Şimdi Ara

En Etkileyici Erkek Parfümü (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
773
Cevap
117
Favori
329.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: coolsweetboy

quote:

Orijinalden alıntı: Am I Evil ?

bu arada pazarland indirimi 2 şubatta bitiyordu ve bitmiş.Dün 107 liraya aldığım parfüm bugün 162 lira olmuş.Nedense mutlu oldum

Kardeş koku hakkındaki düşüncelerini de alalım :)

5.sayfada birçok parfümü denedim ve yorumladım kendimce ama onlardan almadım.Aldığım parfüm hugo boss bottled.Zaten kokusuna hastayım yani yorum yapmaya gerek yok hugo boss hakkında.(Ama parfüm gelsin illa ki yaparım kargoya vermemişler daha)Fakat bugün başka parfümlerinde incelemelerini ekleyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am I Evil ? -- 2 Şubat 2012; 10:27:21 >
  • yoğun ilgi üzerine kampanya pazar gününe kadar uzatılmış.Almak isteyenler kaçırmasın son şans
  • quote:

Orijinalden alıntı: Am I Evil ?

yoğun ilgi üzerine kampanya pazar gününe kadar uzatılmış.Almak isteyenler kaçırmasın son şans

Kendime kokusunu daha önce bir defa kokladığım ve bana yakışıp yakışmayacağını merak ettiğim için 212 VIP Men ve eşim için de sevgililer günü hediyesi niyetine CK Euphoria aldım.Yaz için de kendime CK Euphoria Men yada Polo Blue düşünüyodum ama param kalmadı :=)))Neyse kısmet değilmiş artık başka bir indirim zamanını bekleyeceğiz.212 Vip Men izlenimimi merak edenler için burada paylaşırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arizona76 -- 2 Şubat 2012; 11:03:57 >
  • pazartesi akşam aldığım parfümler bugun hala temin ediliyor şeklinde, ne zaman kargolayacaklar?
    aldığım parfümler yves body korous, jean paul gaulter le male(dayanamadım gene aldım bu kokuyu bir anısı vardı :D)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bah06

pazartesi akşam aldığım parfümler bugun hala temin ediliyor şeklinde, ne zaman kargolayacaklar?
    aldığım parfümler yves body korous, jean paul gaulter le male(dayanamadım gene aldım bu kokuyu bir anısı vardı :D)

Ben cumartesi günü aldım.Dün kargoya vermişler bugün elimde olacak.İstanbul'daki hava koşulları nedeniyle ürünleri getirtmekte sorun yaşıyolarmış.Arayıp bir konuşun detaylı bilgi veriyorlar zaten.
  • Bakın tek bir seçim hakkım var. Öyle 2-3 orijinal parfüm alamam.
    Paco Rabbane siparişi vermeyi düşünüyorum.
    Ne diyorsunuz??
  • quote:

Bakın tek bir seçim hakkım var. Öyle 2-3 orijinal parfüm alamam.
    Ne diyorsunuz??

Dostum sitenin ürünleri ojinaldir.İçin rahat bir şekilde sipariş verebilirsin.Yok dersen ki ben çok pinpirikli adamım illaki bunu teyid ederim diye.http://checkcosmetic.net/ adresine gir burda olan markalardan birinin parfümünü Pazarland'ten sipariş ver.Ürün geldiğinde de yine bu siteden ürünü açmadan önce kontrol et.Eğer orjinalse sitede kaydı vardır.Üretim yılı son kullanım tarihi gibi bilgileri görebilirsin.Eğr yoksa zaten geri iade edersin.Ancak bildiğim kadarıyla Paco Robanne checkcosmetic'te bulunmuyor.Onun orjinalliğini başka bişekilde teyid ettirmen gerekir.Ben 212 VIP Men ve eşim için CK Euphoria siparişi verdim.Ürünler geldi ve orjinal.
  • quote:

Bakın tek bir seçim hakkım var. Öyle 2-3 orijinal parfüm alamam.
    Ne diyorsunuz??

paco rabbane dünyada en son kullanacağım koku olurdu.Bence daha az bilinen bir parfüm seç.Artık herkes one million kokar oldu
  • mutlaka takip edilmesi bir konu evde okuyayım
  • Pazarland'ten sipariş ettiğim 100ml 212VIP Men bugün elime ulaştı.Sanırım 100ml temin edememişler onun yerine 2 adet 50ml göndermişler.Bence bu daha iyi oldu.Ürünlere gelince kesinlikle ve kesinlikle orjinal ürünler.Güvenle alışveriş yapabilirsiniz.Ürün dediğim gibi one million familyasından ama daha hafif ve elma esintileri daha çok algılanıyor.Koku one million gibi trend olmaya aday.Eğer zaman geçtikçe çok fazlaca duyulmadan kullanacaksanız kaçırmayın derim.
  • Lacoste Red kesinlikle.
  • Diesel - Fuel for life almaya karar verdim. Simdi en uygun fiyat nerde onu bulmak lazim. Var mi onerisi olan?
  • avon black suede leatherin kokusu güzel ve fiyatı hesaplıdır. Çoğu kız arkadaşım beğenmiştir (:
  • Merhaba beyler 18 yasindayim parfum alacagim hugo boss one million alcam ck ne onerirsiniz shock 1 in 2 you yada free,be,one hangisini onerirsiniz ayrica burbery classic de alacagim bunlarin yaninda diesel only the brave alayim mi ve cok oldu ama 212men almayi dusunuyorum sizce hangisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LACOSTE RED
  • Arkadaşlar aşağıda resimde bulunan parfüm nasıl ?

En Etkileyici Erkek Parfümü

Dün bvlgari aqua ile diesel only the brave parfümlerine baktım. Diesel daha kalıcı geldi. 2si de yaz parfümü bundan dolayı hafif parfümler zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huseyinn31

Arkadaşlar aşağıda resimde bulunan parfüm nasıl ?

En Etkileyici Erkek Parfümü

Dün bvlgari aqua ile diesel only the brave parfümlerine baktım. Diesel daha kalıcı geldi. 2si de yaz parfümü bundan dolayı hafif parfümler zaten.

Diesel ve bvlgari aqua gibi bir parfüm.Turnç kokuları hakim.Bu parfümü de yaz parfümü klasmanında değerlendirebilirsiniz.Ancak bence diesel yine dkny'den daha kalıcı olacaktır.Bvlgari aqua marine yada lacoste challange da deneyebilirsiniz.Ancak bu konu genelde kişilere göre en etkileyici parfümler üzerine.Parfüm tavsiyeleri için aşağıdaki linkten daha detaylı bilgi edinebilirsiniz.

http://resim.donanimhaber.com/m_46815799/mpage_162//tm.htm#57468318

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arizona76 -- 7 Şubat 2012; 14:05:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebatuhanking

Merhaba beyler 18 yasindayim parfum alacagim hugo boss one million alcam ck ne onerirsiniz shock 1 in 2 you yada free,be,one hangisini onerirsiniz ayrica burbery classic de alacagim bunlarin yaninda diesel only the brave alayim mi ve cok oldu ama 212men almayi dusunuyorum sizce hangisi

Dostum aşağıdaki konudan daha detaylı bilgi edinebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: trakia_

Diesel ve bvlgari aqua gibi bir parfüm.Turnç kokuları hakim.Bu parfümü de yaz parfümü klasmanında değerlendirebilirsiniz.Ancak bence diesel yine dkny'den daha kalıcı olacaktır.Bvlgari aqua marine yada lacoste challange da deneyebilirsiniz.Ancak bu konu genelde kişilere göre en etkileyici parfümler üzerine.Parfüm tavsiyeleri için aşağıdaki linkten daha detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Kalıcılık olarak bana göre dkny , diesel ve bvlgari şeklinde. Dkny güzel geldi. Spor tarzda bir parfüm değil diye düşünüyorum. Daha çok yönetici kadrolarında çalışanlara hitap ediyor gibi. Aqua yı almayı düşündüm ama kokusu çok hafif geldi nedense. Kullandığım parfümün kokusunu bende almak istiyorum. Bu yüzden dkny daha güzel geldi. Bu 3ü dışında başka yaz parfümü önerin var mı kardeş ?
  • Diesel fuel for life'i bu hafta siparis veriyorum.

kullanan varsa, beyaz tenliyim uygun olur mu?
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.