Şimdi Ara

En Etkileyici Erkek Parfümü (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
773
Cevap
117
Favori
329.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Klasik erkek kokusu 4 tanedir. Brut, pino, tabac, old spice, hepsini de tek yerden bulayım diyorsan tek adreswww.ekkonomik.com hem hesaplı hem de güvenilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: exmachine

jean paul gultier le male kullanıyorum koku muhteşem kalıcılık yarı yarıya farkedilirlik sıfır, tene çok yakın bir koku, kokorico nasıldır acaba farkedilirliği yüksekmidir ? yada burberry classic in farkedilirliği nasıldır ? tene yakın olmayan farkedilirliği yüksek parfüm arıyorum yani ama kokorico yada burberry classic için özellikle cevap bekliyorum lütfen yardımcı olursanız sevinirim

le male nin farkedilebilirliği de iyidir aslında belki sizin teninizle uyum sağlamamıştır

kokorico burberry den daha iyidir,
  • sorunun bende olduğu kesin zaten, kokoricoyu da aldım o bile farkedilir olmuyo benim üzerimde, ama elbet bana göre de bi parfüm olmalı yani sinirlerim bozuluyo çünkü artık takıntı yaptım iyice, bulgari man in black edp denicem 2 ay içinde alırım ancak onuda
  • upp!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÜmitCFTC -- 7 Ocak 2015; 11:31:53 >
  • terre d' hermes almayı düşünüyorum nasıl acaba bilen var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÜmitCFTC -- 7 Ocak 2015; 11:35:48 >
  • hocam bende o parfümü almayı düşünüyorum yaş 25 tenim esmer acaba bana uygun mudur sizce, ayrıca nerden aldınız tşk
  • belçikadan almistim. Fakat bana olmadi. Istersern sana satarim. Bir kaç kere kullandim. Ama su anda gine 2 ay daha belçikadayim.
  • Elimde tekin acar'dan almış olduğum 1 million deodorant var ilgilenen arkadaşlar bakabilir:
    http://forum.donanimhaber.com/m_101332046/f_//tm.htm#101332046
  • Davidoff cool water

• Kesinlikle 212 Sexy Man al

• exmachine E kullanıcısına yanıt
    Kalıcılığı ve farkedilirliği yüksek ysl kouros(klasik versiyonu).

• Paco Rabanne den one million u herkes söylemiş ama artık herkeste var o koku.. çok sıradanlaştı..

ama yine Paco Rabanne nin yeni bir parfümü var "Invictus" diye.. efsane bir şey..
  • parfum kısıden kısıye degişir en güzel parfüm diye birşey yok zevkler - renkler farklı ama benim begendiklerim

kısın rocas-disel-blv clasc.

yazın disel only brave mavi şişe tek geçerim limon-lavanta ohh miss bayılıyorum...
  • teşekkürler araştırmaya devam ediyorum jpg ler fazla fazla sıkıyorum biter yakında :) denicem
  • Armani code kullanlar tavsiye edermisiniz ?

• Omer_Faruk. kullanıcısına yanıt
    Ultimate güzel

• Kesinlikle carolina herrara vip 212 veya pbanne black xs tartışmasız hele ki bu kış aylarında :)

• Kış icin Bvlgari man in black yaz içinde loewe solo sport harika parfümler denemenizi tavsiye ederim

• Slazenger-Active Sport

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.