Şimdi Ara

En güçlü süper kahraman kim? (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
461
Cevap
2
Favori
27.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ryuk herkesi oldurur mu? Benim attigim mesaja cevap verin ilk Birde cr bilginizi gelistirin, Ryuk herkesi oldurur ne demektir Death alayini alir derim bende

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet, Ryuk herkesi öldürür.. Saydığınız o süper kahramanlardan bahsediyorum.
    Ryuk bir shinigamidir. Yani ölüm meleği.. Ölümsüzdür, fiziksel yada diğer hiçbirşekilde saldırılardan etkilenmez. Bahsettiğiniz tüm süper kahramanları kolaylıkla öldürebilir. Üstelik hiçbir enerji kaybı yaşamadan...
    En güçlü Superman, Galactica , Apocalypse vs diyorsunuz ama hepsi kendi dünyasının, daha doğrusu kendi yaratıcılarının hayal gücü... Yarın birisi çıkıp, Spawn veya o tarz bir karakter yaratsa ve bir bakışıyla, mutant, tanrı, zaman ötesi, evren üstü herşeyi yok edebilir dese, böyle güçler eklese.. En güçlü o olur.. Tartışması bile anlamsız bir konu bu bence...
    Mesela bir He-Man olayı vardır.. Evrendeki en güçlü adam. Yani demek istediğim, tamamen karakteri oluşturan kişiyle ilgilidir.
    Hatta Superman gibi b.... çıkarttıktan sonra, heyecan katmak için kriptonit gibi bir zayıf noktasınıda yaratabilirler.
     En güçlü süper kahraman kim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dawinter

Evet, Ryuk herkesi öldürür.. Saydığınız o süper kahramanlardan bahsediyorum.
    Ryuk bir shinigamidir. Yani ölüm meleği.. Ölümsüzdür, fiziksel yada diğer hiçbirşekilde saldırılardan etkilenmez. Bahsettiğiniz tüm süper kahramanları kolaylıkla öldürebilir. Üstelik hiçbir enerji kaybı yaşamadan...
    En güçlü Superman, Galactica , Apocalypse vs diyorsunuz ama hepsi kendi dünyasının, daha doğrusu kendi yaratıcılarının hayal gücü... Yarın birisi çıkıp, Spawn veya o tarz bir karakter yaratsa ve bir bakışıyla, mutant, tanrı, zaman ötesi, evren üstü herşeyi yok edebilir dese, böyle güçler eklese.. En güçlü o olur.. Tartışması bile anlamsız bir konu bu bence...
    Mesela bir He-Man olayı vardır.. Evrendeki en güçlü adam. Yani demek istediğim, tamamen karakteri oluşturan kişiyle ilgilidir.
    Hatta Superman gibi b.... çıkarttıktan sonra, heyecan katmak için kriptonit gibi bir zayıf noktasınıda yaratabilirler.

Super Hero lari oldurebilir evet. Ama Zarathos u veya Mephisto yu oldurmeye gucu yetmeyecektir bunu diyorum. He man kendi evrenindeki en guclu kisidir. Ondan daha guclu olan birisi olmadigindan bu sekilde soylenir fakat onun gucu hulk a bile anca denk gelir. Superman e hic denk degildir. Yani o evrenden DC ye gelse He man, evrenin en guclu adami falan olamayacaktir

Ayrica o karakterler zink diye ortayq cikmamakta. Spawn in yine bir kurgusu vardir fakat yine en guclusu falan degildir. Onu yenecekte tonla adam bulurum.

Mesela Beyonder cikartildigi zaman Toaa dan sonraki en guclu kisi olarak cikmistir ve onu durdurabilecek kisinin Molekul man oldugu soylenmistir (toaa haricinde).

Ee bu devam etti boyle. Bunu yapan kisi isi birakinca (sanirim) beyonder in de boyle guclu olmasinin anlamsiz oldugu dusunuldugu icin suanda adi bile gecmiyor cr lerde. Cok gucsuz bir duruma getirildi cunku. O yuzden bir vs atilirken Beyondr ile ilgili Pre-Retcon olarak gecer. Cunku o donem icin gucludur simdi ise iyle degil.

Yani biri cikti hop yapti, herkes kabul etti diye birsey olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 10 Ocak 2014; 5:27:33 >

• Ona bakarsan, superman de kendi evrenin en güçlü adamı vs... He-Man' in evrenine gelirse O'da kaybeder He-man e karşı... Hepsi kendi evrenin en güçlü adamı...
    O yüzden diyorum çok mantıksız, yersiz bir tartışma. Ayrıca He-Man, Hulk'dan daha güçlüdür. Hulk öfkesiyle hareket eder, He-Man hem güçlü hemde zekidir. Evrendeki en güçlü adam. :)
    Ryuk kaybetmez... Shnigimaileri öldürmenin bir iki yolu var. Bunlardan birisi; Shinigaminin, bir insanın hayatını kurtarması, yani ömrünü uzatmasıdır ki Ryuk, hiçte böyle birisi değildir. Kira' yı bile kendisi öldürmüştür. Hiçlikte yaşar Ryuk, ölümsüzdür aynı zamanda ölüden daha ölüdür....

Birisi manga karakteri olduğu için karşı çıkmıştı Ryuk' a ama önceki mesajlarda Kratos' dan bahseden birisine kimse böyle bir tepki vermedi. Kratos ç.roman karakterimi? Ryuk'a verilen tepkinin nedeni; Ryuk karşısında boyun eğilmesidir.

• Birde One Above All var.. Bilmiyorum bundan bahsedildimi daha önce..

En güçlü süper kahraman yerine, en çok satan süper kahraman diye sormak lazım aslında... En çok sevilen demiyorum çünkü; çizgi roman okumayan hatta sevmeyen insanlar, sinemada gördükleri zaman bir süper kahramanı hak etmedikleri bir yere çıkartabilirler. Yada filmi kötü olduğu için, ç.roman okurları tarafından çok sevilen bir karakteri başarısızda gösterebilirler.. Buna, filmde o karakteri canlandıran oyuncu ve oyuncunun hayranları bile etki edebilir... Mesela süper kahraman denince akla ilk SuperMan gelir... Ama ç.roman okurlarına sorsan, superman orta sıralarda yer alır. Çünkü superman ç.romanı diğerleri kadar heyecanlı değildir. Bir sürüde absürt öğe barındırır. Mesela kimse Clark Kent ve SuperMan benzerliğini farketmez. Bir gözlük takmayla bam başka biri olur, ayırt edemezler... Aynı şey He-Man içinde geçerli.. İnsan bir maske vs düşünür..
    Bence, kurgusu, tasarımı, içeriği ve dövüş sahneleri, silahlarıyla vs.. en iyisi Spawn ve WitchBlade dir. Tabii birde Jim Lee faktörü var. Hangisine el atsa, uçurur o adam. Onun çizeceği Kaptan Mağara adamı serileri bile tavan yapar... :D

• Bende tam onu yazmayi dusunmustum siz atlamissiniz

Bu olay oyle olmuyor iste. Superman o evrene gitse o evrendeki en guclu kisi olur cunku o boyle cizilmistir. He man hic yumruklariyla zamanda kirilmalara acmis midir? Yok. Karadeligi tasiyip ona dayanabilecek kadar dayanikli midir ? Yok.

Ee nasil Supes oraya gitse yenilir diye sorarlar adama kendi evreninde en giclu olabilir he man fakat oraya superman gitse em guclusu o olacaktir. Galactus gitse o, hulk gitse belki o vs uzar gider bu liste

Ryuk ise kendi evreninde ona verilen gucu yansitir. Ondan fazlasini degil. Bir kac neden den bu yaratiklar ole biliyorsa uzgunum ne Abraxas i yener ne de Galactus u. Bu adamlar Evren yok ediyor. Ryuk yok edebilir mi? Yok. Zarathos gibi birisi bile yener onu. Direk cennet cehennem alakali bir karakter. Ryuk un guc konusunda yakin oldugu tek kisi benim gozumde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dawinter

Birde One Above All var.. Bilmiyorum bundan bahsedildimi daha önce..

En güçlü süper kahraman yerine, en çok satan süper kahraman diye sormak lazım aslında... En çok sevilen demiyorum çünkü; çizgi roman okumayan hatta sevmeyen insanlar, sinemada gördükleri zaman bir süper kahramanı hak etmedikleri bir yere çıkartabilirler. Yada filmi kötü olduğu için, ç.roman okurları tarafından çok sevilen bir karakteri başarısızda gösterebilirler.. Buna, filmde o karakteri canlandıran oyuncu ve oyuncunun hayranları bile etki edebilir... Mesela süper kahraman denince akla ilk SuperMan gelir... Ama ç.roman okurlarına sorsan, superman orta sıralarda yer alır. Çünkü superman ç.romanı diğerleri kadar heyecanlı değildir. Bir sürüde absürt öğe barındırır. Mesela kimse Clark Kent ve SuperMan benzerliğini farketmez. Bir gözlük takmayla bam başka biri olur, ayırt edemezler... Aynı şey He-Man içinde geçerli.. İnsan bir maske vs düşünür..
    Bence, kurgusu, tasarımı, içeriği ve dövüş sahneleri, silahlarıyla vs.. en iyisi Spawn ve WitchBlade dir. Tabii birde Jim Lee faktörü var. Hangisine el atsa, uçurur o adam. Onun çizeceği Kaptan Mağara adamı serileri bile tavan yapar... :D

Resmini attiginiz kisi Celestial One above All dur. Cokca kez bahsi gecti fakat Asil TOAA omniverse u olusturan kisidir. Bu resimdeki ile alakasi yok zaten.

Superman in gozluk takma olayi kriptonit ile ilgiliydi yanilmiyorsam. Google da arastirirsaniz bulabilirsiniz rahatlikla

• SuperMan, kendi gezegeninde bu güçlere sahip olamıyor. Kendi evrenin doğasına göre ancak Superman... Eternia, yani He-Man' in gezegenine geldiğinde bu güçlerini kaybedebilir.

DC Comics' in yayınladığı bir bölüm.. Ve SuperMan şöyle diyor; '' İskeletorun büyüsü altındayım ve He-Man' e saldırmam gerek. Bu beni öldürebilir...'' Yani okurları heyecanlandırmak için He-Man' in gücüne dikkat çekiyorlar...

• Non canon bir cr. Kendi evrenin de falan en guclu degil superman

• Hadi non canon diye bir sey soylemezlik yapmayayim

Seri eski gibi duruyor bayagi (bilemiyorum okumadim o seriyi). Superman icin saydigim karadelige dayanmasi ve yumruklariyla kirilmalara yol acmalari gunumuze daha yqkin cr lerde geciyor. En son tek eliyle 200 kentilyon kaldirmisti.

Dc simdilerde ise tum evreni sifirlayarak karaktetleri en bastan anlatmaya basladi, baslamisti. Oradaki superman (superman artik tayt giymiyor onu da belirtiyim) icin 6.6 Kentilyon kaldirabilecegi soyleniyor. He man ne yapmis?

Gecmisi vs lere katmayida cok dogru bulmuyorum. Oldu olacak pre retcon beyonderi alalim alayini alsin karakterlerin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 10 Ocak 2014; 18:14:07 >

• Mesajlarimi goremiyorum yav

• Süperman hepsini döver

• hatırlayan var mı bilemem, bir ara muhammed ali vs superman vardı. ver ben10 hayranı bir yazara, çizere supermanı evire çevire dövdürt, ben10'e , olay bu:D
  • nemesissx N kullanıcısına yanıt
    Ama çizgiroman kültürü denilen bir durum var. O kültür içerisinde kabul görmesi gerekiyor.
    Aksi taktirde; Marvel, indigo, darkhorse, dc comics, topcow vs sürekli yeni karakterler yaratıyor. Bunlardan birinide yenilmez, yok edilemez cinsten yaratıverir, hiç dert değil.. Ama Çizgiroman kültürüne ters düşeceği için böyle birşey yapmıyorlar. Bir hikaye örgüsü var her çizgiroman karakterinin. Pat diye ikinci bir süperman veya Galactica yaratırlarsa, bütün dengeyi bozar bu... Onlarında kendilerine göre bir hesabı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

Bende tam onu yazmayi dusunmustum siz atlamissiniz

Bu olay oyle olmuyor iste. Superman o evrene gitse o evrendeki en guclu kisi olur cunku o boyle cizilmistir. He man hic yumruklariyla zamanda kirilmalara acmis midir? Yok. Karadeligi tasiyip ona dayanabilecek kadar dayanikli midir ? Yok.

Ee nasil Supes oraya gitse yenilir diye sorarlar adama kendi evreninde en giclu olabilir he man fakat oraya superman gitse em guclusu o olacaktir. Galactus gitse o, hulk gitse belki o vs uzar gider bu liste

Ryuk ise kendi evreninde ona verilen gucu yansitir. Ondan fazlasini degil. Bir kac neden den bu yaratiklar ole biliyorsa uzgunum ne Abraxas i yener ne de Galactus u. Bu adamlar Evren yok ediyor. Ryuk yok edebilir mi? Yok. Zarathos gibi birisi bile yener onu. Direk cennet cehennem alakali bir karakter. Ryuk un guc konusunda yakin oldugu tek kisi benim gozumde.

alakası yok
    süperman heryerde heman i yener ,tek istisnası eternia dır yani süperman eternia ya gidip he man ı yenemez,gücü ne kadar olursa olsun heman e yenilecektir.süperman oraya gidince nasıl yeniliyo diye sorarlarsa cevabı şudur :eternia da hiçbirşey he man dan güçlü olamaz o boyutun doğa kanunu budur.

• quote:

Orijinalden alıntı: nemesissx

hatırlayan var mı bilemem, bir ara muhammed ali vs superman vardı. ver ben10 hayranı bir yazara, çizere supermanı evire çevire dövdürt, ben10'e , olay bu:D

yalnız o özel albümde kriptonit altında dövüşüyolardı yani süperman vs ali değilde .clark kent vs ali gibiydi süper güçleri yoktu ona rağmen yenildi ama ezilmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: last blade

quote:

Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

Bende tam onu yazmayi dusunmustum siz atlamissiniz

alakası yok
    süperman heryerde heman i yener ,tek istisnası eternia dır yani süperman eternia ya gidip he man ı yenemez,gücü ne kadar olursa olsun heman e yenilecektir.süperman oraya gidince nasıl yeniliyo diye sorarlarsa cevabı şudur :eternia da hiçbirşey he man dan güçlü olamaz o boyutun doğa kanunu budur.

He man kendi boyutunda en guclu karakterdir herseyiyle FAKAT bu boyuta He man den daha guclu oldugunu dusundugumuz Superman, Galactus, Spectre vs gibi kisiler getirirsek He man bir cacik yapamaz yine.

Sizin dediginiz mantikla oraya gidenin gucu dusuyor he man yensin diye veya He man in gucu artiyor. Hangisi? Boyle birsey mumkun yani

He man in boyutuna Superman gitse yine 200 kentilyon kaldiracak veya yine gezegen cekecek degil mi? Bunlari yapamayan he man e bir anda guc mu verecekler yapsin diye?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 25 Ocak 2014; 13:41:42 >

• olayın özü tam olarak öyle,süperman etenia ya gitiğinde he man ondan güçlü olacaktır, o evrenin (yada boyutun) değişmez kuralıı -hiç bir şey(madde ,kişi,silah) he man dan daha güçlü olamaz, eternia evrenin manyetik olarak en önemli noktası aynıı şekilde gölgeler (yada orjinal adıyla grey skull) manyetik merkezdir oda güç oranını değiştirebilir.

ayrıca mekan her zaman eksi artı etki yapar aquaman ile okyanusta karşılaşmak la ormanda karşılaşmak aynı şeymi

süperman he man ın boyutuna gidince 200 kentrilyon kaldıramaz güçünün sınırı he man ın altıdır çünkü,
  • quote:

Orijinalden alıntı: last blade

olayın özü tam olarak öyle,süperman etenia ya gitiğinde he man ondan güçlü olacaktır, o evrenin (yada boyutun) değişmez kuralıı -hiç bir şey(madde ,kişi,silah) he man dan daha güçlü olamaz, eternia evrenin manyetik olarak en önemli noktası aynıı şekilde gölgeler (yada orjinal adıyla grey skull) manyetik merkezdir oda güç oranını değiştirebilir.

ayrıca mekan her zaman eksi artı etki yapar aquaman ile okyanusta karşılaşmak la ormanda karşılaşmak aynı şeymi

süperman he man ın boyutuna gidince 200 kentrilyon kaldıramaz güçünün sınırı he man ın altıdır çünkü,

Okyanus ile orman bir boyut kadar farkli degil. Bilemiyorum, Cr yazari olmadim hic Neye gore bu sekilde degerlendiriyorlar? O zaman dedigim gibi Spectre bile He man den gucsuz olur oyle olmaz mi siz soyleyin? Mesela İnfinity gauntlets DC evreninde calismadigi soyleniyor ama niyesi yok Cok sacma bir yere variyor cr yazarlarinin bu dusuncesi. Galactus gitse he man den gucsuz micheal gitse oyle o gitse oyle bu gitse oyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 25 Ocak 2014; 17:16:47 >

• ya hiç orda olmayacaklar yada he man dan daha güçsüz olacaklar,
    tekrar söyleyim olay tamamen eternia ile alakalı yoksa süperman he man i her şeklil yer.burdaki durum diğer örneklerden farklı şöyle düşünmek lazım nasıl bazı olaylar( güneşe yakın olmak ,suda olmak,mücevher kullanmak tarzı şeyler) karekterin sınırını durumunu değiştiriyorsa burdada aynısı söz konusu,nasıl ki süpermanın burada inanılmaz güçleri olması o çr evreni için garip gelmiyorsa,he man evreni içinde bölle bir durum söz konusu işte.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.