Şimdi Ara

EN FAZLA KAÇ YAPTINIZ (HIZ REKORUNUZ) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
601
Cevap
2
Favori
36.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: thedevilhimveryself

Ya şu arabalara bi özellik koysalar. Belli bi hızdan sonra atıyorum 170 kmh gösterge panelinde tabut işareti çıksa ne bileyim zincirlikuyu mezarlığından resimler falan belki etkili olur. Kendimizi kaybetmeyiz. Aynı sigara gibi

Hız yaparken hız kadranını ortasında kuru kafa işareti gibi birşey belirse zaten adam hemen fren pedalına asılır ağır ağır.. iyi plan mı ama kimse yapmaz ama kim ne yaprsa yapsın zaten anca başına gelmeyen anlamayabilir ve haz almak için yapılıyor bu hızlar bunun hakkında büyük araçlar yada minibüslerde hız yapanlara karşı bizim arkadaş vardı benim diyorki takograf zorunluluğu getirsinler takograf takılsın diyordu hız yapmasını önlemek için yani yolcular rahat görsün hızı diye ..

• ford fusion 1.4 tdc 2006 max 150 km/h dahası gitmiyor bu bile iyi leylek gibi araba ve kasası hafif bi titremeye başladı o rüzgarla arabanın kanatlanacağını zannettim
  • Fiat Marea 170hp 229km
  • 2007 civic ile 245 basanlar var

• benim eniştenin q7 yi ilk aldığında akyazıdan gelirken farkında olmadan ibrede 230 u görmüştüm.kasa büyüdükçe hız farkedilmiyo ben ki 150 yi geçmemişim hayatta.ibreyi görmemle gazdan ayağımı çekmem bir olmuştu.kasa olarak çok hoşuma gitmese l de 3.0 tdi 240 ps gerçekten iyi makina ve müthiş sessiz.
  • Palio ile birçok kez 190km/h i gördüm düz yolda.Bir defasında otobanın eğimli bir kısmında 1.3 multijet Linea ile 190km/h i gördüğümü hatırlıyorum,sonra arkadaşlar '' tamam efe,sakin ol'' dedi ve sağa sinyalimi verip vitesi boşa aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Son Sahibi Olursun

Citroen BX ile 130 km

altın vuruş gibi bişi yani

pnomatik süspansyon ne zmn kopcak da

bi tarafıma kaçıcak diye bekliodum

bişi olmadı çok şükür

yoksa yükseklik ayarlı g*tüm olacaktı

• quote:

commonwealth Tarih 22 Ekim 2011; 19:46:03

quote:

Orijinalden alıntı: Son Sahibi Olursun

Citroen BX ile 130 km

altın vuruş gibi bişi yani

pnomatik süspansyon ne zmn kopcak da

bi tarafıma kaçıcak diye bekliodum

bişi olmadı çok şükür

yoksa yükseklik ayarlı g*tüm olacaktı

Süper yaa

• (2009)Mitsubishi fuso FE839 ile 155 yapmıştım(doluyken) kampanalar sorunlu olduğu için daha hızlı gitmedi.
    (2010)Mitsubishi fuso FE859G ile 159 yapmıştım ama kamyon boştu ve tekerler sakatdı baktım araba gezmeye başladı hemen gaz kestim.Denizli-Sarayköy arasında kumkısık rampasında yapmıştım bunları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurcan12

(2009)Mitsubishi fuso FE839 ile 155 yapmıştım(doluyken) kampanalar sorunlu olduğu için daha hızlı gitmedi.
    (2010)Mitsubishi fuso FE859G ile 159 yapmıştım ama kamyon boştu ve tekerler sakatdı baktım araba gezmeye başladı hemen gaz kestim.Denizli-Sarayköy arasında kumkısık rampasında yapmıştım bunları.

Maşallah maşallah bi kamyonu devirmediğinize dua edin siz hele bu kamyonlarda takograf zorunluluğu yokmu abi nasıl yapabiliyorsunuz bu kadar hızları merak ediyorum hakketten hele kamyon vs tarz araçlarda bu hızlar çok tehlikeli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Se_co

quote:

(2009)Mitsubishi fuso FE839 ile 155 yapmıştım(doluyken) kampanalar sorunlu olduğu için daha hızlı gitmedi.

Maşallah maşallah bi kamyonu devirmediğinize dua edin siz hele bu kamyonlarda takograf zorunluluğu yokmu abi nasıl yapabiliyorsunuz bu kadar hızları merak ediyorum hakketten hele kamyon vs tarz araçlarda bu hızlar çok tehlikeli.

FE839 Kamyonet olarak geçiyor onda takograf yok.
    FE859G Kamyon ama takografda açma-kapama düğmesi var.
    Virajlara hızlı girmedikten sonra sorun yok.

• Almanya'da kiralık Honda Civic Type-S Dizel 2200 motor ile otobanda 247 yaptım. Gerçi arkadan gelen Audi A8 selektör yaptığı için sağ şeride geçmek zorunda kaldım, o başka :)
  • quote:

quote:

quote:

İyimiş maşallah maşallah diyeyim tekrardan.. Son hıza vurmuşsun zaten kamyonu O hızlara çıkılacağı zaman takograf kapalı olur mutlaka extradan bir açma kapama düğmesi yerleştiriyorlar.. adam basacağı zmaan cihazı kapatıyor sonra tekrar açıyor Siz muhtemelen öyle yapmışsınız yoksa 155-154 km hızı gösterirdi.. tako..

Öbüründe brişey yok araç kücük kamyonetse zaten pek birşey olmaz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

İyimiş maşallah maşallah diyeyim tekrardan.. Son hıza vurmuşsun zaten kamyonu O hızlara çıkılacağı zaman takograf kapalı olur mutlaka extradan bir açma kapama düğmesi yerleştiriyorlar.. adam basacağı zmaan cihazı kapatıyor sonra tekrar açıyor Siz muhtemelen öyle yapmışsınız yoksa 155-154 km hızı gösterirdi.. tako..

Öbüründe brişey yok araç kücük kamyonetse zaten pek birşey olmaz.

Evet basacağım zaman kapatıyorum takoğrafı ama polis çevirdiği zaman sakat oluyor.Polisi gördüğümde takoğrafı açıyorum adam bi bakıyo sürüş süresi 1 dk onun için sakin gitmek en iyisi.
    Kamyonet değil aslında FE839 tek dingil FE859G çift dingil.

• Takograf açık olsada birşey olmaz zaten nasılda olsa 24 saat içinde bilgiler sıfırlanıyor içinde yani siz tabi sakin sakin sürüş yaparsanız hiç bir sorun çıkarmaz cihaz.. ama tabi sürekli hızlı kullanırsanız o zaman yakar başınızı felaket şekilde.

Bazıları hızı yapıyor ama takografı kapamıyor umurunda olmuyor zaten otobanda hızlı kullanıyor ama çoğu zaman sakin gidiceği için cihaz açık kalsada birşey olmuyor(Çünkü cihazı adam otoyol tuşunda basılı bıraktığı için 110 a kadar hata vermeceği için poliste anlayamıyor haliyle )

Bu dingil olaylarında verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim birşey sorcam bu dingil derken arka teker sayısımı oluyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Se_co -- 23 Ekim 2011; 18:00:41 >
  • Çift dingil olduğunda kamyon biraz daha uzun oluyor.
  • 120 km/s üstüne nadir çıkarım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: afrit2004

Konu çok ilgimi çekti ((:
    Ben de ufak bir liste yapmak istedim

1 - Toyota Raw4 2.0 150 HP 2004 : 190 km/h
    2 - BMW X5 3.0D 218 HP 2008 : 190 km/h
    3 - Audi A6 2.0 TDI 170 HP 2011 : 190 km/h
    4 - Renault Clio HB 1.4 75 HP 2001 : 190 km/h ( Ankara yolunda hafif eğim )
    5 - Opel Astra GLS 1.6 100 HP 1998 : 190 km/h
    6 - Ford Transit 2.4 D 140 HP 2009 : 190 km/h ( Buna belki inanmayacaksınız ama otobanda yapıyor ve tabi o esnada 2 şeride ihtiyacınız oluyor ((: )

Sanırım benim için psikolojik sınır 190 km/h ve buna trafik sınırlarını da dahil etmem gerekir. Hem yol durumu hem de cesaretim bu kadarına müsaade etmiş sanırım (:
    Ama bu hızları sadece otoyolun çok boş olduğu zamanlarda biraz da deneme maksadıyla yaptım. Normalde 130 u geçmem.

Ford transit sizde normal yolcu taşıma aracımı yoksa normal nakliye için kullanılan transitlerden mi ? Hakketten merak ettim eğerki otobüs sınıfıysa bu araçta zaten takograf zorunluluğu varsa nsıl bastınız merak ediyorum haladır.

Ama normal kapalı kasa veya camlıvan(Arkada tek camlı olanlardan sanırım o) öyle olanlar ayrı bir konu ama minibüslerde bu kadar hıza ulaşıyor ama çok tehlikeli oluyor zaten bizim komşu yapmıştı eski bir sprinterle 140 ama araç sağa bir sola sallanıyordu.. 120 yi aştığın zaman tehlike çanları çalıyor demektir yani arkada oturan titrer korkudan 120 yi geçince

Merhaba; mesajını geç gördüm kusura bakma. Yolcu minibüsü olarak kullanıyoruz. Ancak takograf bulunmuyor bu araçta. Bir de daha uzun şaseli modelleri var şirketimizin depo bölümünde. Onlar kapalı kasa ve tam tamına 200 BEYGİR (((: Motor sesi bile değişik ((:

• Bilgi için sağolasınız ama dün şaşırdım vallahi o kapalı kasa 200 beygirlik minibüslre.. zaten hocam bizim bildiğimiz minibüslerde çoğunda en fazla 163 beygire kadar var ama Fordlarda vardı bildiğim kadarıyla 200 Beygirlik motor heleki merdeces sprintrler bile 163 Beygir O hele 200 beygir motorlu olan 200 ü vurur herhalde otobanda zaten bol bol şerit 4-5 şerit boş oluyor bazen heleki çift şerit bile rahat gider bu minibüse..
  • 2008 mini cooper's 240 (kadranı o kadardı dijital ekranda 244 gibi bir rakam gösterdi ) , 2008 bmw 3.20d 250 ( sınırlandırılmış takılı kalıyor )
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.