Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 En düşük fiyatlı m2 air 16 gb ram Satın Al 10 Kasım 2024 14:44 1 1 En düşük fiyatlı m2 air 16 gb ram Merhaba 2022 aralık ayında almış olduğum gece mavisi rengi m2 air 16 gb ram 256 gb ssd model cihazım satılıktır.Cihazın pil sağlığı 92 pil döngüsü 310 civarında.Kutusu faturası her şeyi duruyor.M4 macbook pro sipariş verdiğim için elimdeki cihazı uygun fiyata satmak istiyorum.Cihazı sadece yazılım amaçlı kullandım.Kırık çizik vs yok.Fiyatı düşük tutmamın sebebi ise hızlı satılsın diye.Ciddi arkadaşlara bir miktar daha indirim yapabilirim.İşlerimden dolayı yoğun olduğum için sadece Silivri ve civarında elden teslim yapacağım kargo ile uğraşmak istemiyorum.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 21500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 1 Aralık 2024 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün En düşük fiyatlı m2 air 16 gb ram İphone 15 pro max ve series 9 45 mm