Şimdi Ara

En duygusal film (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
12.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BABAM VE OĞLUM HİÇ Bİ FLİMDE BU KADAR AĞLAMADIM
  • kramer kramer'e karşı
    karanlıkta dans
    lorenzo'nun yağı
    shine
    postacı
    cinema paradiso

quote:

Orjinalden alıntı: SLIPKNOT

peki drama dalında bir kaç örnek alabilirmiyiz?
  • esaretin bedeli (1 numara )
    titanic
    million dollar baby
    babam ve oğlum
  • The Girl Next Door !!! Tabikide !! Tek Geçerim !! [2oo4 - Elisha Curthbert ]

En duygusal film

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MFIRE -- 28 Eylül 2006; 20:21:57 >
  • köroğlu ve alageyik benim en favori filmlerindendir.
  • MESAJINIZ VAR TOM HANKS MEG RYAN
  • Titanic
    Yeşil Yol
    Babam ve Oğlum
  • AMELIE

KASIMDA AŞK BAŞKADIR
  • gerweld ne yiyor diye bi film süperdi
  • forrest gump
  • 1-Yeşil yol
    2-Titanik
    3-Pearl Harbol
    4-Babam Ve Oğlum
    Hala ağlıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @y$é_K -- 3 Ekim 2006; 1:17:35 >
  • babam ve oglum'u tek gecerim babamla gitmiştik yanında aglamamak için ne kadar ugrassamda gözlerimin izin vermedigi tek film kesinlikle mükemmel!! ;)
  • John Q....
  • Babam ve Ğlom 1. numara
    Ama 1. yarısında gülüp 2. yarısında gözlerinizi yaşartan bi film izliyosanız click'i izleyin inanın ben bile giderken böyle bi film beklemiiyodum klasik senaryoyu çok güzel işlemişler
  • benim !greench! filmin adını tam olarak yazamayabilirim .ama yeşil suratlı bi adam var filmde bunu dışlıyo halk buda kendini dağlara atıyor.ama küçük bü kız bunu şehir hayatına sokmayı başarıyor.dehşetti .bi film.
  • finding neverland veeeee titanic bir türlü hangisi daha ii bilemedim bu dalda ama film olarak tabii titanic düşler ülkesinde jhonny deep ve kate winslet titanic de leo di caprio ve kate winslet kate benim romantik oyuncum
    Orjinalden alıntı: byholizon

• babam ve oğlum

new yorkta sonbahar

son samuray

titanik

hayat güzeldirdi galiba bi baba ve çocuğun savaştaki esirliklerini anlatıyodu galiba filmi az hatırlıyom ama duygusal olduğunu hatırlıyom

bi de mavi göl diye hiç unutamadığım bi film vardı 8 yıl önce izlemiştim ama o zmn çok etkilenmiştim belki şimdi izlesem hiç beğenmem ya da hala çok beğenrm bilmiyom ama izlemek isterim

bunlar aklıma gelenler

• HAYAT GÜZELDİR !!!!

Ewet bir baba we oğulun sawaştaki esaretleriydi..Nazilerin esir kamplarına götürülen bir ailenin hikayesi war..anne kadınlar we erkekler ayrı kamplarda olduğu için başta ayrılıyor..daha sonra baba we oğul kalıyor ama babanın bulundukları ortamı oğluna anlatış şekli,nerede olduklarını belli etmemeye çalışması,yaptıkları şeyler,herşeyi bi oyun gibi göstermeye çalışması ws,ws bunlar çok etkileyici mutlaka izleyin derim..

Yeşil Yol

Ağır Roman

Braveheart

Bide LOTR 1 de Boromir in ölüşü =(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PrinceLaCroix -- 4 Ekim 2006; 2:34:46 >
  • Braveheart , Babam ve Oğlum 2 filmdede baya gözyaşı dökmüştüm
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.