Şimdi Ara

EN GÜÇLÜ WİRELESS EDUP ED-W14 W-14 DIŞ PANEL AUOTDOOR ANTEN 60 DBİ BEKLENEN ÜRÜN (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
10
Favori
28.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: flasource

60 dbi nedir hocam ?
    yeni bir teknoloji mi ürettiniz ?

• ben bu ürünü 6 aydır kullanmaktayım ilk aldığımda sürekli kopmalar yaşanıyordu garantili olduğu için servise yolladım kabloda sorun varmış 1 hafta içinde geldi şu an sıkıntısız kullanmaktayım üründen çok memnunum yok böyle birşey ürünü mahmut beyden aldım çok dürüst bir esnaf
  • O kadar uzun kablo sinyal kalitesi mi bırakır? Kabloyunkısaltın mümkünse direk şase konnektör kullanın

• Buna benzer bi panel wifi adaptör almıştım 15 dbi idi. realtek çipsetliydi. 100 liraydı yanlış hatırlamıyorsam 5 metre dahili çıkmayan kablosu vardı bi sürü ağı çekiyordu ancak hızı rezaletti 15 liraya ralink çipetli bi adaptör daha aldım yanınada 9 liraya 9 dbi anten aldım yarısı kadar çeksede 10 katı hız sunuyo koblo gene 5 metre.
  • Aynısının kısa kablolusunu kullanıyorum. Realtek'li olan modelden. Tavsiye ederim. Menzili bayağı geniş.

• Connectfy ile mahallesye wireless dağıtır herhalde bu ürün
  • yüksek menzilli olduğu doğru ama bağlantı stabil değil. 1 hafta kullandım beğenmedim.
  • höh dedim 60 dbi i görünce gerçeklikle alakası yoktur. eger gerçeksede evin içinde kullanmayın kanser olursunuz ayrıca cok fazla wireless görüyor olması bağlandığınız zaman hızlı olacagı anlamına gelmez.

yinede hayırlı satışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joesque -- 2 Nisan 2015; 9:58:36 >
  • Pm atacak olan visor

• belalan52 kullanıcısına yanıt
    4 gün önce PM ile bir kaç soru sordum, okunmuş ancak hala cevap gelmedi.
    Sorulara bile cevap vermiyorsunuz, ürününüzle ilgili sorun yaşarsak sizinle nasıl iletişime geçeceğiz ?
  • Kanmayın arkadaşlar bunlara, chipsetler çok eski 10 senelik nerdeyse. Güncel bir chipsete sahip wireless adaptör + 8-9dbi (yönlü-yönsüz farketmez) anten de en az bunun kadar iş görür. İnsanları resmen kaçak internet kullanmaya şevk ediyorsunuz '' ŞİFRE DWD'' nedir ? sizin gibi şerefli insanlar olduğu sürece bu ülkenin başı yere gelmez.
  • Adaptör değilde panel anten şeklinde olsa alırdım

• belalan52 kullanıcısına yanıt
    ürünü hala satıyor musunuz wifi turk incelemesiyle ilgili link paylaşabilir misiniz rica etsem ?
  • Aşağıdaki anten 30 dbi ve 4.000 TL fiyatı var, boyutu da görüldüğü gibi. Öyleyse 60 dbi neyin nesi? Uzun mesafe ürünlerinin işe yaraması için en az 5 Ghz olması gerekir. 2.5 GHz ile bu anten iş görmez.

EN GÜÇLÜ WİRELESS EDUP ED-W14 W-14 DIŞ PANEL AUOTDOOR ANTEN 60 DBİ BEKLENEN ÜRÜN
  • anlamayanlara tekrar yazayım anteni 60dbi değil ismi gibi 14dbi satıcı yanlış yazmış ben hem w12 (12 dbi) hemde w14 (14dbi) kullandım ralink 3070chiplileri gayet başarılı.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.