Şimdi Ara

En güçlü Windows 10 telefonu kullandık (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Neden hala kasiyorlar ki? 4gb ram ve deli bir islemci var ustunde. Normal windows u biraz kirpip yuklesinler aletlere :)

• Al bir g4 bağla bluetooth klavye mouse bağla monitöre aç excel yada word al sana continuum. Hem daha hızlı hem işlevsel. Ben memnunum. İstersen Xbox 360 kol tak oyun oyna.

• Tasarım güzel, işletim sistemi ve kamera kötü.

• Tasarımı beğenmedim ama donanım oldukça güçlü. İşletim sistemi olarak da arkadaşlar bu kadar önyargılı olmayın diyorum. Alın bir kulanın deneyimleyin sonra karar verin. Daha kullanmadan böyle yaklaşmayın rica ediyorum. Ama bu cihazın bir de androidli versiyonu olsa güzel olabilirdi. Sonuçta android en çok kullanılan mobil işletim sistemi ve insanlar çok alışkın. Windows deyince bir irkilme olabiliyor Windows 10 mobile'da android gibi launcher'lar olsa özelleştirebilsek gerçekten güzel olabilir. Arayüzü birçok kişi beğenmiyor ve kullanmak istemiyor, bu soruna çözüm olabilir dediğim launcher yöntemi. Bir de uygulama desteği çok daha artması lazım ki insanlar alıp kullansınlar, eşe dosta tavsiye etsinler. Microsoft çok büyük bir firmadır, bunları başarabileceğini düşünüyorum ama mobil tecrübeleri maalesef rakipleri kadar iyi değil. Rakiplerine göre sektörde daha yeniler. Ama zaman içinde android ve ios'u yakalayabileceğini düşünüyorum ama pes etmemeleri lazım..

• 300 liralık windows phone, 2000 liralık android telefona kafa tutuyor, incelememi okumanızı şiddetle öneririm; http://forum.donanimhaber.com/m_114034008/tm.htm

• Tasarim bence gayet iyi. Koy suna androidi ucuza da verdin mi tamamdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Android olsa daha güzel olur demişler de, Android olsa diğer Sanpdragon 820'lerden ne farkı olacak merak ettim ? Tüm Andoid telefonlar tıpkı tüm WP telefonlar gibi kasalar dışında birbirinin aynısı. Android olsun diyorsanız başka bir markanın Snapdragon 820'sini alacaksınız olup bitecek. bu telefon işinde tasarım neden bu kadar önemseniyor anlamadım gitti ? Tamam güzel telefon da artık telefonların en çirkini ile en güzeli arasında bile kabul edilemeyecek bir fark olmuyor.

• Demode bir tasarima sahip, genel ozellikler olarak rekabetten oldukca uzak bir cihaz olmus..

• kenarları daha ince olsaydı keşke.
  • Android olsaydı diyen piyasada aynı donanıma sahip bir sürü var onu alın , bizde Windows olanı alacağız.

• Birebir aynı programları kullanırsa market sorunu ortadan kalkar yani bence yapılması gereken Windowsmobile'ı kaldırmak hem bilgisayarda hem de telefonda aynı işletim sistemini kullanmak ki bu teknolojiye sahipler zaten bu sayede market sorunu hiç olmamış gibi olur ve bir numara olabilir telefon anlamında gerçi Apple'da ciddi karşılık verecektir.İşletim sistemi olarak Android ortalama iyi , windowsmobile iyi , windows çok iyi , ama IOS kusursuz yani şu haliyle androidlerle dalga geçebiliyor 1,4 GHz çift çekirdek 1 GB ramli Iphone 6 mesela dalga geçmek değil de nedir ? Rekabet etmek için 8-16 çekirdeği ve 4-8gb Rami zorluyorlar şimdiden

• Bazıları pc ile aynı programı kullansın market sorunu kalkar demişler. Ondan sonra telefonum orayı aramış , burayı aramış , bu telefondan teröristlerle konuşulmuş , bombacıya mesaj atılmış DİYE VİRÜS VİRÜS DİYE AĞLARSINIZ AZ MANTIKLI OLUN.

• alt kısmı sanki duvara sürtmüş gibi

• geçen hafta telefon almak için istanbulun en büyük elektironik marketlerini dolaştım hiç biri windows phone lara yer vermemiş bile tehşirinde windows phone olan elektironik market beri gelsin bi ses etsin (mobilde windowsun hali budur kısacca )

• he çok güzel oldu afferin size
  • Televizyonda 100 tlye satılan androidin bile yaptığı şeyleri yapamayıp sahibini hergun kahrettikten sonra neye yarar donanım. İsterse dünyanın en mükemmel telefonu olsun windows mobile pişmanlıktir.

• bu cihaz raflara ciksin o zaman temin edicem umarim temmuza kadar cikarda gelirken getiririm

• internet explorer neyse (Chorome'u indirmeye yarayan şey), wp de o.
  • 4150 mah'lık pili çok iyiymiş yalnız 👍🏼

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir süre lumia 925 kullandım. Güzellemelere sakın aldanmayın. Windows telefon kesinlikle pişmanlıktır.

metro arayüz güzel, telefonun temel kullanımı rahat ve şık. Ama sadece bu kadar. ne tarayıcısı tarayıcı ne store u store, ne program desteği iyi. Rezil mi rezil bi community var. En ufak bi uğraş yok. Uygulamalar oyunlar falan hep geç gelir. Ya düşünün instagram falan bile tarayıcıyla giriliyordu bi süre. En sık kullanılan sosyal medya uygulamalarına dahi destek vermiyor. ya da çok geç geliyor. Geldi mi de sorunlu geliyor.

Çok kötü be yahu. Başlangıç güzel, umut verici ama sonu ne yazıkki kötü oldu windows telefonların.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.