Şimdi Ara

EN Etkili ve En Hızlı Araç Şatış Yöntemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar.. size göre en etkili ve en hızlı araç satış yöntemi nedir? Şimdiye kadar araçlarınızı satmak istediğinizde en kısa sürede nasıl bir yol izleyip aracınızı istediğiniz fiyata sattınız? bu konuda ki paylaşımlarınızı bekliyorum zira 89 model bi 3.16 bmw var ve 10-12 gün içinde satmam lazım..

• Galerilere haber verebilirsiniz.
    İnternete ve gazetelere ilan verebilirsiniz.
    Yakın çevrenize söyleyebilirsiniz.

Son olarak da hafta sonları araç pazarlarına gidebilirsiniz.

Selam ile.
  • cevabınız için teşekkür ederim yanlış anlaşılmak istemem ama bunlardan forum kullanıcılarına göre en etkili olanının hangisi olduğunu öğrenmeye yönelikti amacım.. cevabınız için tekrar teşekkür ederim..

quote:

Orjinalden alıntı: Ömer

Galerilere haber verebilirsiniz.
    İnternete ve gazetelere ilan verebilirsiniz.
    Yakın çevrenize söyleyebilirsiniz.

Son olarak da hafta sonları araç pazarlarına gidebilirsiniz.

Selam ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReSuLL -- 26 Mayıs 2007; 23:30:52 >
  • aracı baştan aşağıya temizleyip döşemeler tavan koltuklar motor hatta kapı fitilleri kalorifer petekleri konsol ve çamurluk içlerini kirden arındırıp aracı alacak kişnin beğenisini kazanmasını sağlamalısın hatta galericilere bile götürdüğünde araç temizmiş deyip 500 lira fazla verirler....

birde aracın eksiklerini gidermelisin bide mesela kırık bir stop araçta bulunan çizik sürtülmüş bir tampon gibi küçük görürnen masrafları alıcının vazgeçmesine sebeb olabilir ufak tefek makyajdan ve masrafdan kaçınmamalısın nasıl olsa satıcam alan yaptırsın dersen araç elinde kalır ancak ufak bir masrafla hem aracı satarsın hemde alıcı daha yüksek fiyata satın alır senden aracını....

ancak bu yazdıklarım 89 bmw ye işler mi bilmem denemek yinede sana artı sağlar....
  • Forum kullanıcısı arkadaşlarımız genel olarak internet ilanlarını takip ediyorlar.

Genel bir izlenim olarak galeri fiyatlarının piyasa değerlerinin üzerinde olduğunu düşünüyorlar.

Pazarlar da ise genellikle galericilerin satıcı olduğunu belirtiyorlar.

Umarım iyi olur.
    Allah iyilerle karşılaştırsın.

İyi Geceler.
  • Bence en etkili yöntem internet sitelerine ilan koymak ki ben öyle yaptım 1 haftada sattım...
  • +1907
    quote:

Orjinalden alıntı: eradnan

aracı baştan aşağıya temizleyip döşemeler tavan koltuklar motor hatta kapı fitilleri kalorifer petekleri konsol ve çamurluk içlerini kirden arındırıp aracı alacak kişnin beğenisini kazanmasını sağlamalısın hatta galericilere bile götürdüğünde araç temizmiş deyip 500 lira fazla verirler....

birde aracın eksiklerini gidermelisin bide mesela kırık bir stop araçta bulunan çizik sürtülmüş bir tampon gibi küçük görürnen masrafları alıcının vazgeçmesine sebeb olabilir ufak tefek makyajdan ve masrafdan kaçınmamalısın nasıl olsa satıcam alan yaptırsın dersen araç elinde kalır ancak ufak bir masrafla hem aracı satarsın hemde alıcı daha yüksek fiyata satın alır senden aracını....

ancak bu yazdıklarım 89 bmw ye işler mi bilmem denemek yinede sana artı sağlar....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • internet sitelerinde ilanları var arabanın ama gerçekten ciddi alıcılarla pek karşılaşmadım.. özellikle ilk koyduğum sıralarda baya bi telefon aldım ama henüz bi sonuca ulaşamadım.. en sinir bozucu şey de ben arabaya 7750 diyorum adam telefon ediyo ya da mail atıyo 5.5 olur mu ya da 6 olur mu olur mu.. ya yakın bişeyler verse tamam bu adam iyi niyetli diyecem ama bu kadar düşük fiyat vermenin bi mantığını bulamadım.. ne bekliyo insanlar hah koş taam olur 5.5 verdim gitti diyeceğime gerçekten inanarak mı söylülalar anlamıyom.. bi gün birisine iyi patlayıp kalbini kıracam ama dur bakalım..

Yoksa gerçekten internet üzerinden verilen ilanlarda genelde istediği fiyatın 1-2 milyar altına veriliyo da benim mi bundan haberim yok..?
  • ben internetteki fiyatlar piyasanin ustunde diye biliyorum. 1-2 milyar kadar
  • ŞU ANDA KULLANDIĞIM ROVER 620 Sİ 8. ARACIM...
    ÖNCEKİ 7 ARABAYI NASIL SATTIĞIMI DÜŞÜNDÜM ŞİMDİ...
    4 TANESİNİ OTOPAZARINDA, 2 TANESİNİ İŞ ARKADAŞLARIMA, 1 TANESİNİ DE KARDEŞİMLE TAKAS YOLUYLA SATMIŞIM...
    EN İYİ YOL OTOPAZARI GİBİ GÖRÜNÜYOR...
    EN HIZLI SATMANIN YOLU İSE,
    ÖNCE 1-2 GALERİCİYLE KESİN SATACAKMIŞ GİBİ PAZARLIK YAPIP ARACININ FİYATI HAKKINDA BİLGİ SAHİBİ OLACAKSIN...
    GALERİCİNİN VERDİĞİ NAKİT FİYATIN 500 YTL ÜSTÜNÜ YAZACAKSIN VE PAZARLIKSIZ OLARAK (1 KRŞ BİLE İNMEDEN) FİYAT ÇEKECEKSİN... ARAÇ TEMİZSE SATILIR...
    YILLAR ÖNCE 1,4 SİENAYA GALERİCİ 5,5 MİLYAR TRİNK VERMİŞTİ. ERTESİ GÜN PAZARA GÖTÜRDÜM 6 MİLYAR YAZDIM VE 6 MİLYARA SATTIM... AMA ARABA ÇOK İYİ DURUMDAYDI...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.