yazıya şöyle bir göz attıp powerlifting yapanları öve öve bitirememişsin.neye göre kime göre en güçlü belirleniyor ?
Atılabilecek en güçlü yumruktan bahsetmedim konumda ama bu yazıyı buna göre de baz alabilirsin. Ben Powerlifting'i sadece örnek gösterdim. Orada en güçlüyü anlattığım örneklerdeki kastım kaldırılan ağırlık bazında güçten yola çıkılarak belirlendi ama en güçlü güreşçi için de veya boksör için de "farklı farklı örnekler vererek" bu çıkarımı yapabilirsin. Neredeyse her branş için bu çıkarım yapılabilir ama bir boksörün en iyi Powerlifter olamayacağı gibi, bir Powerlifter'ın da en iyi boksör olamayacağı ortada.
Yani, senin için en güçlü olmak dövüş ile belirleniyorsa, bir Powerlifter olmak çok büyük önem arz etmeyecektir, senin için en güçlü olmak ağırlık kaldırmak ile belirleniyorsa, bir Powerlifter olmak önem arz edecektir. Güreş için de aynı şey geçerli. Herkes kendine göre en iyi branşta en iyi olabilir ama bu kütleler arasında yaptığım bağıntıları geçersiz kılmaz.
sen bu forumda takılan herkesi asosyal - 7 - 24 pc takılan kişiler mi sanıyorsun ? yani gelmiş uzun uzun açıklama yapmışsın sanki bunu bilmiyormuşum gibi
Ben benim bilmediğimi düşündüğünü sandığım için bunu yazdım.
daha fazla uzatıp kalp kırmaya gerek yok.şikayet et benim mesajlarımı silsinler sende konuya devam edersin
Yok, sorun yok ortada. Ben sadece düşüncelerimi paylaştım, sen de öyle yaptın aslına bakarsak ama madem rahatsız olduk, uzatmamamız yetecektir.
İyi akşamlar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme