Şimdi Ara

Teknosa cep telefonuna senet yapıyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
7.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar teknosa cep telefonuna senet yapıyor mu,ya da cep telefonuna senet yapan mağazalar var mı?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Teknosa'dan Senetle Telefon Alma Hakkında Bilgiler

Teknosa, müşterilerine çeşitli ödeme seçenekleri sunmaktadır. Bu seçeneklerden biri de senettir. Senetle alışveriş yaparak Teknosa'dan telefon satın almak mümkündür.

Senetle Telefon Almak için Gerekliler:

Teknosa'dan senetle telefon almak için aşağıdaki şartları karşılaman gerekir:

• 18 yaşından büyük olmak
    • Geçerli bir kimlik kartı sahibi olmak
    • Düzenli bir gelire sahip olmak
    • İkametgâh belgesi sunmak

Nasıl Senetle Telefon Alınır?

Teknosa mağazalarından veya web sitesinden senetle telefon almak için şu adımları izleyebilirsin:

• Satın almak istediğin telefonu seç.
    • Ödeme seçenekleri arasından "Senetle" seçeneğini tercih et.
    • Gerekli belgeleri (kimlik kartı, ikametgâh belgesi, gelir belgesi) mağaza yetkilisine veya web sitesinde istenen bölümlere yükle.
    • Senet sözleşmesini imzala.

Senetle Telefon Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler:

Senetle telefon alırken aşağıdaki hususlara dikkat etmen önemlidir:

• Faiz Oranları: Senetle yapılan alışverişlerde faiz uygulanır. Faiz oranını ve toplam ödenecek tutarı satın alma işlemi sırasında öğrenmelisin.
    • Senet Vadesi: Senetlerin vadesi genellikle 6 veya 12 aydır. Vade tarihine kadar senet tutarını ödemelisin.
    • Otomatik Ödeme Talimatı: Senetli alışverişlerde otomatik ödeme talimatı vermeyi unutma. Bu sayede vade tarihinde ödemenin hesabından otomatik olarak çekilir ve gecikme cezalarıyla karşılaşmazsın.

Teknosa'dan senetle telefon almak, düzenli bir gelirin varsa ve ödemelerini zamanında yapabiliyorsan uygun bir seçenek olabilir. Ancak senetle alışveriş yapmadan önce faiz oranları ve ödeme koşulları hakkında detaylı bilgi almayı unutma.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • hayır.

Ercan avm
    Evkur
    Özşanal bunlar yapıyor diye biliyorum.
  • 123melisa123 1 kullanıcısına yanıt
    Evkur yapiyor

Ben bulasma derim bu tarz seylere.Hem.fazla oduyorsun hemde oderken burnundan gelir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evkur var ama ev kuruyor mu yıkıyor mu belli değil 2 katı fiyat çıkarıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Düz Herif

hayır.

Ercan avm
    Evkur
    Özşanal bunlar yapıyor diye biliyorum.

çok teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

Evkur yapiyor

Ben bulasma derim bu tarz seylere.Hem.fazla oduyorsun hemde oderken burnundan gelir.

cep telefonu alacağım ama kredi kartına taksit uygulaması kalktı,peşin de ödeyemem.Mesele 2.000 tl lık bir telefon için ne kadar fazla ödetiyorlar?
  • teknosa kredi aciyor ben krediyle aldim teknosadan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir ara hediye çeki durumu vardı ne oldu bilmiyorum en iyisi bir ara uğra sor tekonosa ya evkur vs hiç bulaşma soyguncular.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PORTOSS.

teknosa kredi aciyor ben krediyle aldim teknosadan

Nasıl oluyor hocam biraz ayrıntılı anlatabilir misiniz ?
  • evkur var ama kazık yersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: 123melisa123

quote:

Evkur yapiyor

cep telefonu alacağım ama kredi kartına taksit uygulaması kalktı,peşin de ödeyemem.Mesele 2.000 tl lık bir telefon için ne kadar fazla ödetiyorlar?

Tam rakam veremem.300 civari fazla olur.

Kendinizi kaptirmayin kapitalist duzene.Buyuk ihtimal iphone alacaksin veya ust seviye android.Yapacagin sey whatsapp,instagram,facebook ve candy crush.Bu isi fazlasiyla yapan suruyle telefon mevcut.

Cok ust duzey bir telefon almak kisiyi yuceltmez.Ha eger takildigin ortamlarda 2000 tl altinda telefon alana adam gozuyle bakmayanlar varsa o ortamdan kurtul.

Sirf sekil olsun diye kazik yeme,kendini zora sokma.Aldigin maasin yarisini yada hepsini telefona yatirma.Onun yerine o parayla ye ic daha kaliteli yasarsin emin ol.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 123melisa123

quote:

Evkur yapiyor

Tam rakam veremem.300 civari fazla olur.

Kendinizi kaptirmayin kapitalist duzene.Buyuk ihtimal iphone alacaksin veya ust seviye android.Yapacagin sey whatsapp,instagram,facebook ve candy crush.Bu isi fazlasiyla yapan suruyle telefon mevcut.

Cok ust duzey bir telefon almak kisiyi yuceltmez.Ha eger takildigin ortamlarda 2000 tl altinda telefon alana adam gozuyle bakmayanlar varsa o ortamdan kurtul.

Sirf sekil olsun diye kazik yeme,kendini zora sokma.Aldigin maasin yarisini yada hepsini telefona yatirma.Onun yerine o parayla ye ic daha kaliteli yasarsin emin ol.

İç tasarım daha çok,kamera çözünürlüğü yüzünden istiyorum,fotoğraf makinesiyle aynı işlevi görecek bir cep telefonu almak istiyorum,dediklerinde çok haklısın,önerilerin için çok sağol.

O zaman Lg g2 al.Kamerasi cok iyidir hemde 1200 civarina bulursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***Leopard*** -- 17 Ağustos 2014; 23:13:08 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
    Vatan'da odea bank ile 12 ay taksit yapıyorlar. Ona bak bir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soul741 -- 17 Ağustos 2014; 23:15:55 >
  • En uygun taksiti vatan yapıyor 2000 tl ye 80 tl daiz koyuyor odeabank ile.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bentham

quote:

Orijinalden alıntı: PORTOSS.

teknosa kredi aciyor ben krediyle aldim teknosadan

Nasıl oluyor hocam biraz ayrıntılı anlatabilir misiniz ?

orda senin alacagin telefonun fiyatina bagli olarak kredi aciyorlar sonra karttan oduyorsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.