Şimdi Ara

En Fazla 2500 tl'ye Laptop Tavsiyesi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yaklaşık 10 yıldır kullandığım ve bu soruyu da burdan yazdığım canım laptopuma artık elveda vakti...

şu anki bütçem en fazzzla 2500. açıkcası yıllardır bu konularla ilgilenmediğim için hiçbir fikrim yok.

hatta hala laptop mu deniyor başka başka booklar mı toplar mı oldu bilmiyorum. :D

işimi görsün, canım 10 yıllık pc'im kadar olmaz biliyorum şimdikiler öyle uzun gitmiyor ama sağlam, şarjı uzun süre giden ve en önemlisi kasmayan bir pc istiyorum.

önerilerinize çoook ihtiyacım var arkadaşlar :))

• up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanım amacınız neydi ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yani genel. Öyle büyük oyunlar vs hiç bir zaman yüklemedim düşünmüyorum da.
    İnternet, film, işte office işler vs. olacak şekilde. Ama yeter ki kasmasın...

• Eee kimse yazmıyor... ölmüş bu forum

• Oyun oynamayacaksanız 4GB Ram takviyesiyle böyle bir cihaz işinizi rahatlıkla görür ;

• 8 GB ram düşünüyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5000 TL ye kadar sistem tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• Işletim sistemi yokmuş ama

• ryzen 5 2500u apu işlemcisi f/p olarak uygun. yani bununla oyun bile gayet iyi oynanır ancak hardiski yok ben olsam bunu alırdım tabi tercih sizin

Edit: ya da bu da güzelmiş
    akakce.com
    Lenovo V155-15API 81V50010TX Ryzen 5 3500U 8 GB 256 GB SSD Radeon Vega 8 15.6" Full HD Notebook Fiyatlar�, �zellikleri ve Yorumlar� | En Ucuzu Akak�e
    https://www.akakce.com/notebook/en-ucuz-lenovo-v155-15api-81v50010tx-ryzen-5-3500u-8-gb-256-gb-ssd-radeon-vega-8-15-6-full-hd-fiyati,511302686.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fbyekta07 -- 10 Ağustos 2019; 1:37:11 >

• Hocam sen 2. El thinkpad falan bak. 16gb ram 512 gb ssd i5 8. Nesil işlemci fhd ekranlı modeller falan ~5000. 8 gb ram 128-256 gb ssd i5 6.-7. Nesil işlemciler falan istediğin fiyattalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaand12@ -- 10 Ağustos 2019; 8:58:42 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.