Şimdi Ara

En çok tercih ettiğiniz support herolar ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
8.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bana nedense Soraka ile oynamak keyifli geliyor. Adc yi oldukça bir süre ayakta tutabiliyor...
  • Taric, janna, nunu, zilean, niye bunlar. Çünkü sadece bunlar var :D
  • thresh annie
  • Cogu kisi sona demis fakat maini support olan biri olarak sonanin ilk tercihiniz olmasi garibime gitti, erken oyunda cok kirilgan ve karsimda sona oldugumda leona taric alip ilk levellarda sona fokus yaptiririm adcme garanti kill demektir. Leona taric suanki tankimsi supportlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • annie,thresh,leona
  • En çok tercih ettiğim Zyra,Leona,Karma.
  • Bilmiyorum iyi oynayan annie ve threshden başka üstün support varmı
  • Thresh lulu nami
  • Annie çekik gözlü kardeşlerimize saygılar
  • Janna
  • Şu sıralar Zyra'ya acayip sardırdım. Zamanında Sona'ya sardırmıştım 10 oyunda 9/1 8/2 gibi gidiyordum dünyanın nerfini yedi.

Bir de suppor itemleri falan değişince bıraktım Sonayı. Zyra'ya sardım. Ap runleri ile giriyorum. Sightstone + ward dışında AP gidiyorum.

Ne oluyor Mid giden AP Carry'den 1.5 - 2 item eksik kalıyorsun. Ama zaten verdiği hasar çok yüksek Zyra'nın. Lane'de E tutturup W Q ile çiçek çıkarsan yanındaki AD carry'de 1-2 vursa anasını ağlatıyon herifin ki E tutturmak kolay minionlardan geçtiği için. Ashe veya Varus ile süper oluyor level 6'da.

TF'lerde de iyi. 2-3 kişiye E ulti tuttursan 1-2 çiçek çıkarsan baya iyi vuruyor. CC'yi saymıyorum bile. Bunları yaptıktan sonra hard focus yesen bile daha sizin takımda AD carry var AP carry var vs...

Oyundan sonra Damage to championsa bir bakın zaten hatrı sayılır bir hasarı olduğunu göreceksiniz.

Zaten ARAM'dan biliyorum. Daha çok ARAM oynarım ben. Ne zaman bir takımda Zyra olsa damage to championsta 1. oluyor Zyra.

AP ama DPS vuruyor şerefsiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: cagataymy

Alistar,Taric

Niye hortlattın..
    Bu arada benimkiler, thresh,sona,soraka,leona bide taric.
  • Leona banlar sona oynarim. Yaklasik 40 game var sona ile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tabiki lux ve nidalee

farm almam kill alırım xdé
  • abi supportu tamamen yanındaki adc ye ve karşıdaki takıma göre seçersin.benim mainim sup oldu artık tr oyuncuları yüzünden.ve gerçekten yanımdaki adc çok mal değilse lanede ezilmeyiz.ama adc ile anlaşabilmen önemli.mesela leona alıpta pasif oynayamazsın.geçen denk geldi adam.karşımızda sona ve mf var.adamların def sıfır.level3 üzerimde 64 zırh var.girip 2sinede birer stun atıyorum okadar damage tutuyorum üzerimde adamların skilleri kullnadırıyorum bizim adc mal gibi bakıyor.yani uyum önemli.ve agresifmi oynayacaksın yoksa pasifmi karşı sup ne almış adc ne almış ona göre seçersin.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.