Şimdi Ara

En Etkileyici Erkek Parfümü (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
773
Cevap
117
Favori
329.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaklaşık 6 aylık parfüm denemelerimden sonra 2 ay önce hermes ve 212 vıp men aldım. hermes malum çok enteresan bi koku siz sevmeyebilirsiniz ama mutlaka ama mutlaka kız arkadaşınıza, eşinize koklatın belli olmuyor sevebilirler. 212 vıp men ise gerçekten ilk sıkıldığında sizi ferahlatan galiba aradığım bu parfüm dedirtiren bi kokuya sahip.ama zamanla kokudan sıkılabilirsiniz şöyleki kalıcılığı tam istenildiği gibi değil.en az beş fıs sıkıyorum.ama etkisini 10 dakika sonra hissetmiyorum.etrafımdanda farkeden olmadı.ama birine sıktığımda o da kokladığından gerçekten güzelmiş diyor...daha iyisi bulunabilir.ama yinede sevgililere bi koklatmak lazım...
  • Kesinlikle Tom Ford Black Orchid derim. Ama fiyatı diğer parfümlere oranla oldukça pahalı. Ve kesinlikle yaz için ağır bir koku. Yaz parfümleri için burayı incelemenizi öneririm.

http://www.biliste.com/2013-yazinin-en-iyi-erkek-parfumu/
  • one million parfümü kullandım kızın biri yaklaşıp çok kötü bidaha o parfümü kullanma dedi ve hayatımda kullandığım ilk ve son parfüm oldu şöyle fiyatı 10 tlyi geçmeyecek adam akıllı parfümler varmı bildiğiniz
  • Axe çikolata önerir misiniz
  • bu işi bildiğin belli hocam..tebrikler. 4/4lük parfümler. edit : kalıcı olmasını istiyorsanız EDP almaya çalışın. yani parfüm olsun toilet değil.. daha kalıcıdır. ama seçenek olarak erkeklerde EDP bulmak zordur.
  • Fahrenheit Summer
  • Dün zara magazasında şu ürünü denedim elimin üst tarafına sıktım ve o kadar elımı yıkamama ragmen sabah kalktıgımda hala kokuyordu hoş ve kalıcı bi koku öneririm :)

http://www.parfum.com.tr/Urunler/Zara-I-HOMME-NIGHT-Erkek-Parf%C3%BCm.html
  • yinede 212

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Antonio banderas golden secret kullanıyorum memnunum şuan höş bir kokusu var

• avon fullspeed kizlar cok begenir ben kullaniyorum sahseb ayrica bvlgari diesel ve abercrombie cok iyi

• 1 Million gibisi varmı8

• 1- Calvin Klein Euphoria Intense
    2- CH 212 Vip Men
    3-Givenchy Xeryus Rouge
    4-Gucci Pour Homme II
    5-Armani Black code
    6-paco rabenne invictus
    7-givenchy xeryus rouge
    8- Fuel for life

Arkadaşlar bunlardan hangi ikisini önerirsiniz ? Herhangi birini yazında kullanacagım ona gore yorum yaparsanız iyi olur. Secenek cok ancak bunlar en iyileri gibi geldi yorumlara bakarak
  • Armani Code
    Yves Saint Laurent La Nuit De L'Homme EDT
    Euphoria Intense

Bu 3ünden hangisini tavsiye edersiniz?
  • Allure Homme Sport / Chanel tek geçerim 5 yıllık parfümüm.Bargello'da,D&P'de de var orjinal alamam diyorsanız.
  • Çok düşünmeden Yves Saint Laurent La Nuit De L'Homme EDT derim, diğerleri gibi sentetik koku değil ve daha karakterli bi koku, kalıcılık anlamında da fena değil
  • 1-Givenchy Xeryus Rouge - Kış
    2- Fuel for life - Yaz
    Ama bu parfümleri alırken kör alış yapmayın, bi şekilde kokulara bakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolsweetboy

Arkadaşlar piyasada 100lerce parfüm çeşidi var ancak bunların içerisinde en fazla 10-15 tanesi kız arkadaşlarımız tarafından beğenilir.
    Ben Paco Rabbane one million adlı parfümün çok methini duydum bunun dışında Diesel The Only Brave, 212 Sexy Man çok iyi parfümler olarak kulağımızda yer edinmiştir.
    Anılarınızla birlikte en güzel parfüm sizce hangisidir?
    1-2 tane yazılması yeterli kişi başı
    Amacım hem kendimin hemde parfüm konusunda kafası karışık olan arkadaşlara yardımcı olmaktır.

açık parfümler orjinallerinden daha kalıcı parfüme gelince ultraviolet men çok güzeldir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kristalas

En Etkileyici Erkek Parfümü
    öneririm

Yillardir kullandigim tek parfum

• Beyler kış için 18 yaş diesel full for life mı hermes mi one million mu?

• Fuel for life, 4 mevsim kullanabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ea6 -- 11 Kasım 2013; 17:36:39 >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.