Şimdi Ara

EN FAZLA KAÇ YAPTINIZ (HIZ REKORUNUZ) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
601
Cevap
2
Favori
36.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    E-5: 70 km/s
    Otoyol: 110 km/s

Araç: Honda Civic
  • megane 2 ile izmir çeşme otobanında 170 yapmıştım ama hiç güven vermedi 130 a çektim bir süre sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sacramental

Sonra niye kazalar oluyor..

250 ile gidilirse olur tabi ! Gerçi burda yazanların çoğu atmasyon veriler ortaya koyuyorlar ama yinede 180 ve üstü çok çok tehlikeli.

Ben 2000 1.5 Accent aracımla 180 yapmıştım Pozantı-Adana karayolunda.

+1 hocam benden önce siz yazmışsınız millet nasıl atmasyon yapmış hayret

2003 honda civcivimle 200 yaptım mersin otobanında
  • 160 yapmıştım otobanda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S80 T6 vardı bizde bir önceki kasa onunla Ankara-İstanbul yaparken defalarca 260+ km/s hızlara çıktım..

İbre 260 olduğundan daha fazlasını görme şansım olmadı ama kanımca 270-280 km/s gibi hızlara çıkmışımdır defalarca..

Soluksuz giden bir araçtı.. Sonrada XC90 T6 vardı, onunlada 230-250 arası gezinmişliğim çok var..

Halen şirkette bulunan makam aracı S320 var, benzinli... Birkaç defa Ankara-İstanbul, Ankara-İzmir yaptım, saydığım araçlar gibi randımanlı gitmiyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: M_aTRa_X

106 QS ibre kırdım sanırım 220 civarı birşey olmuştur .

94 doğan slx 200 ibre kırıldı biraz hatta. (Araba doluydu ama önermiyorum kimseye )

partner 1.9D 170 yokuş aşağı

• 1.4 honda civic is ile bakırköy sahilyolunda 140 basmıştım. ama yol boştu ve sınava yetişmem gerekiyordu.
    hız sınırının 70 olduğu yerde değil 140, 71 ile gitmek bile yanlıştır aslında.
  • 1.6 LPG'li proton gen-2 ile izmit otobanında 190 yaptım bastım ama daha yukarı çıkaramadım :)
  • 210-220 arası bir şey idi.Yanımda arkadaşta vardı Ordu ya gidiyorduk İstanbul gişelerden çıkınca otobanda yapmıştım gece 4.5 5 gibi falandı yolda boş ve geniş olunca
  • eskiden sık sık 200 ü devirirdim ama artık 120 yi pek geçmiyorum
  • Vectra 1,6yla 200ü gordum. Sonra yanimdaki arkadasin twinportu hararet yapinca durmak zorunda kaldik

• 210 km/h passat 2.0 tdi ile
    190 km/h A3 1.6 tdi ile

• Volvo S40 2.0 LPG ile 195 gördü.
  • Renault 9 Broadway 1.4 72 hp 140 km'h.

Araba kafasına göre gidiyordu
  • 180 yada 190 yapmıştım yapmıştım fabiayla lpg li 1.4 motor bence iyi değer

• Albea 1.3 multijet ile full dolu yolcu bagaj 173 km
    Grande punto 1.3 multijet ile henüz uzun yola gitmedim ama 145 km yaptım
  • Şu ana kadarki en yüksek hızım 225 km. Eski aracım Ford Focus Tdci ile. Cezasını da ödeyerek...
  • 210 km yaptım izmir dönüşü ama hafif yokuş aşağı rampaydı. çok zevkli
  • quote:

Orijinalden alıntı: coyotec

quote:

Orijinalden alıntı: matgab

geçen bi bastım bi bastım, arkadan tır sellektör yaptı sağa çektim...

hızla işim olmaz, sakin giderim yolunda arabanında tadını çıkarrım...
    takarım 90-100 arası tıkır tıkır ne yoruluyor insan nede stres oluyor...

Bizim hoca (audi var adamda ) ben yolda yardıra yardıra gidiyorum yolda daha kısa kalmak kaza riskini azaltıyor dedi sonra kaza yaptı güzelim araba pert bize soruyodu şimdi ben hangi arabadan alıyım diye

İlk arabam olan 206 yı pert ettikten sonra bende aynı kanıya vardım. Arkadaşlar acele giden ecele gider lafı çok doğru, bide olayın başka bir boyutu var siz kendinize yada arabanıza güvenebilirsiniz ama bizim kontrolümüzde olmayan bir sürü etken var. Ayrıca başkalarının canına da sebep olabilirsiniz hız denemeleriniz boş yollarda bu iş için ayrılan yerlerde yapmaya dikkat edin. Bide hız limiti uyarıcısı edinin benim uyarıcım kızım bazen daldığımda kızımın ' Baba yavaş demesiyle fireni yokluyorum'

• Sahinle 230 yaptim

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.