Şimdi Ara

En fazla 17.500 TL'ye otomatik araç tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Colt un küçük gelmesine sebep bagajı, yoksa içi çok geniş bir araç. Aile genişledikçe bagajda yetmez oluyor.İlgilendiğim araçlar Lancer,Mazda3,Cruze,fokus ve özellikle toyota verso.Her ne kadar mini de olsa mpv kullanmaya alışmış birisi olarak verso daha cazip geliyor fakat yakıt tüketimi ne olur bilemiyorum.6 ay kadar b150 kullandım yaktığı benzin beni memnun etmedi.Colt uma binince dünya varmış dedirtti.b150 yi 41250 den vermiştim.şimdi 35 e satan var.aslında çok mantıklı ve rahat bir araç olmasına rağmen çekiş denen bişey olmaması ve yakıt sarfiyatı memnuniyetsizlik yaratıyor.Yeni alacağım araçta artık hata yapmamam gerekiyor test sürüşü yapmaklada benzin sarfiyatı anlaşılamıyor. Ancak forumlarda verilen bilgilerden yararlanmaya çalışıyorum.
  • bu fiyatlara en mantıklı seçenek coltdur .
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogmatik

Biraz abartı gibi olacak ama bana ufak geldiğinden aracımı değiştireceğim.Colt 1.5 instyle güvenlik paketli.Değiştirmek derken araç fazla uzağa gitmiyor müşterisi hemen hazır. yani satışa bile çıkarmadan yeni aracımı alınca vereceğim.fiyatı 20bin üstü bir rakam.42binde daha süper temiz.Yani 20binli fiyatlara abartı rakamlar demeyin.Yerine alabilecek mantıklı bir araç bulamadım.35bin tl vereyim diyorum gene aynı özellikleri yakalayamıyorum dersem yeridir.Hem az yakacak, hem atak olacak,hem esp olacak 6 hava yastığı.Bildiğiniz böyle bir araç varsa haberim olsun.

+1

hocam sonuna kadar katılıyorumbenim aklında ne zamandır hep colt var,1.5 instyle var...

donanım olarak zannediyorum benim alabileceğim en üst düzey araba...hoş hala alamadım amaazimliyim

20000 tl için abartı demeyin diyorsunuz ama bence 18000 hadi 18500 civarında olmalı...o da en temizi

sonuçta 2005 model bi araç...tamam donanım olarak müthiş,müthiş ne demek enfes...

ancak yine de 20000 tl verilen 5 yaşındaki bir aracın en az 4-5 sene sıkıntı çıkarmadan kullanılabilmesi gerekiyor...(yani bana göre)

colt mekanik olarak bi sıkıntı çıkarmaz ama bagaj olarak ne kadar doyurucu olur onu bilemem...

bana kalırsa bu parayı verdikten 2 sene sonra "ya bagajı biraz daha büyük olsaymış" denmeyecek bi araba bakmak lazım 20000 tlye...

ama hala aklımda colt 1.5 instyle var,uygun bi fiyata bulursam temiz bişiy hemen alacam hayırlısıyla...

Allah gönlümüze göre versin demekten başka bişiy gelmiyor elimizden...

kulak ve göz tırmaladımsa özür

saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi johnmcclane -- 23 Ocak 2010; 13:17:23 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.