Şimdi Ara

en efsane dediğiniz tel nedir açıklayın.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
3.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • star-tac
  • e398
  • 5110 VE 3310 BENCE.. ŞU SIRALAR BİR TELEFON DAHA EFSANE OLUYOR... GALİBA :)

E250
  • Nokia 3310
    Sony Ericsson T610
    Sony Ericsson K750i
  • benım efsanelerım kesınlıkle
    8850
    3210 gelıor kendısı ılk antensız telefon olarak bukelemunlu reklamlarıyla hatırlıorum.
    3310
    bırde 7110 war ılk roll-onlu telefon. (ortadakı yuvarlak dondurgec lg shıne dakı gıbı adı ole bısıy yanlıssa kusura bakmayın)...

galıba 6300 we e250 de we d900i de bu sınıfa dahıl edılebılır helekı d900i nın fıyatı bıraz daha duserse herhalde bır donemkı 3310 vakası yasanabılır...
  • Nokia 7110. Hangimiz Matrix'i unutabilir ki?

en efsane dediğiniz tel nedir açıklayın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bishibosh -- 6 Aralık 2007; 14:57:11 >

• efsane 3310 dur. telefonla ilgili yapılan şakaların %90 ı bu telefona karşı yapılır..
  • 3310 ve 6600
  • Efsane anlayışıda kişiden kişiye değişir, şimdi en fazla satılan, en çok kişinin kullandığı şeklinde bakarsak olaya, tabii ki 3310, ancak yukarıda da yazdığım gibi zamanın teknolojisi ve tipografik yapısı ile sx1 kafamdaki efsane kavramına daha yakın, efsaneler herkesin görmediği ancak kulaktan duyduğu ulaşılamaz şeyler olmalı ya...

Ayrıca yine aynı sebeblerden t28s ve 3210 da efsane olabilir...
  • gaspa uğradığım ve kaptırdığım black sx1 im onun üstüne daha tel görmedim
    ve tabi birde 3310:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ekkkooo

benım efsanelerım kesınlıkle
    8850
    3210 gelıor kendısı ılk antensız telefon olarak bukelemunlu reklamlarıyla hatırlıorum.
    3310
    bırde 7110 war ılk roll-onlu telefon. (ortadakı yuvarlak dondurgec lg shıne dakı gıbı adı ole bısıy yanlıssa kusura bakmayın)...

galıba 6300 we e250 de we d900i de bu sınıfa dahıl edılebılır helekı d900i nın fıyatı bıraz daha duserse herhalde bır donemkı 3310 vakası yasanabılır...

7110 demıssım ama resmı gordukten sonra yanıldıgımı anladım tam hatırlamıorum ama dedıgım gıbı ortasında lg shine gıbı toparlak yuvarlak donen bırsey wardı mouse tekerlegı gıbı. :) 7210 fılan olabilir o kadar cok gıbı hepsı karısıor :):)
  • quote:

quote:

benım efsanelerım kesınlıkle
    8850
    3310

7110 demıssım ama resmı gordukten sonra yanıldıgımı anladım tam hatırlamıorum ama dedıgım gıbı ortasında lg shine gıbı toparlak yuvarlak donen bırsey wardı mouse tekerlegı gıbı. :) 7210 fılan olabilir o kadar cok gıbı hepsı karısıor :):)

Dediğin doğru, o kadar çok model gelip geçti ki sadece rakamlar ve harflerle olmayacak bu iş.:)

• bana görede erıcson a1018(abin18) reklamda denenmek ıcın yere atıldıgından alanlarda denıyordu cok gorup duymustum ornek ben babam almısdı ılk cıktıgında.. bende atıp denemıstım gercekten bıse olmamıstı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VeLiDeSiDeRo -- 9 Aralık 2007; 16:40:37 >
  • kesinlikle 6600 bi efsanedir.telefon programcılığı onla başladı......
  • 3310
    6600
    sx1
    k700i
    k750i
  • nokia 6100
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdinnaya

3310 de baya efsane ama en efsanesi eskilerden A1018'dir. Hakkında en çok kötü espiri yapılan, ericsson un o dönemde çıkardığı chatboard klavye sayesinde en çok dalga konusu olan zamanının en moda telefonudur.

A1018
    ablan 19

bu espiyi yapmazsam içimde kalacaktı

• quote:

Orjinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

A1018
    ablan 19

• quote:

Orjinalden alıntı: cmert

quote:

Orjinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

A1018
    ablan 19

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.