Şimdi Ara

En çok Yetenek isteyen Şampiyonlar hangileridir? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
97
Cevap
0
Favori
1.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Herakles.

quote:

Orijinalden alıntı: Philae

bence ryze. zor olduğundan değil underpower olduğundan. 0 mobility 0 damage bi de nerf yedi sanki çok iyiymiş gibi anlamıyorum bu riot'u. karşıda ryze gördüğüm zaman aha kazandık diyorum. fizz alınırsa karşı kasmasın diye alınır başka hiç bi rolu yok o champın.

helal qnq aynen devam ryze noob easy qq haklısın gece gece güldürdün early 2-3 kill almış bilen bi ryze gelmemiş karşına

earlyde ryze nasıl iki üç kill alıyor ya full combosunu yapsa %60 can götürür en fazla :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thanor

Zed yetenek gerektirmiyor diyenlerle aynı Zed'den bahsediyoruz değil mi? Tamam bir Syndra bir Shaco değil ama "Zed" be.

Zed ile çok oynadığımdanmıdır bilmem aşırı derecede alıştığım için bana çok kolay geliyor gözümü kapatsalar yine kill alırım belki yeni oynayanlar için zor gelebilir bilememiyorum.
  • bence lb combosu kolay olabilir ama canı azalınca reali durdurup klonu ilerletmek seri kanlılıkla w ile fake atmak falan biraz yetenek istiyo kanımca

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naber Patron

quote:

Zed yetenek gerektirmiyor diyenlerle aynı Zed'den bahsediyoruz değil mi? Tamam bir Syndra bir Shaco değil ama "Zed" be.

Zed ile çok oynadığımdanmıdır bilmem aşırı derecede alıştığım için bana çok kolay geliyor gözümü kapatsalar yine kill alırım belki yeni oynayanlar için zor gelebilir bilememiyorum.

Hocam sırf kill alma vb. üzerinden düşünmeyin mesela 10 canla mı ne dönüp yarı canlı adamı kesip kaçan vardı böyle şeyleri yapabilmek olarak. Basic mekanikleri olarak klasik assassin zaten ama ileriki seviyeleri üzerinden düşündüm ben.

• twisted fate
  • zed yetenek gerektirmiyor diyenler içi

pencere aç atla
  • quote:

quote:

quote:

Hocam sırf kill alma vb. üzerinden düşünmeyin mesela 10 canla mı ne dönüp yarı canlı adamı kesip kaçan vardı böyle şeyleri yapabilmek olarak. Basic mekanikleri olarak klasik assassin zaten ama ileriki seviyeleri üzerinden düşündüm ben.

Hocam anladım dediğinizi zaten o mekanikleri kullanmak için smartcast şart
    Birde şu var çok oynadığınızda otomatik olarak alışıyorsunuz mesela ben eskiden duvardan geçene kadar ne zorlanırdım hemen öldürürleri kaçarken fakat şimdi saniyesinde duvardan geçiyorum gölge ile birde şu TR serverindeki Zed oyuncularından nefret ediyorum..

Hiç biri gölgenin slow verdiğini bilmiyor.
    BOTRK alan yok alsalar bile aktifini kullanmıyorlar.
    Adamın yanına W ile gidiyorlar kesemeyince kaçamıyorlar.

Çoğu Zed oyuncusu böyle en çok istediğim Zed'in indirime girmemesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naber Patron -- 11 Eylül 2013; 23:34:21 >

• Yine bir 'en'li soru
  • quote:

Orijinalden alıntı: SevimliKedicik

quote:

Orijinalden alıntı: Lord Snow

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Herlighét

quote:

Orijinalden alıntı: Cydoliznia

Başlıktaki gibi "En çok Yetenek isteyen Şampiyonlar hangileridir?"
    Bence Zed gerçekten yetenek istiyor.

Zed yetenek mi istiyor?

/>

Tabi sen TR'de ki botlara karşı zorlanmadığın için rahat oynuyorsun

o nasıl bir ego lan ağırlık yapıyo mu o

Ego ile ne alakası var TR'de oyunu bilmeyeni yenince nasıl oynadım diyen bir zihniyet buraya yorum atıyor, ligide gümüş

ver EU daki nickini de bide sana bakalım

• Orianna
  • Ben Viktora ve Syndra ya alışırken zorlanmıştım.Bu ikisini örnek gösterebilirim.
  • Hiçbiri.

• quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ferrarialanbilge

en çok diyosan syndra'da daha çok zorlanıyorum zed'ten

Syndra nin neresi zor? Pasifi icin skill spamla sonra R tik cok zor olmasa gerek.

Amacın bir kişiye tek atıp ölmekse evet kolay ama Syndra'yı gerçekten iyi oynamak takımda önemli bir rol oynamak gerçekten zor. Syndra güçsüz olduğundan değil, riskli bir pick olduğundan tercih edilmiyor. Orianna ve Cassiopeia'dan daha zor bir champion.

neresi riskli pick ? hayvan gibi spell range var.slow + stun ile kendini koruyup yoluna devam edebilir.bunları geçtim karşı takımda fed biri varsa komboyla alırsın,sen ölsen bile takımın full retard değilse o fight'ı almasını bilir.syndra'yı gerçekten iyi oynamak ne demek ? her syndra oynayan gidip penta mı alsın ne demeye çalışıyorsun ?

Bjergsen'in pentakill videosunu izle ve skillshotlarına bak, o çok kolay gördüğün championu main edinmiş biri Bjergsen.

• Syndra yı main edinir detaylarını iyice öğrenirsen sandığın kadar zor ve yetenek istemeyen bir hero olduğunu anlarsın. Ha nedir biraz beyin gerektirir işte kaçarken q e atıp stunlamak yetmiyorsa w atıp slowlamak zaten bunları yaparken adamı eritiyorsun.Beyin kullanmakta yetenek gerektirir oda farklı bir açı tabii ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Philae

bence ryze. zor olduğundan değil underpower olduğundan. 0 mobility 0 damage bi de nerf yedi sanki çok iyiymiş gibi anlamıyorum bu riot'u. karşıda ryze gördüğüm zaman aha kazandık diyorum. fizz alınırsa karşı kasmasın diye alınır başka hiç bi rolu yok o champın.

aha kazandıkmı !!!!!!
    neden nerf yedi konusunda haklısın mainlerimden biri olduğundan neden nerf yediğini merak ettim adamlar şöyle yazmış "ryzenın menzilini azalttık ultisinin hareket hızını arttırdık artık düşmanlarını yakalıyacak" mk ulisi 5 sn zaten skill kullanırken 4 saniye gidiyor 1 saniyede nasıl yakalicaz adamı
    ama nerfli hali bile iyidir bu heronun midde kaçını ağlattım ryze ile ( kassa hariç vesselam bu adam bi sağlam nerf yemedi gitti )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cyanuré

zed yetenek gerektirmiyor diyenler içi

pencere aç atla

zed vs zed'de yetenek isteyebilir ama genel olarak laning'i en kolay şampiyonlardan biridir. çok rahat farm yapıyor, damage'i oldukça iyi, manası da yok. yetenek isteyen yanı ne merak ettim. farmla farmla, arada harass yap. sonra adamın üstüne atla kes. w ye bi daha basıp dodge yapma işinin yetenekle ilgisi yok. çoğu championda bu juke mekaniği yok. annie ile yap bakalım o jukeları yapabiliyo musun. juke mekaniği olan şampiyonları oynamak daha kolaydır bana kalırsa. pozisyon alma gibi bi derdin olmuyor.

not: video'yu izlemedim, ama maçı izlemiştim. muhtemelen gölgeden gölgeye atlamalar falan vardır.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ferrarialanbilge

en çok diyosan syndra'da daha çok zorlanıyorum zed'ten

Syndra nin neresi zor? Pasifi icin skill spamla sonra R tik cok zor olmasa gerek.

Amacın bir kişiye tek atıp ölmekse evet kolay ama Syndra'yı gerçekten iyi oynamak takımda önemli bir rol oynamak gerçekten zor. Syndra güçsüz olduğundan değil, riskli bir pick olduğundan tercih edilmiyor. Orianna ve Cassiopeia'dan daha zor bir champion.

neresi riskli pick ? hayvan gibi spell range var.slow + stun ile kendini koruyup yoluna devam edebilir.bunları geçtim karşı takımda fed biri varsa komboyla alırsın,sen ölsen bile takımın full retard değilse o fight'ı almasını bilir.syndra'yı gerçekten iyi oynamak ne demek ? her syndra oynayan gidip penta mı alsın ne demeye çalışıyorsun ?

Bjergsen'in pentakill videosunu izle ve skillshotlarına bak, o çok kolay gördüğün championu main edinmiş biri Bjergsen.

Tek soyleyecegin buysa bosuna kendimi yormayayim.
    TMM QNQ SYNDRA EN ZOR CHAMPION yazayimda icin rahatlasin

• quote:

quote:

quote:

quote:

Zed yetenek mi istiyor?

/>

Tabi sen TR'de ki botlara karşı zorlanmadığın için rahat oynuyorsun

Güzel qapaq. Zed rank istatistiklerime bakabilirsin nickim imzamda.

Statslarına baktımda bu kendine bu kadar güvenmen için yeterli statslarmı yoksa ben yanlış yeremi bakıyorum acaba anlayamadım ?

ortala
    kill Death Asist cs
    9.6/game 6.7/game 6.6/game 168.7/gam

toplamda 20 oyunda
    191 öldürme
    133 ölme
    132 asist

ayrıca gümüş 1 ligindesin,bu skorlarına rağmen kendine bayağı güveniyorsun ve zed yetenek gerektirmiyor diyorsun.
    Tahminlerime göre şunu düşüyorsun;gümüş ligini haketmiyorum,nooblar ve afk olan oyuncular yüzünden burdayım.

• Zedin yetenek ile alakası yok çok kolay ganglerden kaçma ve ani damage verme imkanı var mesela mid zed yapıyorsun karşındaki ahri diyeli yarı canı var ve karşı jungledan gang yiyorsun ahride üstüne koştu at ultiyi ahriye öldür sonra kaç örneğin bu yetenek değildir normal bir oyuncu çok rahat yapar kandırmacalarıda normal oyuncu yapabilir.zede yetenek işi diyenler shaco,rengar,natilus oynasın bakalım zede nerf bekliyorum midde çok rahat kırılabilyor ama soloda cidden op

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 12 Eylül 2013; 1:07:07 >
  • quote:

quote:

Zed benim mainim uzun süredir oynuyorum fakat dediğin çok yanlış kesinlikle yetenek istemiyor.

Yenetenek isteyen hero Syndra.

Zed mi yetenek istemiyor

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.