Şimdi Ara

EN FAZLA KAÇ YAPTINIZ (HIZ REKORUNUZ) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
601
Cevap
2
Favori
36.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5.20 250 kmh daha fazla yapmıyor çünkü otomatik olarak sınırlı
  • palio ile yaptım zaten daha da baska arabam olmadı hayırlısı inşallah kısa zamanda değiştirecem...
    190 yaptım
  • Ankara konya arası bilen bilir düzlüğü orda 170 yaptım.Linea 1.3 dahada gitmiyordu
  • 2011 astra hb 1.6 115 hp düz vites araçla 4 kişi + full dolu bagaj 200km/h Bursa otoyolunda. daha da gitmedi zaten boş olsa belki 220 civarı görürdü. gerçi hızımı almadan gelmiştim 5. vites 3000 devirde hızlanmaya başladım. 5. vites 5500 devirde 200ü gördü daha da çıkmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALONSO_06

2011 astra hb 1.6 115 hp düz vites araçla 4 kişi + full dolu bagaj 200km/h Bursa otoyolunda. daha da gitmedi zaten boş olsa belki 220 civarı görürdü. gerçi hızımı almadan gelmiştim 5. vites 3000 devirde hızlanmaya başladım. 5. vites 5500 devirde 200ü gördü daha da çıkmadı

Aman üstad öyle yazma.. sonra arabadan anlamayan tipler gelip Astranın fabrika verilerini yazıp bu araba daha hızlı gitmez der.
    Alacaksın kadranın videousunu , 24 saat seyrettireceksin inanacaklar.

• quote:

Orijinalden alıntı: İnferno3737

quote:

Orijinalden alıntı: Zala

Yalova'dan Bursa'ya giri$ yaptiktan sonra sag tarafta Balikesir Izmir tabelalari var. Otoban..O otobanda aracta e$im ve 2 arkada$im varken egimli yolda bu hiza ula$tim. Evet hafif yoku$ a$agiydi.
    Sirf bu hiz muhabbeti icin bugun e$ime "bursa - balikesir arasinda ben kac km hiz yapmi$tim ? " diye sordum. Hani 192 km yapar yazmi$sin da hayal mi gordum dedim kendime..neyse.aldigim cevap 220'yi gecmi$tin oldu :)
    Egimli yol mu evet ? 10-15 derece egimli yol. Duz yol $artlari diye bir ibare gormedigim icin cevresel etkilerden bahsetmeden en yuksek hizimi yazdim.

Kusura bakmayın ama 10-15 derece gerçekten yüksek bir eğim olur inanmassanız şile ağva yolu üzerinde çayır başı köyünü geçtiğinizde 15 derecelik bir yol var ''crazyarif'' haklı

Burada eğim kelimesinden kastım sizin bahsettiğiniz ile aynı değil.
    Demek istediğim yol hafif yokuş aşağıydı. yani halk arasında bildiğimiz yokuş yahu

Dik bir yokuştan inmedim. Hani hangi ildesiniz bilmem ama İstanbul'da iseniz bir sürü yokuş örneği verebilirim.
    Çok net bilgi de veriyorum. Bursa - Balıkesir otobanı..
    işte bir örnek resim ;

EN FAZLA KAÇ YAPTINIZ (HIZ REKORUNUZ)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: İnferno3737

quote:

Yalova'dan Bursa'ya giri$ yaptiktan sonra sag tarafta Balikesir Izmir tabelalari var. Otoban..O otobanda aracta e$im ve 2 arkada$im varken egimli yolda bu hiza ula$tim. Evet hafif yoku$ a$agiydi.
    Sirf bu hiz muhabbeti icin bugun e$ime "bursa - balikesir arasinda ben kac km hiz yapmi$tim ? " diye sordum. Hani 192 km yapar yazmi$sin da hayal mi gordum dedim kendime..neyse.aldigim cevap 220'yi gecmi$tin oldu :)
    Egimli yol mu evet ? 10-15 derece egimli yol. Duz yol $artlari diye bir ibare gormedigim icin cevresel etkilerden bahsetmeden en yuksek hizimi yazdim.

Kusura bakmayın ama 10-15 derece gerçekten yüksek bir eğim olur inanmassanız şile ağva yolu üzerinde çayır başı köyünü geçtiğinizde 15 derecelik bir yol var ''crazyarif'' haklı

Demek istediğim yol hafif yokuş aşağıydı. yani halk arasında bildiğimiz yokuş yahu

Dik bir yokuştan inmedim. Hani hangi ildesiniz bilmem ama İstanbul'da iseniz bir sürü yokuş örneği verebilirim.
    işte bir örnek resim ;

Bu Örneği Önceden Verseydiniz İyi Olurdu

• 2000 model ford Focus HB ile 4 kişi 190km
  • Ben değil çünkü kullanamıyorum.

Babamla giderken gördüğüm hızlar.

Yenileri söyliyeyim.
    2006 Model 407 1,6 motor 110 Beygir (Bolu otobanı) 208 KM/H 208 i geçmiyor araç sınırlamaya giriyor.
    2008 Model SEAT ALTEA XL 1,4 Motor 92 Bg 155 KM/H( En düşüğü bu sanırım ama babam söylediğine göre 200 kilometre yaptım diyordu)
    Eskilerden.
    Doğan-keşan yolunda-195 KM/H İbre neredeyse sonunu boylamıştı.
    PEJO 306-Edirne otobanı-205 KM/H-Bu hızda baya bir gittik yani saniyelik değildi.
    TİCARİ ARAÇ;
    Bizim komşu adnan abimiz vardı asfalt işi yapıyordu o zamanlar.
    2003 Model İVECO EUROCARGO-115 KMH(Takografında görülen hız bu karanılkta göstergeyi göremediğim için takograftan takıp etmişitm)
    2010 Model MERCEDES AXOR-1834-108-110 Arası birşeydi araçta Gez kesme olayı var.(En sağlamı bu araç)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Se_co -- 22 Ağustos 2011; 1:36:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Se_co

Ben değil çünkü kullanamıyorum.

Babamla giderken gördüğüm hızlar.

Yenileri söyliyeyim.
    2006 Model 407 1,6 motor 110 Beygir (Bolu otobanı) 208 KM/H 208 i geçmiyor araç sınırlamaya giriyor.
    2008 Model SEAT ALTEA XL 1,4 Motor 92 Bg 155 KM/H( En düşüğü bu sanırım ama babam söylediğine göre 200 kilometre yaptım diyordu)
    Eskilerden.
    Doğan-keşan yolunda-195 KM/H İbre neredeyse sonunu boylamıştı.
    PEJO 306-Edirne otobanı-205 KM/H-Bu hızda baya bir gittik yani saniyelik değildi.
    TİCARİ ARAÇ;
    Bizim komşu adnan abimiz vardı asfalt işi yapıyordu o zamanlar.
    2003 Model İVECO EUROCARGO-115 KMH(Takografında görülen hız bu karanılkta göstergeyi göremediğim için takograftan takıp etmişitm)
    2010 Model MERCEDES AXOR-1834-108-110 Arası birşeydi araçta Gez kesme olayı var.(En sağlamı bu araç)

doğan iyiymiş

• bmw 275 km/h
    saab 252 km/h
    mercedes 260 km/h
  • Rover 420 gsi 136 hp dohc 16 valf 185 nm torklu araç ile 230 km/h
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miroglu_

bmw 275 km/h
    saab 252 km/h
    mercedes 260 km/h

saatte 275 km'yi hangi yolda yaptınız çok merak ettim açıkcası...
  • quote:

bmw 275 km/h
    saab 252 km/h
    mercedes 260 km/h

Araç modelleri?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

quote:

bmw 275 km/h
    saab 252 km/h
    mercedes 260 km/h

Araç modelleri?

335xi
    s350 l
    3.0 t
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kızıl Baron

quote:

bmw 275 km/h
    saab 252 km/h
    mercedes 260 km/h

saatte 275 km'yi hangi yolda yaptınız çok merak ettim açıkcası...

urla düzlüğünü bilir misin?
  • quote:

işte bir örnek resim ;

Yokuş yok diyen olmadı da yukarıda paylaştığım "karayolu geometrik standartları"nı incelerseniz maksimum eğimin hangi hız sınırındaki yolda maksimum kaç olduğunu rahatlıkla görebilirsiniz, bunlar Karayolları Genel Müdürlüğü'nün (KGM) de kullandığı uluslararası "standartlar"dır.

Saygılarımla

• quote:

quote:

bmw 275 km/h
    saab 252 km/h
    mercedes 260 km/h

Araç modelleri?

videosunu izledim connectinizin güzel modlanmış aynı benim araba gibi hızlanması fakat benimki 180 nm sizinki 325 ki o tork nasıl yapıştırır bilemem torkun ne olduğunu pek çözemedim ama neyse
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lé Cola

quote:

quote:

bmw 275 km/h
    saab 252 km/h
    mercedes 260 km/h

Araç modelleri?

videosunu izledim connectinizin güzel modlanmış aynı benim araba gibi hızlanması fakat benimki 180 nm sizinki 325 ki o tork nasıl yapıştırır bilemem torkun ne olduğunu pek çözemedim ama neyse

http://www.bilgiustam.com/tork-nedir-ne-ise-yarar/

Burada anlaşılır bir şekilde açıklanmış. Torkun yüksek olması aracın daha esnek ve çekişinin yüksek olması demek. Kick-down yaptığımda çok güzel yapıştırıyor. Koptum geliyorum dercesine..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lé Cola

quote:

quote:

bmw 275 km/h
    saab 252 km/h
    mercedes 260 km/h

Araç modelleri?

http://www.bilgiustam.com/tork-nedir-ne-ise-yarar/

Burada anlaşılır bir şekilde açıklanmış. Torkun yüksek olması aracın daha esnek ve çekişinin yüksek olması demek. Kick-down yaptığımda çok güzel yapıştırıyor. Koptum geliyorum dercesine..

desenize dağılın ben geliyorum hesabı

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.