Şimdi Ara

EN dinlendirici müzik yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar geçen gün tv izledim .müzikle tedavi ediyorlardı.yabancı bi şarkıcı adı verdi doktor ama ben duyduğumu söyliyeyim.(loreen) böle bişi dedi tam olarak adını yazan olursa sevinirim.şimdiden teşekkürler.

• tsm dinle olmadı mozart falan,sanırım bu tarz bişeylerdir
  • Haggard - awakening centruies

• Loreena McKennitt olabilir...
  • raggae
  • mozart falan dinleme çok eski kalıyolar apocalyptica dinle en iyisi plays metallica albümünü komple aç dinle rahatlarsın walla.
  • apocalyptica

quote:

Orjinalden alıntı: chazy

mozart falan dinleme çok eski kalıyolar apocalyptica dinle en iyisi plays metallica albümünü komple aç dinle rahatlarsın walla.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    müzik ve sigara
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • doğru diyolar

apocalyptica
  • apocalyptica mı

• Relaxation Music albümlerini indir... çok rahatlatıcı müzik yapıyolar
  • enya,enigma.... bu ıkısını sıddetle tavsıye ederım artı lara fabian... dene gor...enya ozellıkle....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ertugrul12

Loreena McKennitt olabilir...

+1

ayrıca Secret Garden, Kitaro, Altan-Celtic Magic benzeri şeyler de dinleyebilirsin fakat fazla dinlemek beni bunalıma sokuyor
  • gary moore
  • Enya vb. leri aslında biraz yoğun olduğu için tam olarak istediğin dinlendirme işini yapmayabilir.

Dinlendirici müziğin hangisi olduğu kişiden kişiye değişse de benim sana önerebileceiğim kişiler şunlar:

Farid Farjad (İranlı, dünyaca ünlü keman virtüözü)
    Anouar Brahem (ud çalıyor aslında, ama tarz olarak bir nevi caz diyebiliriz.Dinleyip de beğenmeyen, pek görmedim)
    Ahmet Kanneci (Türkiye'nin en iyi gitaristi.Özellikle Anatolian Pieces albümü tam anlamıyla kokain etkisi yapıyor).
    Zbiginiew Preisner,Rachmaninoff, Paganini,Vivaldi (özellikle foru season).... da son derece iyidir.

Ama arkadaşların dediği gibi dinlendirme işi kişiye ve ruh haline göre değişir.

Ben de bazen Dark Tranuility,Pink Floyd,Pearl Jam le huzur bulabiliyorum.
  • """ MADONNA FROZEN """ Dinledin mi bilmem ama dinlemediysen tavsiye ederimBeni alır götürür bu şarkı
  • yaw jeff beck jeff buckley kansas ve klasik müziklerin hepsi derim bu arada gary moore rahatlatırmı bilmem bn nerdeyse fanıyım ama en slow şarkısında bile slash pick solo atıyor
  • kardes tek bı sanatcı senı dınlendırebılır hatta sıcak yaz gunlerınde bıle uyuyamıosan bılee kımdersen ENYA bı dınle derım cok guzell
  • Howard Shore (Isabel Bayrakdarian) - The Lord of the Rings-
    bunu bi dinleyin cok hoşunuza gitcek göründüğü gbi bi soundtrack cok guzel begenicenize eminim
  • SİA nın çok güzel slowları var tavsiye ederim... breath me , Butterflies, sunday vb.. dinleyin çok beğeneceksiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asc2 -- 6 Ekim 2006; 22:42:13 >
  • loreena mckennit olabilir.

benim tavsiyelerim
    vivaldi
    blackmore's night
    vanessa mae
    farid farjad
    anour brahem (arkadşında dediği gibi )
    nigel kenedy
    nicos neydi bu adamın soyismi yaw unuttum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.