Şimdi Ara

EN FAZLA KAÇ YAPTINIZ (HIZ REKORUNUZ) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
601
Cevap
2
Favori
36.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gecenlerde çift seritli yolda adiyaman malatya arasinda yani yol bi gidis bi donus
    Bölunmus cift seritli yolda toyotayla 180 gordum dahasini yapamadim ilceye yaklastim

1.6 terra ile istedigin gibi bas oturdukca oturuyo kerete

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hey gidi günler hey geçen yıl caferin vizesinin dönüşünde (şeydişehir-Konya yolunda) 200 yapmıslığım vardı not tofaş :)
  • bugün 205 yaptım zorunluluktan. asla sevmem normalde hızı.
  • 2011 polo 1.4 comfortline benzin. istanbuldan ankaraya dönüşte 195km/h. 4 kişi ve bagaj full. Yol çok hafif aşağı eğimli olmasına rağmen daha üstüne çıkmadı. Hız kesici muhabbeti zannedersem.
  • Geçen ay abim SAAB 9-3 vector turbo 175 hp aldı bi tur adayım dedim tabi biraz yolda giderken bastım baktım koltuğa yapıştırıyor dedim bu normalde böyleyse acaba otobanda nasıldır sakince bi otobana çıkayıp bu kerata kaç yapıyor (tabi abim'in haberi yok bilse diğer taraftan yazıyor olurdum ) yavaş hızlandım 110 falan çok iyi hatırlıyom birden bi kökledim aboooo ulan nasıl bir bişeydir köpek gibi köpek koltuğa yapıştırdı kısa mesafede 190 oldu sonra işte şans ya o sırada sol şeritten kaptırmış bi tane bmw 3 serisi 2007 üstü modeldi galiba götüne yapıştım selektör falan yapıyom tabi hız 230 oldu bırakmıyor gideyim hız 250 oldu galiba diğer araçlarla karıştırdı baktı baş edemiyor kuyruğunu sıkıştırıp sağa geçti en son ibre 260 oldu bıraktım olayın komik tarafı sağa çektim hemen ellerim her tafafım titriyordu 10 dakka falan kendime gelemedim o korku bana yeter

O zamanın verdiği bir anlık cahillik işte şuan düşünüyomda keşke böyle aptalca bişey yapmasaydım siz siz olun yapmayın bi anlık şeytanın boşluğuna gelirsiniz Hız zevk,zaman tasarrufu değil ölümün gizlenmiş halidir

• Mondeo 2.0 ile edirne ist otobaninda
    260 gordum.her zaman 1 saat 15 dakika suren yol 40 dakikada bitti.müthişti.

• Toyota Hilux 2003 dizel 2.8 170kmh,
    Toyota Camry 2008 2.4 benzinli 230kmh (Yerden kesilmişti, yokuş aşağı gidiyordu)
    Mercedes S500 2001 5.0 benzinli 210kmh (Daha fazla gitmedi, yoksa niyetim 260'ı görmekti)
    Nissan Tiida 2006 benzinli 180kmh (Yerden kesilmişti, arka geziniyordu)
    Toyota Corolla 2008 1.8vvt-i 210kmh (Yerden kesilmişti)
    Toyota corolla 2011 1.8vvt-i 230kmh
    Toyota Grandlux 1992 2.7 benzinli 180kmh

Yol: Suudi Arabistan otoyolları

• e30 kasa 3.28 230 km

Ama km önemli değil hangi araçla kaç km yaptığın daha önemli

turbolu siyah serçe doğan ibreli (180 km)-motor 1.6 otobanda ibre devirdi tahmini 190 yapmıştır ölüyom sandım bide çürük olmasaydı satmazdım tam şaka makinasıydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamitoys

Uno ile 130 bastım :) ne yapalım 1 aylık şöförüz ilk arabamız ancak bu kadar oluyor ;)

Araç boşken yapmayın çok tehlikeli 3-4 uno ya çok bindim halada bi tane unom var hızlanması süperdir çünkü çok hafif bundan dolayı boşken 110 km den sonra hepsi savurur arka boşken hava rüzgarlı ise 120 km de şerit bile değiştir daha bir aylık şöförsünüz aman dikkat...
  • coyotec kullanıcısına yanıt
    Bu gün hayatımın macerasını yaşamış biri olarak böyle bi konu arıyordum. Almanya da bi tanıdık aracılığıyla 1 haftalık tatildeyim. Koenigsegg Agera R aracın tam adı bu. Allahım o nasıl bi şeydir. o tanıdığımızın çalıştığı şirkette biri yeni almış pistte test edeceklermiş. Arabaya binen 4 kişiden biriydim. Tarif edilmez bir heyecandı. En son gözümü açtığımda 439 km hızı görmüstüm göstergede. İnanılmazdı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fmelo33

Bu gün hayatımın macerasını yaşamış biri olarak böyle bi konu arıyordum. Almanya da bi tanıdık aracılığıyla 1 haftalık tatildeyim. Koenigsegg Agera R aracın tam adı bu. Allahım o nasıl bi şeydir. o tanıdığımızın çalıştığı şirkette biri yeni almış pistte test edeceklermiş. Arabaya binen 4 kişiden biriydim. Tarif edilmez bir heyecandı. En son gözümü açtığımda 439 km hızı görmüstüm göstergede. İnanılmazdı...

bilader ya saymayı bilmiyorsun ya dayak yemedin. .
  • Seat Toledo LPG + Klima

EN FAZLA KAÇ YAPTINIZ (HIZ REKORUNUZ)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elektroniker -- 10 Ağustos 2014; 23:57:29 >
  • E92 M3, 313 km/h sürat.
    Yer: Enka Racing Gölbaşı
  • Toyota Avensis 1.6 215

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hijacke-R -- 11 Ağustos 2014; 0:06:28 >
  • 2012 audi a8 ile 265 Km/h
  • bugün vectra c 1.6 ile 200 bastım.arkadan bir 7.30 ld üzerime çıkıcak gibi geldi ben sağa çekilmesem çarpacaktı resmen yabancı plakaydı kaza yaptırıyordu nerdeyse.selektör ile uyarmada yok
  • 2013 Toyota auris 1.4 dizel hafif rampa aşşağı en son bu kadarını görebildi  EN FAZLA KAÇ YAPTINIZ (HIZ REKORUNUZ)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ELaZiGLiM -- 11 Ağustos 2014; 1:06:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chewee

quote:

Orijinalden alıntı: Fmelo33

bilader ya saymayı bilmiyorsun ya dayak yemedin. .

2013 modeli için;

yakıt tüketimi hayli ilginç: highway travel: 12,5 l/100km, combined: 14,7/100km

0 -300 km hızlanması 14.53 sn ve maksimum hızı 440 km/s.

recent records for the agera r: 0-300 km/h in 14.53 sec, 300-0 km/h in 6.66 sec, 0-200 mph in 17.68 sec, 200-0 mph in 7.28 sec.

1140 hp güç üretebiliyor.

power output: 1140 hp at 7100 rpm – redline @ 7500 rpm
    torque: over 1000 nm from 2700 to 7300 rpm
    max torque: 1200 nm at 4100 rpm

aerodynamic için de şöyle bir değer var: total downforce at 250 km/h: 300 kg

• peugeot rcz 1.6 200 hp manuel 230 km/s
  • 150 mph infinity q37 2013 model
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.