Şimdi Ara

En duygusal film (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
12.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • T İ T A N İ C
  • quote:

Orjinalden alıntı: LoGaNj

LEON...Öldürür beni bu film...

Hakkaten katılıyorum sana süper bir film ya halan izlerim bide müziği vardı öldürüyordu bu kadar duygusal bir olmaz
    ayrıca iki tane daha film izlemiştim birisini cine5 te birbirini seven ama söyleyemeyen iki kişinin aşkını anlatan bir diğeride cnbc-e de jude law harika bir filmi vardı koptum onların ikisindede hakkaten güzel filmlerdi...
  • bu arada söylemeyi unuttum eski türk filmleri türkan şoray kadir inanırlar...vede yeşil yolda hakikaten güzel filmlerdi...
  • tabiki GHOST derim. en carpici sahnesi elemanin parayi kapidan yukari dogru hareket ettirmesi ve deminin inanmaya baslamasi...

Titanigi neden duygusal buluyorsunuz anlamiyorum. Yani barda bir bayan ve bir erkek karsilasir, gece beraber olurlar. Sonra asik olurlar. bu olayi al titanige koy. Yani bu kadar basit mi?. Duygusal degil durtusel bence:p

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realsummer -- 17 Haziran 2005, 19:27:38 >
  • kasımda aşk başkadır,leon,
  • Titanic..
  • ne bulursunuz şu saçma titanikte
    LEON bencede bir numara

• elli ilk öpücük
    kasımda aşk başladır
  • sacma gelecek ama"" Shrek 1 "" diyicem hani şu animasyon..(bu arada yaş 24)
    cok film izlerim ama sadece Shrek 1 izlediğimde hüngür hüngür ağladığımı hatırlıyorum...
    bence en iyi animason ve en duygusal film ....
    bu arada Shrek 3 - 2007 de sinemalarda
  • Sweet November , Leon , City of Angels
  • MORTAL KOMBAT !!
  • yeşil yol , kadın kokusu
  • FORREST GUMP ........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SHADOWWW -- 15 Temmuz 2005, 16:41:03 >
  • Uçurtmayı Vurmasınlar,
    Bizim Aile,
    Selvi Boylum Al Yazmalım,
    .....
    Daha birçok yerli film...
  • quote:

Orjinalden alıntı: SHADOWWW

FORREST GUMP ........

25 yaşındayım ve manyak sinema tutkunuyum bu yaşıma kadar forrest gumpdan iyisini görmedim, duygusalsa duygusal, komediyse komedi, dramsa dram ne manyak film yahu bu tek telimeyle süper. bundan sonra tabiki Leon derim.
  • yeşil yol-troy
  • peki drama dalında bir kaç örnek alabilirmiyiz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fright£n£d

TİTANİK

• quote:

Orjinalden alıntı: SLIPKNOT

peki drama dalında bir kaç örnek alabilirmiyiz?

Hotel Rwanda
    The Snow Walker
    The Return
    Mean Creek
    To End All Wars

Muhteşem ve kesinlikle izlenmeliler çoğu Türkiyede vizyona bile girmedi ama yazık oluyor bu tür filmlere Türk izleyicisinin böyle kaliteli filmlerden mahrum edilmesi gerçekten çok kötü
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.