Şimdi Ara

En Fazla 850 TL'ye Toplama Kasa (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: TRapMyLife

MSI A68HM-E33 DDR3 2133MHz S+V+GL+16X FM2+ (120,81 TL)

HI-LEVEL 8 GB 1600 MHz DDR3 RAM (Soğutuculu) (114,06 TL)

AMD A8 7650K X4 3.1 GHz 4MB FM2 R7 VGA (282,14 TL )

Cooler Master Elite RC-350 350W Kasa Siyah (153,08 TL)

Seagate 500 GB 7200 16MB SATA3 ST500DM002 (125,76)

Ara Toplam 795,85 TL
    Toplam KDV 143,25 TL
    Sepet Toplam Fiyatı 939,10 TL

Sinerji'den bunu topladım.Hepsiburada'da anakart bulunmuyor.Bu işlerden pek anlamadığım için en ucuz nereden toplayacağımı bilmiyorum.

Apu alacaksan(a8) rami tek 8gb değil 2 adet 4gb alıp dual yapman gerekli.içindeki grafik işlemci performansını etkiliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizce bu bilgisayarla en iyi hangi oyunu zorlarım ("Makarnaya hasret kalıp,makarna bulduktan sonra mantı istemek" garip bir deyim oldu ama durumu açıklıyor bence )
  • quote:

Orijinalden alıntı: usb2.0

quote:

Merhaba değerli DonanımHaber Forum üyeleri,Bilgisayar toplama bazında sizden yardım istiyorum.Parçaların uyumu olsun,verdikleri performans olsun hiç bişey bilmiyorum.
    Bütçem en fazla 850 TL'ye çıkıyor.Bu bütçeye en iyisini istiyorum.Şu kadar ekle,şu kadar bekle,şunu yap,şunu et tarzı yorumlar lütfen yapmayın.Eğer artırma vb. imkanım olsa yapardım.Sadece kasa toplayacağım.
    Şu an kullandığım sistem;
    İntel Celeron CPU 1000M 1.80 gHz
    2 GB Ram
    756 MB Ekran Kartı
    (kalan ıvır zıvırlarını bilmiyorum)
    Yani anlayacağınız bu yazıyı bile yazmakta zorlandığım bir bilgisayarım var.Kasasıyla birlikte (monitör,klavye vb. gerek yok) bir pc istiyorum.Lütfen konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olsun.

Teşekkürler,
    İyi forumlar.

aşağıdaki sistem uygun..sadece kasa(içinde gelen psu) kaliteli bir ürün değil ama işini görür..ram 2 adet 4gb 1600mhz..grafik işlemci işlemcide mevcut ve dvdrw yok..
     En Fazla 850 TL'ye Toplama Kasa

resim çıkmadıysa;
    http://i.hizliresim.com/1rDjqj.jpg

edit:buda intel olanı ama ben amd olanı her türlü tercih ederim..ram 4gb ve yine dvdrw yok

http://i.hizliresim.com/G52b6b.jpg

Bu sistemde gayet iyi gibi.Bununla ne kadar,hangi oyunu zorlayabilirim? CS6 yı rahatça kullanabilir miyim? Teşekkürler.

• quote:

Sizce bu bilgisayarla en iyi hangi oyunu zorlarım ("Makarnaya hasret kalıp,makarna bulduktan sonra mantı istemek" garip bir deyim oldu ama durumu açıklıyor bence )

ileride (R7 250 DDR5, veya GTX 750 Tİ gibi ekran kart alırsın
  • quote:

quote:

Merhaba değerli DonanımHaber Forum üyeleri,Bilgisayar toplama bazında sizden yardım istiyorum.Parçaların uyumu olsun,verdikleri performans olsun hiç bişey bilmiyorum.
    Bütçem en fazla 850 TL'ye çıkıyor.Bu bütçeye en iyisini istiyorum.Şu kadar ekle,şu kadar bekle,şunu yap,şunu et tarzı yorumlar lütfen yapmayın.Eğer artırma vb. imkanım olsa yapardım.Sadece kasa toplayacağım.
    Şu an kullandığım sistem;
    İntel Celeron CPU 1000M 1.80 gHz
    2 GB Ram
    756 MB Ekran Kartı
    (kalan ıvır zıvırlarını bilmiyorum)
    Yani anlayacağınız bu yazıyı bile yazmakta zorlandığım bir bilgisayarım var.Kasasıyla birlikte (monitör,klavye vb. gerek yok) bir pc istiyorum.Lütfen konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olsun.

Teşekkürler,
    İyi forumlar.

aşağıdaki sistem uygun..sadece kasa(içinde gelen psu) kaliteli bir ürün değil ama işini görür..ram 2 adet 4gb 1600mhz..grafik işlemci işlemcide mevcut ve dvdrw yok..
     En Fazla 850 TL'ye Toplama Kasa

resim çıkmadıysa;
    http://i.hizliresim.com/1rDjqj.jpg

edit:buda intel olanı ama ben amd olanı her türlü tercih ederim..ram 4gb ve yine dvdrw yok

http://i.hizliresim.com/G52b6b.jpg

Ekran kartı işlemciyle beraber mi geliyor AMD sistemde?

• Evet a8 li sistemde öyle ve ekran kartından iyi performans için tek 8 yerine 2 adet 4gb almak gerek

• quote:

Evet a8 li sistemde öyle ve ekran kartından iyi performans için tek 8 yerine 2 adet 4gb almak gerek

Dostum bunun sebebi ne ? niye 2 tane 4gb? 2. rami direk APU daki GPU mu kullanıyor ?
  • Hocam bence bütçeyi artırmaya çalış. Zaten yeni oyunlar çatır çutur çıkıyor. Gereksinimlerde artmakta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MotoAksesuar

quote:

Evet a8 li sistemde öyle ve ekran kartından iyi performans için tek 8 yerine 2 adet 4gb almak gerek

Dostum bunun sebebi ne ? niye 2 tane 4gb? 2. rami direk APU daki GPU mu kullanıyor ?

2 adet ram kullandığında dual kanal oluyor ve bant genişliği artıyor..apu içindeki grafik işlemci performansını artıran bir durum bu

http://www.overclock.net/t/1269500/amd-apu-laptops-and-memory-sensitivity-i-e-why-you-need-to-choose-an-apu-laptop-with-a-dual-channel-ddr3-1600-config

örnek olarak 2x2gb ram ile tek 4gb ram in apudaki performans etkisine bakabilirsin..eğer harici ekran kartlı bir sistem toplıyorsan önemsiz bir konu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MotoAksesuar

quote:

2 adet ram kullandığında dual kanal oluyor ve bant genişliği artıyor..apu içindeki grafik işlemci performansını artıran bir durum bu

http://www.overclock.net/t/1269500/amd-apu-laptops-and-memory-sensitivity-i-e-why-you-need-to-choose-an-apu-laptop-with-a-dual-channel-ddr3-1600-config

örnek olarak 2x2gb ram ile tek 4gb ram in apudaki performans etkisine bakabilirsin..eğer harici ekran kartlı bir sistem toplıyorsan önemsiz bir konu

tamam teşekkürler bende 2 tane 4gb ram var ve APU var a6-6310 demekki doğru yapmışım :D

• Hdd varmi ona gore ekran karti secicem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • atakanarmaan kullanıcısına yanıt
    HDD yok.Ancak 500 GB en adisinden işimi görür :D Çok oyun delisi birisi değilim çünkü.Sadece CS6 kullanacak,LoL ve CS:GO oynayacağım.Onun dışında bir de internet.BU fiyata en iyisini bulmak istiyorum.
  • Hddye para kalmiyo ya..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atakanarmaan -- 21 Ekim 2015; 16:13:50 >
  • atakanarmaan kullanıcısına yanıt
    Nasıl bir sistem topladınız?APU'ya dönüştürüp ekran kartından kısabiliriz.Belki.
  • Forumda bir ilan buldum 400 tlye
    Normalde kimseye fm2+ soket tavsiye etmem nedeni artik bu platformda islemci cikarmayacak..
    Neyse ilanda soyle yaziyordu
    Amd athlon II X4 860K 3.7 GHZ OC Edition
    Msi A68HM-E33 V2
    KİNGSTON HyperX SAVAGE CL9 1600MHZ DDR3
    3'ü 400 tl
    Gpu gigabyte gtx 460 dusundum nedeni ise cok fazla agir oyun oynamayacaginiz icin gtx 460 uygun gordum (kart 7770 gibi kartlara gore bandwitch degeri yuksek o yuzden avantajli) bi kart. Gpu fiyati 200 tl istanbulda.
    Psu olarak corsair vs450 80+ vatandan 155tl
    Kasa sahibindende sifir everest dlc-879

• Forumda bir ilan buldum 400 tlye
    Normalde kimseye fm2+ soket tavsiye etmem nedeni artik bu platformda islemci cikarmayacak..
    Neyse ilanda soyle yaziyordu
    Amd athlon II X4 860K 3.7 GHZ OC Edition
    Msi A68HM-E33 V2
    KİNGSTON HyperX SAVAGE CL9 1600MHZ DDR3
    3'ü 400 tl
    Gpu gigabyte gtx 460 dusundum nedeni ise cok fazla agir oyun oynamayacaginiz icin gtx 460 uygun gordum (kart 7770 gibi kartlara gore bandwitch degeri yuksek o yuzden avantajli) bi kart. Gpu fiyati 200 tl istanbulda.
    Psu olarak corsair vs450 80+ vatandan 155tl
    Kasa sahibindende sifir everest dlc-879 kasa 85 tl toplam 840 yapiyor psu + kasa haric ikinci el sifira ayni sistem 1.000 kusur tutar..

• Low ayarda guncel oyun oynasam bana yeter derseniz and apu lu sistem toplayın.Bütçe dahilinde daha otesi için ikinci eli değerlendirin.Ben elektronik malda ikinci ele soguk baktigimdan o bütçeyle büyük ihtimalle apu toplardim.

Dolar uçtu malesef

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.