Şimdi Ara

En çok Yetenek isteyen Şampiyonlar hangileridir? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
1.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ferrarialanbilge

en çok diyosan syndra'da daha çok zorlanıyorum zed'ten

Syndra nin neresi zor? Pasifi icin skill spamla sonra R tik cok zor olmasa gerek.

Amacın bir kişiye tek atıp ölmekse evet kolay ama Syndra'yı gerçekten iyi oynamak takımda önemli bir rol oynamak gerçekten zor. Syndra güçsüz olduğundan değil, riskli bir pick olduğundan tercih edilmiyor. Orianna ve Cassiopeia'dan daha zor bir champion.

neresi riskli pick ? hayvan gibi spell range var.slow + stun ile kendini koruyup yoluna devam edebilir.bunları geçtim karşı takımda fed biri varsa komboyla alırsın,sen ölsen bile takımın full retard değilse o fight'ı almasını bilir.syndra'yı gerçekten iyi oynamak ne demek ? her syndra oynayan gidip penta mı alsın ne demeye çalışıyorsun ?

Bjergsen'in pentakill videosunu izle ve skillshotlarına bak, o çok kolay gördüğün championu main edinmiş biri Bjergsen.

Tek soyleyecegin buysa bosuna kendimi yormayayim.
    TMM QNQ SYNDRA EN ZOR CHAMPION yazayimda icin rahatlasin

Önce bir profilini görelim, belki ciddiye alır ona göre mesaj atarım. Bu kadar aptalca bir üsluba karşı oturup ciddi bir mesaj mı bekliyordun? Belli ki forumunda çelıncır oyunda silver prof oyuncularındansın.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ferrarialanbilge

en çok diyosan syndra'da daha çok zorlanıyorum zed'ten

Syndra nin neresi zor? Pasifi icin skill spamla sonra R tik cok zor olmasa gerek.

Pasifiyle skill spamlamanın ne alakası var
  • xerath
  • iyi oynadım derken nasıl diyorsun
    Oyunun başından sonuna kadar karşı jungle oyundan düşürüp bufflarını temizleyip lanelere snowball yaptırıp early bd ile 20 dk de bitirdin mi oyunu ?

Yoksa kutu koyup adam q bası adam mı kestin

shaco oyun zekası ve pratiklik ister

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pbe'de xerath 'ı denedim ve gerçekten zor ama alışılırsa gerçekten op bir şampiyon.
    Syndra 'nın skillset 'i çok zordur(Nası desem combo yapmak falan zor[Anlatamadım ama ...]).
    Zed çok zevkli bir şampiyon biraz alıştıktan sonra güzel şeyler yapabilirsiniz.
    Orianna bu şampiyon topunu atıyor ve topunun oldugu yerde hasar veriyor, gerçekten defalarca ultim fail oldu.
    Poppy, arkadaş bu nedir anlamadım kullanamadım çok zor ve mantığını hala anlamadım
    Bence yani
  • poppy diyenler poppy nin tek amacı bence tf lerde adc yi aradan çıkarmak :D
  • Skill shut olan sampiyonlar bide tam skill kombolu olanlar syndra nin stun meselesi gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: ShadoWDeadly

poppy bence 1 yıldır oyunu oynuyorum ama hala oyunda niye var ne amaç için var nasıl kullanılır anlamış değilim

Ben bi kere gördüm qnq gank atıyodu

Soruya gelince orianna

• quote:

Orijinalden alıntı: HeLLsTeR

quote:

Orijinalden alıntı: Naber Patron

quote:

Orijinalden alıntı: Cydoliznia

Başlıktaki gibi "En çok Yetenek isteyen Şampiyonlar hangileridir?"
    Bence Zed gerçekten yetenek istiyor.

Zed benim mainim uzun süredir oynuyorum fakat dediğin çok yanlış kesinlikle yetenek istemiyor.

Yenetenek isteyen hero Syndra.

Zed mi yetenek istemiyor

Onu bunu bilmemde acayip refleks istiyo.

• geldi yine aylık konu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crimson Elite

Tryndamere ve usta yi en zoru

Ben syndra diyorum

Dari ve fio yu bikere 6yasindan kucukler kullanamiyo :( uydurma enzorlari tryn master digil onlarin yas siniri 5

• Orianna, Syndra, Cassiopeia gibi herolar normal seviyede oynansa bile etkili oluyor.Ve bu heroları bu seviyede oynamak çok zor değil.
    Ama bana göre bir Lee'sin in etkili olabilmesi için üst düzey oynanması şart.Bu üst düzey oynanış da diğerlerinin hepsinden daha zor oluyor.Çünkü potansiyeli sınırsız bir hero.
  • Bana kalırsa Zed late gamede oyunun en kolay karakteri doğru kişiye ulti atıp adama skill spamlıyorsun ve adam ölüyor w ile sıvışyorsun nesi onu en zor karakter yapıyor merak ediyorum. Syndra gerçekten hatayı affetmeyen bir karakter e ile stun atmayı beceremezsen tamamen işlevsiz kalıyorsun çoğunlukla eriyor böyle bir durumda zaten. Orianna'da topunun nerde olduğunu görebiliyorsan hiç bir zorluğu yok bence. Vayne de zor bir karakterdir bana göre tüm focuslardan rahatça kurtulabilen Vayne'lerden bahsediyorum.
  • lee sin-olaf'tır abi. 1.5 yıldır oynuyorum şu 2 heroyu hala oynayamam hele lee sin'le ciddi ciddi feedliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HypérWenom

quote:

Orijinalden alıntı: Cydoliznia

Başlıktaki gibi "En çok Yetenek isteyen Şampiyonlar hangileridir?"
    Bence Zed gerçekten yetenek istiyor.

Zed yetenekle alakası yok bnce.

Kesinlikle

• Lee Sin

• oyunda yetenek diye birşey yok IQ su 100 + olan biri her heroyu oynayabilir %100 facebook onaylı.
  • esasında hepsi ''iyi oynuyor'' dedirtmek için aynı zorlukta. ancak bazı şampiyonlarla şov yapabiliyorsunuz. mesela zed, lee, le blanc şimdilik oynadıklarım arasında zor bulduklarımdan. bunları zor yapan, işi ustalığa dökme kısmı.

liss, elise, kassadin ve hiç oynamamış olsam da fizz bunların içine girebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyuıtyuı -- 12 Eylül 2013; 4:11:54 >
  • Konunun 4te 3u banli. Elveda dh.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.