Şimdi Ara

En gereksiz pasif (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
3
Favori
4.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Treyarch

quote:

Orijinalden alıntı: Aspiratör

lissandra.

lissandra dedi ya la

mana earlyde sorun oluyor zaten.
    lissandraninda earlysi cöp oldugu icin bi ise yaramiyor pasifi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Renekton.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaiTJerome

pasifi bilmem ama tartışmasız en berbat ulti twisted fate'de

vurun

• quote:

Orijinalden alıntı: DoubleJift

Viktor diyip uyumaya giderim

zırh ve büyü direncini[rünlerde] almana rağmen 63 ap ile başlayıp seviye başına +3 ap gerçektende çok gereksizmiş. hadi bende uyumaya gideyim
  • Lissandra.
  • Renekton?
  • Aatrox. Kim ne derse desin pasifin üstüne gelince ne yazarsa yazsın yalandır itibar etmeyiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: volvox7

Aatrox. Kim ne derse desin pasifin üstüne gelince ne yazarsa yazsın yalandır itibar etmeyiniz.

ciddi değilsin dimi?
  • karthus kog maw aatrozx
  • Sion.

• quote:

Orijinalden alıntı: kittyMiE

twisted fate

Şaka olduğunu söyle bunun inanamadım ciddiysen
  • Renektonunki baya kötü, viktorunki de baya kötü

reneninkini açıklamışlar ancak viktorunkinin kötü olmasının nedeni late gamede Death augmenti dışındakilerin tamamen useless olması. Augmentlerin verdikleri statlar aşırı düşük, verdikleri özelliklerse sadece death augmenti lategame de bir işe yarıyor.

O augment özel bir slotta olsa veya en azından satılabilse iyi olurdu, oraya item koyamamanız yüzünden lategamede herkes 6 itemlıyken sizde 5.5 item oluyor forumlarda çok şikayet edildi bu konuda ama takmadı sanırım riot
  • Teemo
  • Wukong diyenleri görünce kalbim sıkıştı. Olum şakamı yapıyosunuz ciddimisiniz anlamadım ? Wukongun pasifi ve ultisi o kadar uyumlu ki aman allahım.
  • tabiki de talonun pasifi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adaniellium

Renektonunki baya kötü, viktorunki de baya kötü

reneninkini açıklamışlar ancak viktorunkinin kötü olmasının nedeni late gamede Death augmenti dışındakilerin tamamen useless olması. Augmentlerin verdikleri statlar aşırı düşük, verdikleri özelliklerse sadece death augmenti lategame de bir işe yarıyor.

O augment özel bir slotta olsa veya en azından satılabilse iyi olurdu, oraya item koyamamanız yüzünden lategamede herkes 6 itemlıyken sizde 5.5 item oluyor forumlarda çok şikayet edildi bu konuda ama takmadı sanırım riot

şahsen viktor oynuyorum. vede o itemin olmasını iyi buluyorum.liandry+rylai+augment death çok iyi oluyor. deathınki liandryi tekrar aktifleştiriyor yarısına gelmeden efekt. üstüne rylaide eklenince liandrynin hasarda artıyor. birde rabadonun varsa o oyun tf den önce 1 e ile karşı takımın canı yarılarda :/

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Treyarch

quote:

lissandra.

lissandra dedi ya la

mana earlyde sorun oluyor zaten.
    lissandraninda earlysi cöp oldugu icin bi ise yaramiyor pasifi.

Tam tersine lissandra demek farm demek olduğu için ve sahip olduğu earlyde bile gayet iyi olan harass potansiyeli için gayet gerekli bir pasif

@jnr35:
    Bu yüzden biz onlara destek şampiyonları diyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HouseM.D. -- 29 Ekim 2013; 21:53:07 >

• Kimsede Malzahar dememiş. Yoksa ben mi en çöp pasif olarak görüyorum
  • Katss K kullanıcısına yanıt
    ben de death augmentini beğeniyorum zaten çünkü tek işe yarayan augment o. diğer augmentler çok useless kalıyor late gamede ama deathin iyi olmasına rağmen inceleyecek olursak

augment + bot + rylai + liandry + rabadon + void

ve build bitiyor. ancak alman gereken o kadar önemli şeyler var ki daha,

mana akışını sağlayacak hiç bir şey yok mesela, agresif olarak E spamlıyım fighttan önce poke yapamazsın

yeterince tankysin ancak hatalı bir pozisyonda yine de ölürsün çünkü zhonya/g.a benzeri bir item yok buildinde. zaten 80 armor 40 mr felan olur bu buildle (hadi per level mr olsa 50 mr olsun) yani 3klık etten bir duvar oluyorsun

CDR yok buildde, hiç hem de ve viktor cooldownları çok uzun olan bir hero. özellikle ultisi 2 dakika cooldownlı ve hiç azalmıyor. en seri atılan skilli Q nun bile 5 saniye cooldownı var

ve bu sıkıntılardan hiç birine bir çözüm getirilemiyor çünkü yukardaki itemlar kesinlikle olması gereken itemlar ancak slot kalmıyor

tabi dediğim gibi bu sadece benim böyle düşündüğüm bir nokta değil, millet kırılıyor o augmentin değişmesi için. en azından satılabilmesi için augmentlerin. yani o augmentle vuracağın bir 300 bonus damage oyunu değiştirmeyebilir ancak g.a ile ölüp kalkman çok şey değiştirebilir, aynı şey yukardaki diğer saydıklarım için de geçerli

• quote:

Orijinalden alıntı: -StrongeR-

quote:

Orijinalden alıntı: volvox7

Aatrox. Kim ne derse desin pasifin üstüne gelince ne yazarsa yazsın yalandır itibar etmeyiniz.

ciddi değilsin dimi?

Trollük de suç oldu
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.