Şimdi Ara

En Etkileyici Erkek Parfümü (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
773
Cevap
117
Favori
329.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Snap!

Bargello nun gio su bağımlılık yaptı bende

Bu parfüm orjinaline kıyasla nasıldır acaba koku olarak yakın mı bargellonun parfümleri biraz ağır sanki öyle geliyor bana bende one million ve lacoste essential i vardı one million normalde de ağır bi koku ama lacoste çok fresh bir koku fakat bargellodan aldığım parfüm çok ağır geldi bana bayağı baydı beni...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kampec

Fuel for Life kullanan yok mu ?

Ben kullaniyorm cok mukemmel kokusu var bençe ve kalici
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kucuk Bey

quote:

Orijinalden alıntı: Snap!

Bargello nun gio su bağımlılık yaptı bende

Bu parfüm orjinaline kıyasla nasıldır acaba koku olarak yakın mı bargellonun parfümleri biraz ağır sanki öyle geliyor bana bende one million ve lacoste essential i vardı one million normalde de ağır bi koku ama lacoste çok fresh bir koku fakat bargellodan aldığım parfüm çok ağır geldi bana bayağı baydı beni...

Orjinalini kullanmadığım için mukayese edemeyeceğim fakat bana ağır gelmiyor kesinlikle gayet kararında İlk yarım saat baskın bir limon çekirdeği ve sonrasında oturuyor ama asla yapışkan değil tenimle özdeşleşen bir koku.
  • quote:

Orijinalden alıntı: violencia1903

Arkadaslar bu 212 nin hangisini tavsiye edersiniz? 212 sexy man mi 212 man mı birde sanırım 212 VIP var.Önerileriniz ne olur?

Bende bunu soracaktım ?
  • valla şu an özellikle 2 tane kullanıyorum
    GUCCI Guilty ve Calvin Klein ONE
    İkisi de güzel.CK daha sportif ve hafif, Gucci daha ağır ve klasik

Bugüne kadar da hepsi orjinal olmak kaydı ile çok koku kullandım ama CHANEL'in ALLURE kokusunun üzerine erkek kokusu tanımıyorum.
    Ama tabi koku tamamen bir zevk meselesidir,ben seviyorum başkasına hoş gelmeyebilir.

Ayrıca sadece erkekde değil,kadında da muazzam bir koku allure..Kokusunu 1km öteden alırım :)

Yalnız erkek için olanının sport değil, klasik versiyonunu kullanmalısınız.Sport versiyonu çok çabuk uçuyor pek kalıcı değildir.
    Ama klasiği uzun soluklu kalıyor vücut ve elbisede.Tabi klasiği yazın da tavsiye etmem,sıcak ortamlarda çevrenizdekileri biraz bayabilir
  • keşke anket olsa
  • Mesajim bulunsun inceliycem!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceswan

quote:

Orijinalden alıntı: violencia1903

Arkadaslar bu 212 nin hangisini tavsiye edersiniz? 212 sexy man mi 212 man mı birde sanırım 212 VIP var.Önerileriniz ne olur?

Bende bunu soracaktım ?

212 VIP Tavsiye ederim.
  • Kullanıpta "işte en kalıcı parfüm bu" dediğiniz marka modeller varmı arkadaşlar, tenimde uzun süre kalıcı olmuyor parfüm, epey kalıcı ve etrafımda kokabilecek bir parfüm arıyorum
  • armani black code
    burberry classic alacam bu kış.

belki diesel fur life ya da farklı bir koku da olabilir burberry yerine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Free Man.

armani black code

kullandığınız parfümler mi yoksa ilk kez mi deneyeceksiniz,

bu arada edp parfüm kullandınız mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: atroce

Kullanıpta "işte en kalıcı parfüm bu" dediğiniz marka modeller varmı arkadaşlar, tenimde uzun süre kalıcı olmuyor parfüm, epey kalıcı ve etrafımda kokabilecek bir parfüm arıyorum

212 VIP Men,YSL La Nuit D'La Homme Le Parfüm,Terre D'Hermes,Givenchy Xeryus Rouge,Dior Homme Intense,JPG Kokorico deneyebilirsiniz.
  • Mesajımız bulunsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Free Man.

armani black code

Alternatif olarak Gucci Pour Homme II,YSL La Nuit D'La Homme Le Parfüm,Terre D'Hermes,Givenchy Xeryus Rouge,212 VIP Men deneyin kesinlikle hem Armani'den hem de Burberry'den hem de Diesel'den kat kat güzel parfümlerdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolsweetboy

Hermes markasi parfumun sık ve bekle mukemmel bir koku

Demiş bir arkadaş
    Bu marka hakkında bilgisi olan var mı?

hermes ın parfumu varmı kardes marka DG seviyesinde bir marka hatta bana gore cok ust duzey bır marka DG ye göre .
  • quote:

Orijinalden alıntı: TanıdıkBiri

quote:

Demiş bir arkadaş

hermes ın parfumu varmı kardes marka DG seviyesinde bir marka hatta bana gore cok ust duzey bır marka DG ye göre .

• Koku güzelliği açısından sıralamam aşağıdaki gibi şuanda da kullanıyorum hepsi de çok başarılı ve güzel kokular tavsiye ederim:

1-

2-

3-

4-

5-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arizona76 -- 27 Ağustos 2012; 15:52:52 >
  • quote:

Demiş bir arkadaş

Acun Ilacalının kullandıgını biliyorum
  • mesajım bulunsun
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.