Şimdi Ara

En GıCıK YeRLi DiZi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
0
Favori
2.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kurtlar Vadisi ve Sihirli Annem harbi çok gıcık yaw bi de Cennet Mahallesine fitil oluyorum o nedir ya rengarenk her yer.
    Koca ağızlı Çağla Şikel ve güya erkekliğin kitabını yazan Alişan kırosu alın bunu
    Kurtlar Vadisi de kıro dolu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhsycoMantis -- 5 Şubat 2006 18:54:19 >
  • Sihirli anneme Bir de TRT-1 de bir dizi var, kadın erkek kılığında bir dergide mi gazete de mi ne spor yazarlığımı ne yapıyor, bir de ona , bu kadar salakça bir şey olur ya.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Metalovski

quote:

Orjinalden alıntı: Arkadaş

kurtlar vadisi... gereksiz ve gıcık bi dizi

bende hiç sevmiyorum bu diziyi . herkes de bana diyorki neden izlemiyorsun ateşinmi var senin diyorlar.

sevmiyorum napim

Ya arkadaşlar kurtlar vadisinin kaç bölümünü izlediniz ve ne anladınız ??
    Sıradan bir dizi değil bişiler anlatmaya çalışıyor bu şekilde gıcık diyerek aşağılayazsınız..

O dizi Türkiye'de gelmiş geçmiş en güzel diziydi ve daha iisinin yapılması da zor görünüyor

• Kurtlar vadisi Türkiye nin gerçeklerini dile getiren bir dizi ama yinede gıcık dediklerine göre şöyle yorumluyorum abi bu gıcık diyenler Türkiyenin gerçeklerini sevmeyen kendilerini yüksek seviyeli gören yanlız zeminleri çok alçakta zannedenler. Bir nevi Bodur çam ağaçlarının yanında bir kavak ağacı kendini devlerin devi zanneder ya işte o hesap.
    Bide şöyle düşünün ki İnsanlar bu Ülkede yaşadıkları halde bu ülkenin gerçeklerine tamamen zıt durumda olanlar var bunlar bu memlekette çalıp çırpıp istisna çalışıp kazananlarda var bunlar işte bu tip şeylere ödün vermezler ama önemli olan onların değil onlara özenenlerin beğenmemesi.

Bunlar 1970 lerde neler olduğunu bilmeyenler sıkıyı görmeyenler bunlar 1960 dan kalma bir bey efendi görseler onada kıro derler. Bırakın abi duymayın gitsin.

• Sihirli annem'in yanında,Kanal 7'de Kezban Yenge diye bi dizi var.Düşmanıma izletmem ben bu diziyi
  • bence en gıcık dizi""""KURTLAR VADİSİ"""....bu ne ya çok çok çok saçma bi film.anca adam öldürüyolar.birinin peşine takılıyolar onu öldürmek için.bırakın ya bu işleri.saçmalamayın.
  • Kurtlar wadisi diorum ben ....
  • kurtlar vadisi
  • quote:

Orjinalden alıntı: guvenkab

Kurtlar vadisi Türkiye nin gerçeklerini dile getiren bir dizi ama yinede gıcık dediklerine göre şöyle yorumluyorum abi bu gıcık diyenler Türkiyenin gerçeklerini sevmeyen kendilerini yüksek seviyeli gören yanlız zeminleri çok alçakta zannedenler. Bir nevi Bodur çam ağaçlarının yanında bir kavak ağacı kendini devlerin devi zanneder ya işte o hesap.
    Bide şöyle düşünün ki İnsanlar bu Ülkede yaşadıkları halde bu ülkenin gerçeklerine tamamen zıt durumda olanlar var bunlar bu memlekette çalıp çırpıp istisna çalışıp kazananlarda var bunlar işte bu tip şeylere ödün vermezler ama önemli olan onların değil onlara özenenlerin beğenmemesi.

Bunlar 1970 lerde neler olduğunu bilmeyenler sıkıyı görmeyenler bunlar 1960 dan kalma bir bey efendi görseler onada kıro derler. Bırakın abi duymayın gitsin.

• quote:

Orjinalden alıntı: RaCoN

Sihirli annem'in yanında,Kanal 7'de Kezban Yenge diye bi dizi var.Düşmanıma izletmem ben bu diziyi

• Bütün Diziler
  • kurtlar vadisine laf etmein yaa. tabikide aşk oyunu berbat
  • Şu Kurtlar Vadisi'ne laf edenleri toplu halde öldürmek lazım

En gıcık yerli dizi,K.V. ye laf atanların izlediği tüm dizilerdir..
  • sihirli annem ve cennet mahallesi bu kadar mı gıcık olur yaa
    cok kotu 2side
  • aliye
  • quote:

Orjinalden alıntı: beckhir

Şu Kurtlar Vadisi'ne laf edenleri toplu halde öldürmek lazım

Hocam ne yaptınız ya toplu katliyam Gaz odası mı yoksa radyasyon mu kullancaz

• KuRtLaR VaDiSiNe LAF YOKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
  • sihirli annemi unuttuq... zaman kaybı ve beyin yıkamadan başka bişi deil...
  • quote:

Orjinalden alıntı: beckhir

Şu Kurtlar Vadisi'ne laf edenleri toplu halde öldürmek lazım

fanatikliği geçtik holiganlığa gidiyor bu iş galiba

• k.v beckhir'e inat
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.