Şimdi Ara

En Etkileyici Erkek Parfümü (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
773
Cevap
117
Favori
329.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tom Ford black orchid ultra kalıcı yoğun koku kesinlikle tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En fazla 50 tl parfüm önerisi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba öncelikle Calvin Kleinden parfüm bakıyorum hediye olucak kafam karışık biraz önerilerinizi bekliyorum :)
  • Gucci by Guilty

• Armani Black Code nasıl bir parfüm galiba baharatlı bir şeydi.Bir de bu parfümü orjinaline en yakın benzeten sizce hangi markadır açık parfüm olarak.
  • Merhaba.Sonbahar/Kış ayları için bir parfüm arıyorum.Ağır olmayacak,kalıcı ve kızları etkileyen bir koku olmasını istiyorum.Yaş 17,esmer tenliyim.Bütçe 150TL.Bunlara göre tavsiye verirseniz sevinirim.
  • Beyler Ck Truth hakkındaki düşünceleriniz nedir? Almayı düşünüyorumda size bir soruyum dedim...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VioLee

quote:

Orijinalden alıntı: emolity

Sa arkadaşlar şu an pek vaktim olmadığı için konuyu detaylıca okuyamadım.

Şöyle 50 tlyi geçmeyecek kaliteli,kendini hemen belli edecek bir parfüm önerebilir misiniz?Yaşım 19 bu arada.Teşekkürler.

Bugun zara magazasina alisverise girdim parfumlerede baktim zara silver basarili 49.90 di sanirim fiyati bide kucuk boylari vardi onlarda 19.90 di

silver den ziyade gold u daha başarılı. bende acil durumlarda onu kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: white3535

Bundan daha etkileyicisini bilen varsa söylesin :)

çok var böyle aldatmacalı ürün bende gördüm bazı sitelerde, pek inandırıcı gelmiyor bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: atroce

quote:

çok var böyle aldatmacalı ürün bende gördüm bazı sitelerde, pek inandırıcı gelmiyor bana

Ben sipariş verdim gelsin yorumlarımı yaparım..
  • coolsweetboy C kullanıcısına yanıt
    SİZE OUD KOKUSU TAVSİYE EDERİM EN İYİ PARFÜMDEN DAHA İYİ
  • Tom Ford Black Orchid kullaniyodum uzun zamandir simdi Tom Ford Velvet Orchid e gectim cok daha guzel, herkese tavsiye ederim.
  • Arkadaşlar selam elimde sansirodan ve dp den almış olduğum ve kokusunu tam sevmediğim parfümler mevcut hepsinden max 5-6 fıs sıkmışımdır kokuları merak eden varsa elimden ucuza çıkartmak istiyorum, ilgilenen varsa pm atsın fiyatta anlaşırız..

1 adet Tom Ford - Black Orchid (100ml) diğerleri 50ml.
    1 adet L'eau Par Indigo Pour Homme - Kenzo
    1 adet Ralp Lauren - Polo Blue
    1 adet Bvlgari aqva Pour homme
    1 adet Jil sunder san man
    1 adet armani mania
    1 adet jean paul gaultier kokoriko
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: atroce

quote:

Ben sipariş verdim gelsin yorumlarımı yaparım..

ee geldi mi noldu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karaliste

quote:

Orijinalden alıntı: aqawasazax

Sonbahar-Kış için üniversite günlük kullanım parfüm ne önerirsiniz arkadaşlar ?

Burberry Classic Edt 100 ml

Rochas Man Edt 100 ml

Calvin Klein Be Edt 200 ml

Uzun arştırmalarım sonucu hem fiyat hemde koku yönünden en uygun parfümler bunlar.Tüm mevsimlere uygun.
    Bu sene bu üç parfümü kullanacağım ben.Hepsi-burada sitesinde üç parfümün fiyatıda 100 Tl'nin altında.Bu fiyat kaçmaz.

Yaş 17 burbery nasıldır? ağır kaçmasın?
  • beyler d&p yada bargellodan türü yerlerden alınabilcek ele ayağa düşmeyen tatlı koku arıyorum öneriniz varmı ? ( rochas , jean paul gaultier vs türü kullandım sevmedim)
  • Beyler lise 3 gidiyorum rochas man almayı düşünüyorum sizce uygunmudur ? Yoksa bu yaşta ağırmı kaçar ?
  • jean paul gultier le male kullanıyorum koku muhteşem kalıcılık yarı yarıya farkedilirlik sıfır, tene çok yakın bir koku, kokorico nasıldır acaba farkedilirliği yüksekmidir ? yada burberry classic in farkedilirliği nasıldır ? tene yakın olmayan farkedilirliği yüksek parfüm arıyorum yani ama kokorico yada burberry classic için özellikle cevap bekliyorum lütfen yardımcı olursanız sevinirim

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.