Şimdi Ara

En gereksiz pasif (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
3
Favori
4.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 1nvdr

Wukong diyenleri görünce kalbim sıkıştı. Olum şakamı yapıyosunuz ciddimisiniz anlamadım ? Wukongun pasifi ve ultisi o kadar uyumlu ki aman allahım.

Ne uyumu pasifi çıkarılsa kimse fark etmez bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adaniellium

ben de death augmentini beğeniyorum zaten çünkü tek işe yarayan augment o. diğer augmentler çok useless kalıyor late gamede ama deathin iyi olmasına rağmen inceleyecek olursak

augment + bot + rylai + liandry + rabadon + void

ve build bitiyor. ancak alman gereken o kadar önemli şeyler var ki daha,

mana akışını sağlayacak hiç bir şey yok mesela, agresif olarak E spamlıyım fighttan önce poke yapamazsın

yeterince tankysin ancak hatalı bir pozisyonda yine de ölürsün çünkü zhonya/g.a benzeri bir item yok buildinde. zaten 80 armor 40 mr felan olur bu buildle (hadi per level mr olsa 50 mr olsun) yani 3klık etten bir duvar oluyorsun

CDR yok buildde, hiç hem de ve viktor cooldownları çok uzun olan bir hero. özellikle ultisi 2 dakika cooldownlı ve hiç azalmıyor. en seri atılan skilli Q nun bile 5 saniye cooldownı var

ve bu sıkıntılardan hiç birine bir çözüm getirilemiyor çünkü yukardaki itemlar kesinlikle olması gereken itemlar ancak slot kalmıyor

tabi dediğim gibi bu sadece benim böyle düşündüğüm bir nokta değil, millet kırılıyor o augmentin değişmesi için. en azından satılabilmesi için augmentlerin. yani o augmentle vuracağın bir 300 bonus damage oyunu değiştirmeyebilir ancak g.a ile ölüp kalkman çok şey değiştirebilir, aynı şey yukardaki diğer saydıklarım için de geçerli

Yani bilmiyorum bir yerde tabiki haklısın sana kesinlikle hak veriyorum.
    mana sıkıntım olmuyor pek neden bilmiyorum ama tfden önce en azından 2-3 e atabiliyorum+ yanımda clarity olan biri oluyor hep kendi için alıyor ama benim manam bitincede basıyor. hem blue buff ta var %20 cdr için . ha tabi alamama durumunda skillerin çok yavaş haklısın. belkide tf öncesini çok uzattıkları içindir bilmiyorum . savaşa girmeden 2-3 e atacak zamanım oluyor adam bazen savaştan ayrılıyor girse boşuna ölecek çünkü .
    bilmiyorum belki sen ister istemez yapıyorsundurda viktorla adamın içine girmiyorsunki tfde o kadar kolay ölmeyedebiliyorsun adamlar uyanık değilse.
    300 damage dediğin gibi birşey değiştirmez belki ama sorun burda damage değil.kendini koruması için ufak çaplı bir kalkanı 2-3 kere atsan rakibin yarı canlı savaşmasını sğlayacak e skili. 2 dakika cd side olsa yarım saniye(çok fazla değil ama alana etki ediyor o yüzden)susturma efekti+aoe stun. eğerki 2 kişiyi w ile sıkıştırıp ulti açıp e atarsan kesinlikle tank değilse kaçamaz.ki tanksa bile kaçamıyor. e ben 2 kişiyi aradan çıkardıysam tf de 3 klık et tanklığıda işime yarıyor. tabiki her zaman olmuyor bu dediklerim . içine herşeyin alınamayacağı 1 slot koyulmalı mesela sadece bot için.viktor ve jayce düşman mesela. jayce de o zımbırtıyı alıyor.onun neden item slotu kaplamadığını çok merak ediyorum :(

• quote:

Orijinalden alıntı: volvox7

quote:

Orijinalden alıntı: 1nvdr

Wukong diyenleri görünce kalbim sıkıştı. Olum şakamı yapıyosunuz ciddimisiniz anlamadım ? Wukongun pasifi ve ultisi o kadar uyumlu ki aman allahım.

Ne uyumu pasifi çıkarılsa kimse fark etmez bence

Düzgün bir şekilde cevap yazıyodum sana ama sonradan farkettim trolmüşsün. Hayırlı işler.
  • kesinlikle zac cok boş bir pasifi var parçacıklar utanmasa adamın baseye giedcek
  • Katss K kullanıcısına yanıt
    clarity?? clarity alınan bir aralıkta oynuyorsan her şey mübahtır zaten orasına ben karışamam competetive play çerçevesinde konuşuyorum ben
  • quote:

clarity?? clarity alınan bir aralıkta oynuyorsan her şey mübahtır zaten orasına ben karışamam competetive play çerçevesinde konuşuyorum ben

:D 5 kişide mana varsa işe yarıyor. ben almıyorum fakat duru görü kullanıyorum nadirde olsa.silver da yani dediğim sen gold plat falansan bilemiycem :D
  • nidalee

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katss K kullanıcısına yanıt
    elmas
  • quote:

elmas

:D ben çok yanlış gelmişim :D
    rankedda viktor çok oynamam ama işte dediğim gibi olunca yanımda giren arkadaşım alıyor. herneyse bronz değilim bari :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: CastellonA

quote:

Orijinalden alıntı: nobodyknowme

quote:

Orijinalden alıntı: Furkangok45

draven

şimdilik en azında earlyde karşı adcye üstünlük sağlıyo yüksek damageyle beraber kill alırsan ama ashe oyunun hiçbir safhasında işe yaramıyor arkadaş.O ultiye yakışmamış o pasif.

Damageyle

Türkçe de yabancı kelimeler yazımına göre ek alır zaten
  • shyvana 10 armor 10 mr dragon formunda 20 armor mr

abi bi cloth armor bile daha iyi yapmayın böyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: f1bilalII

kesinlikle zac cok boş bir pasifi var parçacıklar utanmasa adamın baseye giedcek

aynen o konuda haklısın 2 hafta oldu alalı kaç kere oyun attım sadece 1 kere ayağa kalkabildim pasif ile :/ çok yavaş toplanıyo ve direk kesiyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kekolayzır

Haftalık pasif konusuna hoşgeldiniz bu hafta cevabım Volibear iyi günler.

Kafan güzelmiş kardeş güle güle kulan voli o pasifle ölümsüz oluyor

Tf ve ashe pasifi gereksizdir

• quote:

quote:

quote:

draven

şimdilik en azında earlyde karşı adcye üstünlük sağlıyo yüksek damageyle beraber kill alırsan ama ashe oyunun hiçbir safhasında işe yaramıyor arkadaş.O ultiye yakışmamış o pasif.

Damageyle

Yanlış birşey yok, sen okula gittiğinden emin misin?
  • Cho'Gath

• ashe komple ezilen bir adc pasifi yok e'nin pasifi tırt işe yaramıyor Q damage arttırmıyor draven gibi sadece slow bi tek W ile damage atıyon ulti bile ap ile vuruuyor duy riot sesimizide şu kızcağıza adam gibi pasif ver ve oyna skilleri üzerinde :@
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Vamp

quote:

quote:

quote:

draven

Damageyle

Yanlış birşey yok, sen okula gittiğinden emin misin?

gitmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Susamcık

Talon %10 nedir abi :S

Katılıyorum, 10% nedir abi, true damage olsa yine neyse (gerci o zan bile ise yaramaz cok)

• Kennen der kacarım
  • Vallahi hiç düşünememiştim. 1,5 yıldır supp oynuyorum hiç aklıma gelmezdi.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.