Şimdi Ara

En fazla 17.500 TL'ye otomatik araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlıkta da belirttiğim gibi en fazla 17.500 TL civarında otomatik araç almak istiyorum. aklmdaki modeller 4 kasa Golf, Astra ve getz arasında kaldım
    istediğim çok sorun çıkarmayan ekonomik birazda modelli bir araç olması bu doğrultuda başka araç tavsieniz varsa onlarıda değerlendirebilirim bu arada Ankarada araç bakıyorum
    yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• Valla tercihleriniz arasında bana en mantıklı gelen getz oldu. Hem ufak araç. Park sorunu vs gibi bi probleminiz de olmaz. Yakıt konusunda da fena olmayan bi araç. Şimdiden hayırlı olsun alacağınız araç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engineer ! -- 20 Ocak 2010; 23:46:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Engineer !

Valla tercihleriniz arasında bana en mantıklı gelen getz oldu. Hem ufak araç. Park sorunu vs gibi bi probleminiz de olmaz. Yakıt konusunda da fena olmayan bi araç. Şimdiden hayırlı olsun alacağınız araç.
    http://www.sahibinden.com/otomatik_vites_hatasiz_servis_bakimli_-59WQQaXQQ20680557WQQpXQQdisplayitem
    http://www.sahibinden.com/2005_otomatik_lpg_li_82000_de_getz-86WQQaXQQ20525114WQQpXQQdisplayitem

• http://www.sahibinden.com/mitsubishi_colt_1_3_tiptronik_park_sensoru_atiker_lpg-11WQQaXQQ20667736WQQpXQQdisplayitem

bu sınıfta bu fiyat seviyelerinde en donanımlı araç : Mitsubishi COLT
  • quote:

Orijinalden alıntı: Engineer !

Valla tercihleriniz arasında bana en mantıklı gelen getz oldu. Hem ufak araç. Park sorunu vs gibi bi probleminiz de olmaz. Yakıt konusunda da fena olmayan bi araç. Şimdiden hayırlı olsun alacağınız araç.
    yorumunuz için teşekkür ederim ama getz in sağlamlığı konusunda tereddütlerim var
  • quote:

Orijinalden alıntı: bacey

http://www.sahibinden.com/mitsubishi_colt_1_3_tiptronik_park_sensoru_atiker_lpg-11WQQaXQQ20667736WQQpXQQdisplayitem

başılığı görünce aklıma ilk gelen araç
  • quote:

Orijinalden alıntı: OOGUZZ

yorumunuz için teşekkür ederim ama getz in sağlamlığı konusunda tereddütlerim var

Rica ederim. Söylediğiniz kriterlerde ilk aklıma gelen araç getz oldu benim.
  • quote:

http://www.sahibinden.com/mitsubishi_colt_1_3_tiptronik_park_sensoru_atiker_lpg-11WQQaXQQ20667736WQQpXQQdisplayitem

araç güzel ancak Ankara dışına bakamıyorum malesef
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Getz cok yakar
    Amt colt tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Yadigar.

Getz cok yakar
    Amt colt tavsiye ederim

Alıntıları Göster
    güzel araba ama satışı biraz zor galiba
  • quote:

quote:

linkteki ilan örnektir...siz Ankarada olanları aratırsınız...gönlünüzce olsun...

• quote:

quote:

quote:

linkteki ilan örnektir...siz Ankarada olanları aratırsınız...gönlünüzce olsun...

Alıntıları Göster
    coltun mu satışı zor? o eskidendi.

siz bir almayı deneyin bakalım sonra tekrar konuşalım. :)

colt bu aralar bulunmaz hint kumaşı niteliğinde. sadece colt arayan ve aylardır arayan arkadaşlar mevcut.

bu fiyata colt denk getirebilirseniz yapacağınız en fiyat -performans oranı yüksek alışverişi yapmış olursunuz.

incelenizi öneririm.

hayırlı günler.

• quote:

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

colt bu aralar bulunmaz hint kumaşı niteliğinde. sadece colt arayan ve aylardır arayan arkadaşlar mevcut.

bu fiyata colt denk getirebilirseniz yapacağınız en fiyat -performans oranı yüksek alışverişi yapmış olursunuz.

incelenizi öneririm.

hayırlı günler.

Tavsiyeler üzerine almayı denedik hatta deneyemedik demeliyim çünkü yok. Ankarada doğru düzgün bi colt ilanı yok.. halen 1. mesajda belirttiğim kriterlerde araç arıyorum internetten bulduğum 4 arabayı görmeye gittim hiç biri de ilandaki gibi değildi adam hatasız yazmış bakıyosunuz önden arkadan kazalı bildiğiniz doğru düzgün araç varsa tavsiyelere açığım saygılarımla..

• quote:

quote:

incelenizi öneririm.

hayırlı günler.

Tavsiyeler üzerine almayı denedik hatta deneyemedik demeliyim çünkü yok. Ankarada doğru düzgün bi colt ilanı yok.. halen 1. mesajda belirttiğim kriterlerde araç arıyorum internetten bulduğum 4 arabayı görmeye gittim hiç biri de ilandaki gibi değildi adam hatasız yazmış bakıyosunuz önden arkadan kazalı bildiğiniz doğru düzgün araç varsa tavsiyelere açığım saygılarımla..

Alıntıları Göster
    17500tl ye son kalan colt ları alma şansınız olabilir oda vuruk, çırık değilse tabi.sağlamlarını kimse ucuza vermiyor artık.sahipleri değerini son benzin zamlarından sonra anladı.Kendim kullanıp memnun kaldığımdan dolayı bir akrabama almak istedik 3 ay kadar uğraşlardan sonra onlarca araca bakıp ekspertiz yaptırmamıza rağmen temiz aracı 17lere bulamadık maalesef, bütçeyi zorlasak temiz araçlar 19-22 aralığında vardı.

• quote:

incelenizi öneririm.

hayırlı günler.

walla ben uzun zaman aradım bulamadım...hatta bi ara vazgeçtim ama şimdi yine arıyorum...

sanırım colt sahibi olanlar araçlarını pek satmak istemiyorlar

yada ben temizini bulamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: johnmcclane

quote:

incelenizi öneririm.

hayırlı günler.

walla ben uzun zaman aradım bulamadım...hatta bi ara vazgeçtim ama şimdi yine arıyorum...

Alıntıları Göster
    Biraz abartı gibi olacak ama bana ufak geldiğinden aracımı değiştireceğim.Colt 1.5 instyle güvenlik paketli.Değiştirmek derken araç fazla uzağa gitmiyor müşterisi hemen hazır. yani satışa bile çıkarmadan yeni aracımı alınca vereceğim.fiyatı 20bin üstü bir rakam.42binde daha süper temiz.Yani 20binli fiyatlara abartı rakamlar demeyin.Yerine alabilecek mantıklı bir araç bulamadım.35bin tl vereyim diyorum gene aynı özellikleri yakalayamıyorum dersem yeridir.Hem az yakacak, hem atak olacak,hem esp olacak 6 hava yastığı.Bildiğiniz böyle bir araç varsa haberim olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: dogmatik

Hem az yakacak, hem atak olacak,hem esp olacak 6 hava yastığı.Bildiğiniz böyle bir araç varsa haberim olsun.

Accent Era 1.5 110 HP Dizel
    Fiat Stilo 1.6 103 HP Benzin + LPG

Aklıma bunlar geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

quote:

Hem az yakacak, hem atak olacak,hem esp olacak 6 hava yastığı.Bildiğiniz böyle bir araç varsa haberim olsun.

Accent Era 1.5 110 HP Dizel
    Fiat Stilo 1.6 103 HP Benzin + LPG

Aklıma bunlar geldi

Alıntıları Göster
    Birazda kalitesi iyi olsun derim yani 35bin tl para vericez.Starexten deneyimimden sonra hundai vites attıkça altın yumurluyor deseler gene almam.

• quote:

Birazda kalitesi iyi olsun derim yani 35bin tl para vericez.Starexten deneyimimden sonra hundai vites attıkça altın yumurluyor deseler gene almam.

Donanım ve bagaj genişliği bakımından Era iyidir bu yöndende bana göre. Era öyle kenara atılacak kadar kötü bir araç değil tam halk arabası ama Mitsubishi'nin kalitesi ve motor konusundaki sorunsuzluğuyla boy ölçüşemez orası bir gerçek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Trabzon61~ -- 22 Ocak 2010; 17:53:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: johnmcclane

quote:

incelenizi öneririm.

hayırlı günler.

bir colt sahibi (dogmatik arkadaş) örnektede görüldüğü üzere;

35-40 bin tl harcamadıkça ( yani jeni jazz almadıkça) colta alternatif bir B segmenti araç alamaz.

hele de esp li bir colt sahibi için jazz ında bir albenisi yok.

ancak araba çok yaşlanacakta masraf çıkartacak yada aile büyümeye başlayacak ta colt yetersiz gelecek.

ama şansınız varsa bu paraya colt bulunabilir.

ankaraya takılmayın çevre illei de inceleyin.

istanbul bile olabilir

hayırlı günler.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.