Şimdi Ara

En Fazla Kazandıran Link Kısaltma Siteleri 2021

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Link kısaltma siteleri geçmişten günümüze bir çok insan için gelir kaynağı. Bir çok internetten para kazanma modelinin yanı sıra link kısalt para kazan siteleri çok iyi bir alternatiftir. Bunun sebebi bağlantı paylaşarak para kazanmak oldukça kolay.

Dolayısıyla internetten para kazanmak gibi konularda içerik arıyorsanız link kısaltarak para kazanmak nasıl yapılır? Taktikleri nelerdir? En fazla para kazandıran link kısaltma siteleri hangileridir? Konuları üzerine yönelebilirsiniz.

En Fazla Kazandıran Link Kısaltma Siteleri 2021

En Fazla Kazandıran Link Kısaltma Siteleri 2021 Bu içeriğimde sizlere internetten en fazla para kazandıran link kısaltma siteleri listesi 2021 listesi hazırladım. Dilerseniz, en fazla para kazandıran Türk link kısaltma siteleri hangileri hızlı bir şekilde geçiş yapalım ve en iyi link kısalt kazan siteleri listesini görelim.

1. Tr.link

Tr.link Türkiye’nin en büyük link kısalt kazan sitelerinden birisidir. On binlerce kullanıcıya sahip bu link kısaltma ve para kazanma web sitesi ile link paylaşarak para kazanabilirsiniz.

2.  Bc.vc 

link kısalt kazan sitesi bir başka yüksek ödeme oranı ile emeğinizin karşılığını veren URL kısaltıcı. Gerçekten bin gösterim için 2 dolar ve üzeri muhteşem rakamlar. Yaklaşık 15 TL yapıyor AdSense bu kadar kazandırmıyor diyebilirim.

3.  Shrinkearn.com

En fazla ödeme yapan link kısaltma siteleri listemizin başında yer alan Shirinkearn yıllardan beri aktif ve şuana kadar tek bir sorun yaşanıldığını duymadım. Ödemeleriniz zamanında yapılır, ayrıca destek taleplerine anında dönüş yaparlar.

4. Ouo.io

Ouo.io, uzun zamandır faliyet gösteren güvenilir bir link kısalt para kazan sitesidir. Zamanında oldukça fazla kazandım daha sonrasında farklı link kısaltma ağına geçtim, ancak alternatif olarak kullanabileceğiniz en iyi link kısaltma sitesi. Ödeme oranları ise 1,5 dolar civarında ama TL’ye çevirdiğiniz zaman 8 liranın üzerinde oluyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En İyi ve Güncel Debrid Siteleri
    13 yıl önce açıldı
    en popüler 20 forum sitesi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.