Şimdi Ara

EN güçlü pokemon (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
3.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: yih_hu

quote:

Orjinalden alıntı: GitarciEntei

armaldo sadece bug deil ki! türü onun bug and rock!!!

sableye de sadece dark deil dark and ghost!!!!!!!!

ben sableye ye bişey demedim ki zaten benim en sevdiğim pokemon o

• elektrik olarak zapdos en iyisi,ateşde ho-oh,dragonda Dragonite ile Salamance,kayada ayradaktil,rhydon ve golem,buzda lapras ve cloyster,böcek ise Caterpie derim güçlü diil ama çok şirin
  • elektrik bence dratinilic dark and ghost tartışamasız sableye bug and ghost tartışmasız shedinja ateş dratinire su suıcune ve en iyi taş pokesi aerodactyl'dir benim için
  • En iyi su pokesi relicanht
  • En güçlü pokemon tartışmasız Sableye
  • Bundan sonra Dark Ralicanth kascam
  • türleri geçin en iyi poke dark sableye dir inan mayanlarwww.psypokes.com dan baka bilirler burda kim neden dayak yiyo var.dikkatinizi çekerse sableyeye geldiğinizde sableyeye hiç bir türün güçlü vuramadığını ama dier pokelere en azından 1 türün çok güçlü vurduğunu göreceksiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Burrakk_15

bence en iyi psişik mewtwo en iyi alev chaizard en iyi elektrik raicu en iyiler bunlar bence

en iyi psyhic pokesi unown ama mewtwo ya hidden power eklersen mewtwo daha güçlü olur
  • ya arkadaşlar siz ne derseniz deyin en güçlü pokemon pokemonların tanrısı olan arceus ben filmi izledim çok güzeldi sizde izleyin görün film arceus and the jewel of life altyazılısını izleyin türkçesi yok
  • bu site muhteşem

[simage][/simage]
    [code][/code][simage][/simage]
    quote:

• Arkadaşın üzerine gitmemenizi temenni ediyorum.
  • Bana göre Gengar
  • Başlığa " Pokemon Crater'e göre " eklemelisin. Yorumların çoğu öyle, görünce şaşırdım çoğuna. Oysa ki Crater için yapıyorlarmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bardaktaki mısır

Başlığa " Pokemon Crater'e göre " eklemelisin. Yorumların çoğu öyle, görünce şaşırdım çoğuna. Oysa ki Crater için yapıyorlarmış.

Çok saçma bir yorumda bulundun. Ekim 2006 tabi ki crater'e ait. Konuyu açanın sahibinin bunu göreceğini hiç zannetmiyorum.
  • en iyi Ghost=Giratina
    en iyi Dark=Darkrai
    en iyi su=Palkia
    en iyi ateş=Reshiram
    en iyi elektrik=Raikou
    en iyi steel=Dialga
    en iyi psychic=Lugia yada Mewto tartışmada hala
    ve EN EN EN İYİ HER KONUDA ARCEUS HER ATAĞI PÜSKÜRTEBİLİR AYNI ZAMAN DA HER ATAĞI KULLANABİLİR HER FORMA DÖNÜŞEBİLİYOR
  • quote:

Orijinalden alıntı: PoKeBuRn

quote:

Başlığa " Pokemon Crater'e göre " eklemelisin. Yorumların çoğu öyle, görünce şaşırdım çoğuna. Oysa ki Crater için yapıyorlarmış.

Çok saçma bir yorumda bulundun. Ekim 2006 tabi ki crater'e ait. Konuyu açanın sahibinin bunu göreceğini hiç zannetmiyorum.

Şimdi fark ettim evet fakat amacım konuya girip bakınca yorumların başlıkla çelişkili olduğunu belirtmekti. Ayrıca, konuda tarihe bakmadım ve hortlatanlar sayesinde bu konuyu gördüm.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PoKeBuRn

quote:

Şimdi fark ettim evet fakat amacım konuya girip bakınca yorumların başlıkla çelişkili olduğunu belirtmekti. Ayrıca, konuda tarihe bakmadım ve hortlatanlar sayesinde bu konuyu gördüm.

Nasıl tarihi anlamıyorsunuz bende bunu anlamıyorum. Mesaj atanlara baksan şuan burada hiç takılmayan kişiler zaten.

• en iyi hayalet GENGAR
  • Nevzat-FC INTER 1. nesle göre olabilir ama GENGAR o kadar güçlü değil ve 5 yıllık konu hortlatılmış ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: emin_43

Nevzat-FC INTER 1. nesle göre olabilir ama GENGAR o kadar güçlü değil ve 5 yıllık konu hortlatılmış ya

dEdiğin doğru olabilir. 127. bölüm galiba çarizard sakinleşiyordan sonra izlemedim. Ama Gengar ı kim yenebilir ki hayalet sonuçta

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.