Şimdi Ara

EN FAZLA KAÇ YAPTINIZ (HIZ REKORUNUZ) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
601
Cevap
2
Favori
36.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: astertis

2001 leon 1.6 210 (yokuş aşağı e5,hararet yükseldi,yağ sıçrattı)
    2004 palio 1.2 16v 175 (tavsiye etmem)
    2002 328 ci 250 (limitör iptal edilmiş otoban,sanki 150 idi)
    2001 s40 2.0t 240 (e5,rüzgar sesi korkuttu)
    2011 albea 1.3dizel 160 (otobanda kamyonun yanından geçerken kendiliğinden savurdu ölüyoduk.)

• quote:

Orijinalden alıntı: secospacos

2012 bmw 320d (184hp) 255 yaptım araba otomatik gaz kesiyor. keşke kesmese daha gideri var yani...

edit
    mekanı da yazayım
    izmir çeşme otobanı gece 3'te
    urla çıkışını geçerken 200e çıktım. sonra urla-karaburun arası uzun dümdüz yol var. o yoldan önce yokuş aşağı 255 yaptım. ama inanılmaz rüzgar oluyor çok korkutucu sanki araba sağa sola uçacakmış gibi

bu da gecen gun 250 yaptım onun resmi arkadaşlar. yer yine aynı gündüz vakti
     EN FAZLA KAÇ YAPTINIZ (HIZ REKORUNUZ)

• insignia 1.4 turbo 206 km hıza ulaştım.......
  • Dogana 145 km\h grdm daha gdrdi memleketen glrken gerededen cktktan snra kaynaşli izmt otobaninda ayni dogana babam 190 vurdu.
    megane 2 ede 160 civari yptm
    fiat linea var smdi onla en fazla 170 i bi kac snylgne vrdm arac kcni ani saladi krktm.
  • o fabrika verisi ortalaması. o köklemelerde varya 30 lt yakar eee aslan besleyen yemine katlanır
  • megane II dci 195
    dacia logan dci 180
    hyundai accent era crdi 205
    volkswagen passat 2.0 TDI 220
  • TATA INDIGO 1.4 TDI ile otobanda 150 yaptım
  • quote:

Orijinalden alıntı: _tolgaa

TATA INDIGO 1.4 TDI ile otobanda 150 yaptım

Ne olmuş TATA bu yapar tabi
  • Allah hepinize akıl fikir versin. Kendinizi düşünmüyorsanız bari karşınızdakini düşünün. Hele eski model araçlarla hız yapanlara birşey demiyorum, Allah'ın onlara akıl fikir vermediği ortada zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muallim53

Allah hepinize akıl fikir versin. Kendinizi düşünmüyorsanız bari karşınızdakini düşünün. Hele eski model araçlarla hız yapanlara birşey demiyorum, Allah'ın onlara akıl fikir vermediği ortada zaten.

eski modeller için dediğinizi anlıyorum ama bence ibresinde 260-280 olan arabalarla 250 yapan insanlar için geçerli bir eleştiri olmadığı kanaatindeyim.
    ayrıca otobanda karşısı diye birşey yok...
  • quote:

quote:

Allah hepinize akıl fikir versin. Kendinizi düşünmüyorsanız bari karşınızdakini düşünün. Hele eski model araçlarla hız yapanlara birşey demiyorum, Allah'ın onlara akıl fikir vermediği ortada zaten.

eski modeller için dediğinizi anlıyorum ama bence ibresinde 260-280 olan arabalarla 250 yapan insanlar için geçerli bir eleştiri olmadığı kanaatindeyim.

Sen otobanda 200'le bir kaza yap bakalım karşısı oluyor mu olmuyor mu? Bariyerlerin seni tutacağını mı zannediyorsun. Ayrıca önünden giden veya arkadan gelenler ne olacak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Sen otobanda 200'le bir kaza yap bakalım karşısı oluyor mu olmuyor mu? Bariyerlerin seni tutacağını mı zannediyorsun. Ayrıca önünden giden veya arkadan gelenler ne olacak?

dede falan mısın sen? tofaş sürmüyoruz heralde? 250 ile giderken bile kaza olacagını düşünmüyorum. zaten bu hızlar en fazla 15-20 sn sürüyor. viraj falan gelirse frene basar durursun. ayrıca bu hızları gecenin bir yarısı yapıyorsun ki bu saatlerde degil karsıda, senin tarafında bile kimse olmuyor. allah korusun bir kaza olursa mefta oluruz orası başka ama herkesin riski kendine.

• yalandan kim ölmüş sallasın herkes.
  • Daha önce yazmıştım ve gene yazayım

Kamyonla.. Mercedes Axor 2011-1834-Hız sınırlayıcısı yok.. istediğin kadar bas..

Otobanda 130 yapmıştık.. sollamalarda ama sonra onu 120 ye sabitledik ve yarım saatte gidilen yolu 10 dk gibi süreyle gitmiştik ben bile anlayamadım ne zaman girdik ne zaman geldik abi hatırlamıyorum vallaha.. bizim abimiz gülüyor sadece.. uçmuştuk resmen.. 120 den aşağı inmedik 105 e kadar gerilese kamyon kendi veriyor gazı.. koca bir otoban yol boş.. ibre 120 de sabit.. (130 diyorum çünkü 125 ten sonrasını göstermiyor ve takograf kayıtlarında kalın siyah çizginin üzerini vurmuştuk çünkü o zamandan ölçmüyor tako 125e kadar kayıt ediyor.)
    Eğer yol boş olsa bile önünde araç varsa bu abimiz 90 a bile gelmiyor.. eğer baştan sona doğru boş ise o zaman affetmez yani yeterki yolu kaymak gibi bulsun herif
    Bizim köye doğru giderken bizim seatle bizim peder 180 e yakın vurmuştu kaçtı unuttum onu. ama tabi sonuç.. benzin finish.. yüzde 15 lik depomuz kalmşıtı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Se_co -- 6 Aralık 2011; 13:43:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: emrahfb42

yalandan kim ölmüş sallasın herkes.

+1 trilyon
  • 194 Şehir dışı
  • 2007 320İ Adapazarı-Ankara otobanda 230 km.
  • Mersin-Adana otobanı (210km/h)
  • Kendim yapmadim ama yan koltuktaydim 240 izmir otobani daha giderdi araba ama ben stres ve adrenalinden kaskati kesildim ve arkadasa yeter la napiyorsun sureti ile yavaslattim
  • 800-900 km. olması lazım. (Uçakla memlekete giderken)
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.