Şimdi Ara

En Güçlü Süperkahraman Hangisi (776. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.558
Cevap
40
Favori
456.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 774775776777778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sen daha dikkatli oku

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: weros

ERDİ BAŞKAN herkesi döver
    Katılıyorum hocam..
  • Karakter olarak zaten Superman, Thor, Silver Surfer, Sentry gibi karakterler var. Franklin ile bunları karşılaştırmak çok güzelmiş.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ben1905 -- 29 Temmuz 2018; 17:59:29 >
  • Surfing with the Alien en güzel cevabı vermiş.Konu kahramanlar ile ilgili.Oldu olacak One Above All ve Over Monitor felan deriz konu kapanır.Olabilecek en uçuk herolar adam warlock,silver surfer,dr.fate,thor,dr.stange,superman gibileridir.Franlklin felan ayrı statüde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ben1905

Surfing with the Alien en güzel cevabı vermiş.Konu kahramanlar ile ilgili.Oldu olacak One Above All ve Over Monitor felan deriz konu kapanır.Olabilecek en uçuk herolar adam warlock,silver surfer,dr.fate,thor,dr.stange,superman gibileridir.Franlklin felan ayrı statüde.
    Adam Warlock bana kalırsa yine Thanos statüsüne girer.
  • Surfing with the Alien kullanıcısına yanıt
    Thanos statüsünde olduğu kesinde sıkıntı thanosun statüsünün değişkenliği.Thora hulka ve diğer herolara aynı anda tek attığıda var,warior madness thor ile berabere kalmışlığıda var.Gerçi warior madness thor hafife alınacak gibi değilde sonuçta genede kahraman statüsünde.Bu mantıkla warlock içinde bu statüde dedim.Yoksa warlock için cidden tereddütte kalmıştım.Bilmiyorum belki kahraman statüsün de olmayadabilir.
  • ben1905 kullanıcısına yanıt
    Benim okuyup anladığım ve bundan çıkarttığım sonuca göre Adam Warlock bir karakterden fazlası tamamiyle, evrenin sembolü bu yüzden tamamiyle süper kahraman demek yanlış olur. Sonuçta yaptıkları belli.
  • Surfing with the Alien kullanıcısına yanıt
    Aslınad bir yandan da haklısınız.Eternity,infinity gibi karakterlerin bile ciddiye aldığı bir isim warlock.Hele ig yi ele geçirdiği zaman verdiği ayar gerçektende takdire şayandı.

Büyük adam warlock.Gücü tartışılabilir ama evet marvel deki üst düzey kozmik karakterlerden biri denebilir.
  • Ya aslında dc ve marvel'de ki kozmik güçleri kahramandan saymamak lazım. yani ne eternity, ne diğer kozmik güçler kendilerine dokunulmadığı için işlere karışmıyorlar. kötülerde kahraman olamaz. mesela dc'deki darkseid. kötülerin kaderi zaten yenilmek ne kadar güçlü olurlarsa olsunlar. bir tek thor ve wonderwoman istisna olabilir o da insanları kurtarmaya çalışıyor. gümüş sörfçü çok okumadım kozmik bir varlık, belki o da olabilir.

o yüzden batman, süperman, hulk, thor seviyesinde bakılırsa bu dördü özel bir yere sahip. güç bakımından batman'i çıkarmak lazım bunların içinden. süperman-hulk thor içerisinden de hangisi daha güçlü denirse thor asgardlı, süperman kriptonlu, hulk ise dünyalı. içlerinden tek dünyalı hulk olduğu için hulk daha seçilebilir.

İlla thor ile süperman den birini seçmek gerekirse de thor; sonuçta iskandinav tanrısı olduğu için daha avantajlı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Surfing with the Alien

Karakter olarak zaten Superman, Thor, Silver Surfer, Sentry gibi karakterler var. Franklin ile bunları karşılaştırmak çok güzelmiş.
    Gel gel bak Surfing with Alien in dediğine bak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hope_Of_World kullanıcısına yanıt
    burda demek istediği fr nin tek atacağı yönünde
  • Ben 10 dir daha 16 yaşında Alien X ile evren yaratmış bir kahramandır kahraman dedıgın ben 10 gibi olur bırakın şu taytlı homoları
    güç çeşitliliği ve istediği güç seviyesine inip çıkmak gibi de bir avantajı vardır donusum sayesınde ayrıca karsısında savaştıgı kişinın dnası saatin de kayıtlı degılse saat bunu ekler ve o varlıga donusur kendısı öyle avantajlıdır yani ayrıca saati kendısını her zaman koruyor ben 10 omniverse un son sezonunun sonuncu bolumunu izleyen bilir neye ıhtıyacı varsa ona donusturuyor saat onu ondan daha ıyı tanıyor resmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E6BF87A58 -- 8 Ağustos 2018; 19:27:15 >
  • Joker tabiki

• Nihilizm kullanıcısına yanıt
    kahraman diyoruz hocam
    bu arada jokeri yencek milyon tane kötü karakterde var
  • Gerçek bilgi kullanıcısına yanıt
    Hemen yenecek bir sürü karakter var demesen dişimi kırarım joker dediğin karakter en iyi 3 villain arasına girer. Joker felsefi bir karakterdir süper güçleri olmadan bu kadar popüler birisi.

• xgny58x kullanıcısına yanıt

MİLYONLARCA VİLLİAN VAR JOKERİ KEBABA ÇEVİRECEK
  • Gerçek bilgi kullanıcısına yanıt
    İsterse trilyonlarca olsun yaşın kaç merak ettim valla ergen gibi cevaplar veriyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: xgny58x

İsterse trilyonlarca olsun yaşın kaç merak ettim valla ergen gibi cevaplar veriyorsun.
    Çünkü ergen. Gözlemlediklerim bunu gösteriyor yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xlarys -- 9 Ağustos 2018; 20:21:22 >
  • xlarys X kullanıcısına yanıt
    Aynen.

• 
Sayfa: önceki 774775776777778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.