Şimdi Ara

En Dandik Lastik (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
36.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 17 JANT HANKOK ÇOK SES ALIYOR YENİ LASTİK ALIRSAM HANGİ MODEL ÖNERİRSİNİZ UCUZ

FALKEN NASIL ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesut1221

Continental yazsam buradaki bazi cahillerle ayni sinifa girerim mlsf coluk cocuk dolmus forumunuz. Model yazin bari arkadaslar. Mesela conti premiumncontact en iyilastiktir ama eco contact modeli en kotulerle kapisir misal olarak. Mesela kumhonunda iyi kotu lastigi var ama kotu lastigi uzun omurludur. Etikete bakin e sinifi isareti varsa kotudur yani burda markalara camur atma yarisi yapmayin

Conti eco contact için neden kötü dediniz bilmek isterim. Benim audi bu lastikle geldi ve şu ana kadar sorun yok gayet iyi gibi. Ama ıslak yolda deneme şansım olmadı pek daha.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Petlas tabiki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorunsuz marka kalmamış

• Marka algısı olarak en iyilerden aşağı doğru sıralama
    1- Michelin, continental, birdgestone
    4-Goodyear, dunlop, yokohama, hankook
    8-pirelli, falken, Lassa, toyo

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: royal_flush_

ikinci el aldığım bir arabada lassa vardı, ondan kötüsüne denk gelmedim

Lassa'nın bir çok farklı kalitede lastiği var. Örneğin İmpetus revo 2+ en üst serisidir, alan herkez çok memnun. Ama çok düşük kalitede serileri de var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Gato Negro

quote:

Orijinalden alıntı: mesut1221

Continental yazsam buradaki bazi cahillerle ayni sinifa girerim mlsf coluk cocuk dolmus forumunuz. Model yazin bari arkadaslar. Mesela conti premiumncontact en iyilastiktir ama eco contact modeli en kotulerle kapisir misal olarak. Mesela kumhonunda iyi kotu lastigi var ama kotu lastigi uzun omurludur. Etikete bakin e sinifi isareti varsa kotudur yani burda markalara camur atma yarisi yapmayin

Conti eco contact için neden kötü dediniz bilmek isterim. Benim audi bu lastikle geldi ve şu ana kadar sorun yok gayet iyi gibi. Ama ıslak yolda deneme şansım olmadı pek daha.

Benim dememe gerek yok fren yol tutus vs konularda kotu oldugunu butun testler soyler zaten. Sizde zorlayarak sinirlarinu gorebilirsiniz baska lastikte tsktirip karsilastirabilirsiniz. Yani ben kotu olana kotu derim bu kadar basit

• quote:

Orijinalden alıntı: Nike Tyson

Riken araba habire tork steera dusuyordu

Hocam ben anlamadım açıklar mısınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: triger

17 JANT HANKOK ÇOK SES ALIYOR YENİ LASTİK ALIRSAM HANGİ MODEL ÖNERİRSİNİZ UCUZ

FALKEN NASIL ?

Ben de Falken ve dunlop arasında gidip geldim ama aradığım ebatta dunlop aşırı bi farkla öndeydi etiket değerleri açısından, bu yüzden dunlop aldım 4000 km oldu uzun yola çıktım şimdilik memnunum, yol tutuşu çok iyi ve sessiz bi lastik. Tabi daha çok yeni, 10 bin km sonra belli eder kendini

• quote:

Orijinalden alıntı: MYılmaz4646

quote:

Sana soyle anlatayim benim aracim kia rio 1.5 crdi bu motorun meshur ozelligi 1500 devirde 230 nm tork vermesi ve araba 1100 kilo. benim 140 liraya aldigim dandik kis lastikleri arabanin torkunu kaldiramadigi icin ha bire patinaja dusunuyordu ve hangi tekerlekte tork fazlaysa o tekere dogru arac yonleniyordu

• Barum brillantis 2 marka taktırdım 4 üne sorun yok yalnız pirelli vardı ucuz modeli çok sert fren tutmuyordu resmen.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MYılmaz4646

quote:

Sana soyle anlatayim benim aracim kia rio 1.5 crdi bu motorun meshur ozelligi 1500 devirde 230 nm tork vermesi ve araba 1100 kilo. benim 140 liraya aldigim dandik kis lastikleri arabanin torkunu kaldiramadigi icin ha bire patinaja dusunuyordu ve hangi tekerlekte tork fazlaysa o tekere dogru arac yonleniyordu

Şimdi anladım hocam. Aracı aldığımda da üstünde 1 aylık riken kış lastiği vardı da hiç ama hiç sevmemiştim. Petlas bile ondan çok daha güzeldi kışlık olarak. Tutunma diye bişey yok yani lastikte

• yav arkadasalar etıket dururken burdakı yorumlara bakmak ne derece dogru? Resmen kıraathaneye donmus burası.. Aranızda bulusun barı okey fln atın sıkılmıssınız bellı
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.