Böcek pokemonlar çok rahat yenebilir giratinada hayalet saldırıları yapabilen bir pokemondur.Sen sadece 1 ve 2. nesil pokemonlarda kalmışsın Gengardan güçlü ghost pokemonlar var
quote:
Orijinalden alıntı: emin_43
Böcek pokemonlar çok rahat yenebilir giratinada hayalet saldırıları yapabilen bir pokemondur.Sen sadece 1 ve 2. nesil pokemonlarda kalmışsın Gengardan güçlü ghost pokemonlar var
quote:
Nevzat-FC INTER 1. nesle göre olabilir ama GENGAR o kadar güçlü değil ve 5 yıllık konu hortlatılmış ya
son mesaj 1 mart 2011 19 gün ne zamandan beri 5 yıl oluyo :D
quote:
Orijinalden alıntı: dark*spiderman
quote:
Nevzat-FC INTER 1. nesle göre olabilir ama GENGAR o kadar güçlü değil ve 5 yıllık konu hortlatılmış ya
son mesaj 1 mart 2011 19 gün ne zamandan beri 5 yıl oluyo :D
Bak Bakim Benden Önceki mesaja kim hortlatmış konuyu daha Alla
quote:
Orijinalden alıntı: zafer_97
quote:
Orjinalden alıntı: Burrakk_15
bence en iyi psişik mewtwo en iyi alev chaizard en iyi elektrik raicu en iyiler bunlar bence
en iyi psyhic pokesi unown ama mewtwo ya hidden power eklersen mewtwo daha güçlü olur
Bak Bu Mesajdan sonraki mesaj Şubat 2011
quote:
Orijinalden alıntı: Black Burn
quote:
Orijinalden alıntı: bardaktaki mısır
quote:
Orijinalden alıntı: PoKeBuRn
quote:
Orijinalden alıntı: bardaktaki mısır
Başlığa " Pokemon Crater'e göre " eklemelisin. Yorumların çoğu öyle, görünce şaşırdım çoğuna. Oysa ki Crater için yapıyorlarmış.
Çok saçma bir yorumda bulundun. Ekim 2006 tabi ki crater'e ait. Konuyu açanın sahibinin bunu göreceğini hiç zannetmiyorum.
Şimdi fark ettim evet fakat amacım konuya girip bakınca yorumların başlıkla çelişkili olduğunu belirtmekti. Ayrıca, konuda tarihe bakmadım ve hortlatanlar sayesinde bu konuyu gördüm.
Nasıl tarihi anlamıyorsunuz bende bunu anlamıyorum. Mesaj atanlara baksan şuan burada hiç takılmayan kişiler zaten.
dostum bu en son mesajsenin hatlar karıştı galba
offf dostum son mesajdakine cevap verdim ve dedimki bu arada 5 yıllık hortlatılmış bak lucario nickli elemanın forumdaki ilk mesajı bu konuyu hortlatmak olmuş sen ne yapmaya çalışıyorsun anlamadın
öff tamam tamam öyle
Düzgün konuş dedim herşeyden önce
Arceus reyiz.
Benim için Gengar ve Lucario nun hadi bi De mewtwo ve Darkrai nin çok büyük yeri var. konu hortlatmaktan ne zevk alıyonuz ??
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme