ntvninki bence reha muhtar haber sunmuyor,stand-up tarzı birşeyler yapıyor
Bence de. Reha Muhtar in konuklarina karsi olan tavirlarina sinir oluyorum. Laflarini kesiyor, adamin soylediklerini farkli sekillerde ozetliyor, sacmasapan sorular soruyor. Ben kesinlikle Reha Muhtar seyretmiyorum. En seviyeli olanlari, NTV ve CNNTurk
Aksam Degilde Gece Yarisi haberlerini izleme firsatim oluyor ancak ondada Star Tv Mesut yar derim kesinlikle karizmasi,dili,esprileri iyi sayilabilir,aksam haberleri diyorsan gulmek icin Rehe muhtar show tv ve ates hatti,Birde Defne samyeli...
entivi siyenen türk (ingilizce öğreniyodumya he unuttum)
Unutmayın!! Gelecekte bir gün gelecek.
Ali kirca full karizma 2 trilyona transfer oldu star a oda starda,starda starlife gibi ezik programlar olmasa gece hepten star izlerim malum s.ligi,telegol,mesut yar,kirca hepsi orda ama o Star Life gibi persembe aksamlari yayimlanan ezik program yokmu milleti safsatayla birbirine dusuruyor hic birsey kazandirmayan o program bi gun izleyin bana hak vericeksiniz...
evet biliyorum oprogramı çok saçma gerizekalı bir program her yayında tartışaşnlar bayılanlar adamlar nerdeyse küfürün alasını söyliyecekler.en saçma program
bence de ntv ve cnn 'nin haber bültenleri ve bir de eskiden ali kırcanın heberleri iyidi nedersiniz.(atv deyken) şimdi doğru dürüst seyredemez olduk çünkü yurttayızda televizyon seyretmek zor olyor. Reha muhtar ise milletin duygularına ve bedenine hitap eden haberler veriyor
HAYATTA HER ZAMAN MUTLU OLUN
Abi hayatta her zaman mutlu olun diyorsunda mutlu olamıyorsun Rehayı seyredince.Yok şu hastalık yok bu sakatlık.Walla seyredemiyorum.Gözüme uyku girmiyor seyredince.Millete laf atması çok komik ama "şimdi bişi sölicem RTÜK de kapatacak" falan diyo ofluyo pofluyo ya..Star TVye oldum olası gıcığım.Hep iftira hep hainlik.Digitürk ihaleyi aldı diye Ş.ligini Teleona verdiler.Digitürke onc laf saydılar sonra mahkeme kararıyla TVde özür metni okudular.Orada çalışan adam peki sadece eline verileni okumakla mı sorumludur???Belki o starsporu sunan adamın evinde Digitürk war.O yüzden ali Kırca bitti benim için stara geçince. NTV:Haberler,Kapalı Kapılar Ardında,Doksan Dakika,Yakın Plan...ve belgeseller CNN T:Haberler,Manşet,Spor Manşet NTV daha ağır basıyor bence...
Ne bilg. ne hesap m. ne de parmak hesabı hiç farketmez kafkafım için [url][/url]www.kafsinkaf.org
dikkat ettinizmi? bilmem ama star'a gelen herkes bir süre sonra gidiyo acab neden (uğur dündar,vs.vs.)))
Unutmayın!! Gelecekte bir gün gelecek.
bence önemli olan haberi sunan ya da haber yapımından en üst düzey sorumlu olan değil haber merkezinin kendisi eskiden sürekli atvyi izler ve ali kırcayı başarılı bulurdum ama stara geçince izlemez oldum çünkü verdiği haberler değişti,eskiden sadece haber verirken şimdi sanki showtv gibi acayip haberler vermeye başladı ve bence bu sebebten starı terk ediyorlat
ben tgrt nin haberlerini seyretiyom çünkü ötekileri taraflı (kanal7,star,show bunlar çok traş kesiyo) bide haberleri sunan güzel anlatıyo.julide ateşten bahsediyorum. ama reha muhtar,mesut yar gibi hıyarlara uyuz oluyom.
açıkçası arena gibi bir yapıttan sonra uğur dündar star ın geyik haberleriyle fazlaca sırıttı ve senelerin şöhretine rağmen yuvarlandı gitti. sanırım ali kırca da aynı şekilde olacak. ama bir taraftan da trilyonları götürdü,bir daha hiç tv ye çıkmasa bile insan sanki takmaz gibi geliyor böyle bir durumda