Samsung S90C Grimsi ton Koyu alan
Sevgili forum üyeleri 7 8 ay önce Samsung marka s90c televizyon aldım.
Youtubede eğitim videoları izlerken televizyondan açtığımda beyaz arka plan olan alanlarda yer yer grimsi koyu bir renk değişimi farkettim. Servisi aradım bana normal beyaz arka plan aç sıkıntı var mı dediler baktım herhangi bir sıkıntı göremedim.
Fakat akışta olan videolarda arka plan beyaz üzerine bir şeyler yazılıp çizilince yine yer yer koyu alanlar görülüyor. Evdeki diğer philips marka televizyonda böyle bir problem yok arka bembeyaz fakat samsungda bu problemi yaşıyorum.
Bu sorunun ismi nedir? Bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim en azından elimde servise karşı bir yanıtım olsun.
Aşağıya hem kastettiğin sorunun fotoğrafını hem sade beyaz tonlarını açtığım fotoğrafları koydum.
İş yeri için sistem tavsiyesi
Merhabalar,
Genelde laptop kullanan biriyim fakat iş yerinde bir uygulama için ayrı bir kasa kullanmam gerekiyor. Bu işlerden epey uzağım yardımcı olabilir misiniz? Uygulama temsilcisinin bana minnimum böyle olacak dediği özellikler altta.Uzun ömürlü bir şey olsun ama gereksiz pahalı olmasın istiyorum. Yani oyun oynamayacağım sonuçta pahalı ekran kartına ihtiyacım olmaz diye düşünüyorum.
***İki adet gigabit ethernet girişi yazmış onu anlamadım.***
25 bin tlye kadar çıkabilirim bütçe olarak. Monitör önerisine de açığım monitör dahil 30 bin tlye çıkabilirim.Hazır sistem olursa veya montajını yapıp gönderen bir firma olursa daha iyi olur.
PANORAMİK BİLGİSAYAR İÇİN GEREKLİ ÖZELLİKLER - MİNİMUM ÖZELLİKLERDİR DAHA DÜŞÜK ÖZELLİKLERE SAHİP BİLGİSAYAR DESTEKLEMEZ-
--16 GB RAM
--İ7 9. NESİL VE ÜSTÜ
-- İki adet Gigabit Ethernet ( BİRİSİ PANORAMİKLE BİLGİSAYAR ARASINDA İKİNCİSİ İNTERNET İÇİN )
---250 GB SSD
--- WİN 10 PRO
-- 2 GB LIK NVİDİA EKRAN KARTI
|
Ağırlık eldiveni tavsiyesi
|
|
|
Taraftarımızın! Bu kadar eleştirel bakması..
|
S6 EDGE mi Xiaomi Mi5 mi
|
BATARYA ve KAMERA sı iyi olan telefon
|
BATARYA ve KAMERA sı iyi olan telefon
|
Kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar... |
Son Giriş: 5 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 395
İkinci El Bölümü Mesajları: 47
Konularının görüntülenme sayısı: 10.720 (Bu ay: 222)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 84 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar