesabıma gönderdiler..yani faizsiz 10 taksitle kredi aldım:) -
E güzelmiş ozm, gözün aydın, hayırlısı olsun.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X