Şimdi Ara

En fazla 65 cm derinliğinde buzdolabı önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
15.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şu anda mutfağımızda Arçelik 4232TFH modelini kullanıyoruz. (
    www.kardeslerticaret.com
    4232TFH
    http://www.kardeslerticaret.com/4232tfh.htm
    ) Mutfaktaki yere en uygun model bunu bulabilmiştik. Buzdolabı hem eskidi hem de performansından memnun değiliz. Ben evde kendim ölçtüğümde buzdolabı arka kapağı ile ön kapağı dahil mesafe 55 cm gözüküyor. (Buzdolabı arkasındaki rezistanslar hariç yani sadece beyaz gözüken kısım) Yukarıdaki sitede yer alan bilgilere göre derinlik 60 cm gözüküyor.

Şimdi mutfağı yenilemeyi düşündüğümüz için buzdolabı için ayrılan yeri genişletmeyi düşünüyoruz fakat derinlik konusunda maalesef bir artırma yapamıyoruz. Boy ve genişlik olarak bir kısıtımız bulunmuyor. Şimdiki dolaba göre 5-7 cm daha derinlik artırımına gidebiliriz. Buzdolabı önde duracak ama küçük dolap olmasındansa birkaç cm daha önde durması kabul edilebilir gözüküyor.Benim yeni bakacağım dolaplarda derinlik boyutuna arkadaki rezistanslar da dahil mi oluyor? Öyleyse 65 cm derinliğindeki dolaba bakabilir miyim?

Derinliği 65 cm'i geçmemek kaydıyla, genişlik ve boy sorunu olmadan, tercihen low-frost olarak iyi performanslı ne önerirsiniz? Ankastre olarak Profilo grubundan FRMA952 içeren bir set almayı düşünüyoruz. Bu yüzden tercihen BSH grubundan bir buzdolabı daha rahat olacaktır.

Teşekkürler

Düzenleme: Başlık en fazla 65 cm olarak güncellendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 241 -- 21 Kasım 2014; 11:10:55 >

• Buzdolabını BD2047W2VV, KDV47VW20N ya da KD47VVW20N olarak seçebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.tedarikcimden.com/Buzdolabi,LA_157-2.html#labels=157-2

buradaki buzdolabı çeşitlerine bakabilirsiniz
  • candogan62 C kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Cevabınız için teşekkürler. Sanırım tam aradığım gibi bir boyuta sahip bu ürünler. Bu modelin bir üst enerji verimliliğine sahip modelleri var.

Örneğin KDV47VW30N modeli daha iyi olur sanırım. Sadece tek bir sorun var. Ankastre seti inox düşündüğümüz için bu modelin beyaz olması sıkıntı olabilir. Bu modelin INOX eşdeğerini bulamadım. Bu modelin inox eşdeğeri yoksa inox olarak bu boyutlarda ne önerirsiniz? Eğer uygun bir inox bulamazsak en kötü ihtimal bu model çok iyi oldu. 65 derinliğe arkadaki rezinstanslar dahil di mi?

Düzenleme: KDV47VL30 olarak inox modelini buldum ama Türkiye'de satışı yok galiba.

Gönül isterdi 5830 modelini almak ama yerimiz çok yetersiz. :(

@Hakaney, yardımınız için teşekkürler. Sanırım o modeller bütçemizi şu aşamada aşacaktır :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 241 -- 19 Ağustos 2014; 21:17:46 >
  • Uzun araştırmalar sonucu, bütçemizi oldukça aştığı halde, Liebherr CPESF 4613 modeline karar verdik. Derinliğinin 63 cm olması, INOX ve dondurucusunun altta olması sebebiyle bütün isteklerimizi karşılıyor. İleride bu derinlikte model bakmak isteyenler için referans olması amacıyla yazıyorum. Liebherr'in birçok modelinde derinlik 63 cm olarak tutulmuş. (Hatta görebildiğim tüm buzdolapları bu şekildeydi)

Buzdolabını alınca tekrar yorum yazacağım.
  • Merhaba. Biz de maksimum 65 santim derinligi olan, No frost ve ekonomik bir dolap bakıyorduk. Liebherr'le fiyat acısından kıyaslanmaz tabii ama derinligi 65, genisligi de 59,5 santim olan bir dolap bulduk. İhtiyac duyan olur belki diye yazıyorum. Arcelik 5010 Ny. Gayet guzel işini yapıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar bende genişlik en fazla 65 cm , yükseklik en fazla 184 cm ,derinlik max 75 cm olacak şekilde bir buzdolabı bakıyorum ama gözüme çarpmadı bişey.Genelde genişliği 60 cm ile 70 cm olarak standart yapmışlar.Genişliği 60 cm de küçük geliyor o yüzden Genişliği 65 cm bulursam çok iyi olacak.yardımcı olursanız çok sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi big_lardey -- 17 Haziran 2015; 13:46:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    75 cm buzdolabı tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: big_lardey

merhabalar bende genişlik en fazla 65 cm , yükseklik en fazla 184 cm ,derinlik max 75 cm olacak şekilde bir buzdolabı bakıyorum ama gözüme çarpmadı bişey.Genelde genişliği 60 cm ile 70 cm olarak standart yapmışlar.Genişliği 60 cm de küçük geliyor o yüzden Genişliği 65 cm bulursam çok iyi olacak.yardımcı olursanız çok sevinirim

bu ölçülerde banada lazım

evdeki dolap boşluğu 75 cm ama müteahhit yada marangoz kimin suçu ise 15 cm kolon çıkmış ve dolabın yerinide oraya yapmışlar

bu yüzden dolap sığmıyor

71 cmden küçük bişey olursa döner ama 70 cm de zarar görebilir

65 cm cihazda yok

olmadı elektrolux veya siemens sadece odlap alıcam bi tanede tezgah seviyesi derin dondurucu

yada normal bi dolap alıp antreye koyacam

benim marangoz ayağa dolanır yerinde udrsun diyor bakalım ne olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: JackDaniels

quote:

Orijinalden alıntı: big_lardey

merhabalar bende genişlik en fazla 65 cm , yükseklik en fazla 184 cm ,derinlik max 75 cm olacak şekilde bir buzdolabı bakıyorum ama gözüme çarpmadı bişey.Genelde genişliği 60 cm ile 70 cm olarak standart yapmışlar.Genişliği 60 cm de küçük geliyor o yüzden Genişliği 65 cm bulursam çok iyi olacak.yardımcı olursanız çok sevinirim

bu ölçülerde banada lazım

evdeki dolap boşluğu 75 cm ama müteahhit yada marangoz kimin suçu ise 15 cm kolon çıkmış ve dolabın yerinide oraya yapmışlar

bu yüzden dolap sığmıyor

71 cmden küçük bişey olursa döner ama 70 cm de zarar görebilir

65 cm cihazda yok

olmadı elektrolux veya siemens sadece odlap alıcam bi tanede tezgah seviyesi derin dondurucu

yada normal bi dolap alıp antreye koyacam

benim marangoz ayağa dolanır yerinde udrsun diyor bakalım ne olacak

AEG S53620CSW2 İKİ KAPILI, LOW FROST
    ELECTROLUX EN3601MOW A++ LOW FROST BUZDOLABI
    Ürün ölçüleri Y x G x D(mm) : 1845x595x647

bu iki ürününde ölçüleri birbirinin aynıdır.

• takip

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 185x70x70 arıyorum ..hacmi net 430-440 lt olmalı..Bulamadım..derinlik hep 74-76..
  • kemalege2000 K kullanıcısına yanıt
    BOSCH KDN 56VW25N BOSCH KDN 56VI35N MODELLERİ
  • Derinlik 74 cm.. 65-70 arası yok.
  • Merhaba,

İhtiyacim olan dolabi bulma umidimi yitirmek uzereyim. Cok sacma bir olcu icin dolap arayisindayim. Derinlik 60, genislik 93, yukseklik ise 183 cm.

Bu boyutlarda dolap varmidir piyasada?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.