Şimdi Ara

EN FAZLA KAÇ YAPTINIZ (HIZ REKORUNUZ) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
601
Cevap
2
Favori
36.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam ben dalga amaçlı yazdım 200 km ile araçla bir yer ya bir şeye çarptığınızda oluşacak beton etkisi zaten sizi öldürmeye yeter asfalta fazla gerek yok bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

Hocam ben dalga amaçlı yazdım 200 km ile araçla bir yer ya bir şeye çarptığınızda oluşacak beton etkisi zaten sizi öldürmeye yeter asfalta fazla gerek yok bence

bence 90 ni gecmemek lazim aksi taktirde devami olum burda herkes ovunerek yazmis 200 yapmanin neresi maharet tehlike tehlike
    uyari amacli yaziyorum duz yolda hiz yaparsiniz sonra onunuze ufak bir kavis cikar gerisiniz yazmayacagim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

O hızı bende yolcu koltuğunda Adana-Mersin yolunda F10 525xdrive da gördüm.

Zaten hocam kadran 260 bitiyor 250'den sonra daha da gitmezdi her halde.

Radara girdiniz mi?

Kadran 260 ama daha cok yolu var onun limitor olmasa eminim 260i devireceginden. Çünkü egimli degildi yol fazla. Radara girmedim otobanda olmaz heralde gerçi olursa ekime olmazsa kasima kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• matgab kullanıcısına yanıt
    Mantık iyiymiş
  • Yeni rekorum 257 km/h 1.4 tsi scirocco
  • Doğan slx 180 km

• 3. vites 6000 devir 70 km/h
    babamla ehliyet sınavı için eğitim yaparken
    ehliyet sınavına giricem

• 140-150 arası. Ehliyet daha 1 aylık.
  • 160KM Renault 19 1.4 Benzinli.

2-3 kere çıktım daha da gitmiyor zaten durduğumda acaba araba hararet mi yaptı diye durup bakıyorum
  • 160 km 99 corsa 1.2
    180 km 2002 elantra

• Vites 4,devir 3000,110Kmh.Fazlasi gereksiz bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0B46CB32A -- 21 Eylül 2014; 0:38:30 >
  • Soldaki canavar BMW S1000RR...cok yuksek bir hiz.
     EN FAZLA KAÇ YAPTINIZ (HIZ REKORUNUZ)
  • Renault 19 1.4 karbüratorlü Benzinli

EN FAZLA KAÇ YAPTINIZ (HIZ REKORUNUZ)
  • a4 allroad quatroo sw 280
  • quote:

Orijinalden alıntı: matgab

geçen bi bastım bi bastım, arkadan tır sellektör yaptı sağa çektim...

hızla işim olmaz, sakin giderim yolunda arabanında tadını çıkarrım...
    takarım 90-100 arası tıkır tıkır ne yoruluyor insan nede stres oluyor...

Usta ben uyuyorum sürekli düşük hızda gidince. Yüksek hızdan daha kötü uyumak. Ara sıra hızlanıp hızlanıp yavaşlıyorum. Dikkatim başka türlü kayboluyor. Hızlanıp dediysek 200e çıkıp çıkıp 100 e düşüyorum demiyorum.

• 2013 de murat 131 şahin le LPG de 160 ı gördüm. Fazla zorlayıp motoru kucaklamak istemedim, benzinde ibre patlatırdı eminim. (Katran 180) Denenmiştir.

• opel vectra 2.5 motor cdx full+full 230 yaptım
  • Açıkçası insanların hayatını tehlikeye atmadan son gaz hız denemesi yapabileceğim boş bi yol bulamadım. Kamu spotu konuşmasından çıkarsak,

Daha dün İstanbul'dan dönerken 4. viteste 198-200 gördüm. Yol dümdüzdü eğim ve yokuş yoktu. Aracım 116d 116 beygir. 3. viteste de 145 görüyorum hafif yokuşta. (Ankara Konya Yolu Taurus AVM'nin orada 82 radarına gelmeden çok hafif bi yokuş var.) Bu arada aracımı 145 beygire çıkarmayı düşünüyorum, benim için önemli olan hız değil atak olması. Yani 120 km/h 'deyken dip gaz yaptığımda çabuk hızlanması. Yoksa aracım en fazla 220 basmış yada 260 basmış hiç bi önemi yok. Sizce vereceğim 1.000 liraya değer mi yoksa sadece göreceği hız mı artar? Tecrübeli arkadaşların cevaplarını bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Börü_Budun

Açıkçası insanların hayatını tehlikeye atmadan son gaz hız denemesi yapabileceğim boş bi yol bulamadım. Kamu spotu konuşmasından çıkarsak,

Daha dün İstanbul'dan dönerken 4. viteste 198-200 gördüm. Yol dümdüzdü eğim ve yokuş yoktu. Aracım 116d 116 beygir. 3. viteste de 145 görüyorum hafif yokuşta. (Ankara Konya Yolu Taurus AVM'nin orada 82 radarına gelmeden çok hafif bi yokuş var.) Bu arada aracımı 145 beygire çıkarmayı düşünüyorum, benim için önemli olan hız değil atak olması. Yani 120 km/h 'deyken dip gaz yaptığımda çabuk hızlanması. Yoksa aracım en fazla 220 basmış yada 260 basmış hiç bi önemi yok. Sizce vereceğim 1.000 liraya değer mi yoksa sadece göreceği hız mı artar? Tecrübeli arkadaşların cevaplarını bekliyorum

Fazla hız yapmak aracın omrunden omur goturur, bızım denememız anlık uzun surelı degıl, demem o kı sureklı yuksek hızda kullanmıcaksanız sıkıntı olmaz ayrıca turboyuda gelıstırın, kolay gelsın.

• Astra 1.6 tsi 210

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.