Şimdi Ara

EN DANDİK OYUN (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • WORS E dandik demeğin için sizi wors gücümlüsü ile vururum yada yanınıza gelir dinamit korum yetmezse kamikaze çekerim uzaktaysam koyun yollarım hiç bişi yapamıcak durumdaysam beyaz bayrağı çıkarmam çünkü worms beyaz bağrağı,kovboy silahını bırakmaz
  • wa oynayanlar msn eklesin muahaha worms en güzel oyunlardan biridir dahadsa oynuyom :D
  • Boyle soru olmaz. cevabı bu kadar belli sorular sormayın yaw. Bilen bilir bi catechumen gerçeği vardır. Tarih bundan kötüsünü bir daha görmeyecektir. Bilmiyorsanız mutlkaka indirin bir yerlerden genel kültür amaçlı bir kere oynayın. Keşke bilgisayar icad edilmeseydi dersiniz Oynayamayacak olanlar için biraz bilgi vereyim half life motoru üzerine yazılmış elinizde bir kılıçla ilerliyorsunuz karşınıza muhafızlar filan çıkıyor tam kılıca sarılıp allah ne verdiyse gireyim dediğiniz an da! o da ne kılıcı kaldırıp adamları kutsamaya başlıyorsunuz adamlarda mutlu bir şekilde geri dönüyor :) tabi olay ortaçağda filan geçiyor. (sanırım oyunda o zamanlarda yapılmış) Kesinlikle tavsiye ederim.

• quote:

subuti

Bahsetdiğin oyun güzele benziyor ss ler varsa elinde at buraya kılıçla kutsamasıda ayrı bi hava
  • FIFA 2006 kesinlikle bir fiyasko
    o kadar GB da ne var anlamıyorum ki..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wizardous -- 14 Şubat 2006 0:44:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: bolsoru

quote:

subuti

Bahsetdiğin oyun güzele benziyor ss ler varsa elinde at buraya kılıçla kutsamasıda ayrı bi hava
    hacu alıntılara işkence etme yav
  • quote:

Orjinalden alıntı: hett

FIFA 2006 kesinlikle bir fiyasko

Fifa nın hangisi fiyasko değilki
  • quote:

Orjinalden alıntı: beckhir

quote:

Orjinalden alıntı: hett

FIFA 2006 kesinlikle bir fiyasko

Fifa nın hangisi fiyasko değilki

ama en kötüsü hakikaten bu seneye daha kötü bir oyun yapabileceklerini hakikaten düşünemiyorum..

Millet ilerledikçe fifa geriliyor.
  • GTA san andreas, most wanted, splinter cell

şaka şaka tabiki driver 3, ben hayatımda böyle dandik bi oyun görmemiştim, üstün kalite ses kartı istiyor ya oyun, sesleri iptal edince hiç donmadan oynuyordu ses özelliklerinden sesleri aktif edince donma yapıyordu.

• yaw daha geçen niyetlendim Juiced alayım diye.

Çok mu kötü oyun yaw ??
  • microsoftun bi nba oyunu vardı adamların hepsi birbiinin aynıydı bi heves aldım sonra cd'yi kırdım ne zaman ogrencek derken ogrendi microsoft oyun yapmayı
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.