Şimdi Ara

EN dinlendirici müzik yardım (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • " mozart falan dinleme çok eski kalıyolar apocalyptica dinle en iyisi plays metallica albümünü komple aç dinle rahatlarsın walla"
    vay be entry e bak. hala etkisindeyim. tekrar tekrar okuyorum.
  • walla ewt eski kalmak ne demek anlamadım adam zaten bu şarkıları besteleyeli 1000 sene olcak hala herkes dinlio eski kimsenin artık kullanmadığı dinlemediği şeydir bu arada apocalptica mı???
  • beni bu şarkılar sadece sinirlendiriyo beğenmiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: chazy

mozart falan dinleme çok eski kalıyolar apocalyptica dinle en iyisi plays metallica albümünü komple aç dinle rahatlarsın walla.

Klasik müzik zamandan bağımsızdır...
  • Jason Hayes dinleyin
  • apocalyptica nın şarkıları dinlendiriciyse bir çok heavy metal grubu için aynı şey söylenebilir.Apocalyptica'nın albümlerinin 2-3 şarkısı slow, diğerleri gaz parçalardır.Metallica coverları olan albüm ayrı.Ama genel olarak Apocalyptica söylenemez
  • yumuşaksın diyebilirler ama dido dinle
  • kartalda ikamet etmekte olan Infected grubunun breathless kiss on the lips of melancholia(yanlış yazmış olailirim)albümünü dinleyebilirsin senfonik black metaldir baya dinlendirir...(nede olsa yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı)yok diosan ben iice meditasyon müziği istiyorum epica nın solitary ground ve feint single ları tavsiye olunur
  • YANNİ süperdir. www. yanni.com bu adresten music bölümüne gir istediğin albümü parcayı online dinle. bakalım sevecekmisin. ayrıca:

ısgahart da iyiyidir
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.